Få tilbud på dit realkreditlån
Betaler jeg for meget?
Jeg skal købe ny bolig
Mit realkreditlån skal omlægges

Sammenlign realkreditlån

Fast rente eller flekslån? Få konkrete lånetilbud fra udbyderne herunder.

Op til 0 af ? produkter vises. Priser fra ? kr. pr. måned.
Sådan tjener Mybanker penge
Filtre
Sortér efter:
Sådan tjener vi penge
? ud af ? produkter vises.
Filialer
Maks. afstand til filial
km
Forudsætninger
Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Så kontakt os på email.

Hvad er realkreditlån

Når du finansierer din bolig med et realkreditlån, betyder det, at lånet er baseret på obligationer som et realkreditinstitut udsteder og sælger til en investor på dine vegne. Efter omkostningerne er blevet trukket fra, modtager du så de penge, der kom ud af salget. Men hvad er obligationer? Meget simpelt er en obligation et værdipapir, som giver dig mulighed for at skaffe kapital, som du så betaler en rente for at få. Grundet blandt andet sikkerheden bag lånene, er det ofte den billigste form for finansiering af en ejerbolig eller ved finansiering af byggeprojekter på allerede eksisterende boliger.

Hvor meget kan jeg låne til bolig?

Når du køber bolig skal du selv minimum have 5% af boligens værdi. Du kan låne op til 80% af boligens værdi eller 75% hvis det er et fritidshus som realkreditlån. Resten skal optages som banklån. Det afhænger altså af din individuelle økonomiske situation, hvor meget af boligens værdi, du skal låne som realkreditlån. Vi anbefaler altid, at du afsøger markedet, så du er sikker på at få det lån, der passer dig bedst. Hvad end du skal ud og ansøge om lån til en ny ejerbolig eller om det er realkreditlån omlægning, du overvejer, er det vigtigt, at du ikke lader dig begrænse af, hvad ét realkreditinstitut tilbyder. For at træffe et valg på så oplyst grundlag som muligt, kan du bruge vores realkreditlån beregner ovenover til at lave en realkreditlån sammenligning.

Mybankers artikler

Der er flere forskellige typer realkreditlån på markedet, så når du skal vælge, hvilket realkreditlån, du skal optage, er der flere ting, du bør være opmærksom på. I vores artikelunivers, som du finder i bjælken i toppen af siden, kan du finde svar på alt inden for realkredit, realkredit renteudvikling og hvordan du skal forholde dig til de forskellige låntyper for at få det bedste og billigste realkreditlån.