Økonomisk rådgivning

Skal gælden under kontrol? Skal du bruge hjælp til boligfinansiering? Eller søger du noget helt tredje?

 • Vi har hjulpet vores brugere i over 20 år
 • Vi samarbejder med 30+ banker
 • Gratis og uforpligtende at bruge Mybanker
Mybanker

Mybanker samarbejder med 30+ banker og 500+ rådgivere

Mybanker samarbejder med 30+ banker og 500+ rådgivere

Har du brug for økonomisk rådgivning?

For nogle handler de økonomiske kvaler om at få en ordentlig rente. For andre handler det om at genvinde overblikket over deres økonomi. Der kan være mange grunde til, at du søger uvildig økonomisk hjælp fra en tredjepart. En rådgiver kan nemlig med udgangspunkt i din privatøkonomiske situation hjælpe med at finde den løsning, der passer bedst til dine individuelle økonomiske behov.

Her hos Mybanker kan vi tilbyde dig en lang række beregnere, låneprodukter og services, men vi kan desværre ikke hjælpe dig med økonomisk rådgivning. Selvom vi rigtig gerne vil hjælpe dig med undersøge dine muligheder med udgangspunkt i din individuelle økonomi, er det i sidste ende dig, der skal tage beslutningen. Vi kan hjælpe dig med at indhente tilbud på forskellige låntyper, men vi må desværre ikke rådgive dig til at tage ét valg fremfor ét andet.

Vores største opgave er at bygge bro mellem borger, samfund og banksektoren. Det betyder, at vi har som mål at gøre bankverdenen mere overskuelig for samtlige af vores brugere. Ved at sammenligne priser på en lang række bankprodukter, oversætte svære finansielle begreber, samt gøre det muligt at indhente konkrete tilbud via vores forskellige sammenligningstjenester, er vi nået langt.

Vi ved dog godt at økonomien til tider kan blive for kompleks og uoverskuelig til at det kan løses med en prissammenligning. Derfor kan det i nogle tilfælde give mening at opsøge professionel økonomisk rådgivning. Men hvordan vælger du den rådgiver, der passer til dine behov?

Her er et par råd til, hvordan du vælger den rette rådgiver.

Sådan vælger du den rette rådgiver

Skal matche dine behov

Inden du kaster dig ud i jagten på den perfekte rådgiver, er det værd at overveje, hvad du behøver rådgivning til.

Skal du for eksempel have hjælp til at lav et budget eller nedbringe din gæld, behøver du ikke en rådgiver, der har tilladelse til at rådgive om produkter.

Skal du derimod have rådgivning inden for, hvilken pensionsordning, du skal vælge, skal du vælge en rådgiver, der har tilladelse til at rådgive dig om forskellige pensionsordninger. Det fremgår af rådgivernes hjemmeside, om de har tilladelse til at rådgive om produkter.

Tjek rådgivers fokusområde

Hvis du vil have den bedst mulige rådgivning, er det værd at gøre lidt research, inden du kontakter rådgiveren. På de forskellige rådgiveres hjemmesider kan du læse mere om, hvilke områder der rådgives inden for. Kontakt også gerne rådgiveren og hør, om han beskæftiger sig med de emner, du behøver rådgivning om.

Styr på prisen

Indhent flere uforpligtende tilbud fra forskellige rådgivere og husk at spørge om den samlede pris for hele forløbet – der kan være prisforskel fra rådgiver til rådgiver på samme ydelse.

Vi kan hjælpe dig på en lang række områder

Selvom vi ikke kan hjælpe dig med økonomisk rådgivning, kan vi hjælpe dig med så meget andet. Mybanker er en gratis service for alle vores brugere. Vores største opgave er at give dig et overblik over dine muligheder og hjælpe dig med at finde den rigtige løsning.

Hvad kan jeg købe bolig for?

Beregn dine lånemuligheder når du skal købe hus eller lejlighed

Samle dine lån

Saml dine lån i ét samlelån og genvind overblikket over din økonomi

Låneberegner

I tvivl om du betaler for meget for dine lån? Beregn prisen på boliglån

Har du brug for et godt råd?

Mybanker redaktionen består af en række eksperter indenfor boligfinansiering, privatøkonomi og meget mere. Vi arbejder altid på at gøre komplekse økonomiske emner forståelige for alle.

 • Boligkøb
  Få et overblik over boliglån, hvor meget du kan låne, og hvad det koster.
  Se vores guides
 • Bil & MC
  Udforsk vores univers om bil, MC og campingvogne, så du er klædt på til køb og i forhold til vedligeholdelse.
  Se vores guides
 • Boligejer
  Bliv klogere på din boligøkonomi og få tips og tricks til hvordan du optimerer din boligsituation.
  Se vores guides
 • Investering & pension
  Giv din formue optimale betingelser og bliv klogere på investering og pensionsopsparing
  Se vores guides
 • Tips til din økonomi
  Få bedre styr på din privatøkonomi og lær fiduser til mere plads i budgettet
  Se vores guides
 • Ferie og fritid
  Bliv klar til din ferie og læs spændende vejledninger til din have, fritid og forbrug.
  Se vores guides
 • Unge & Studerende
  Få gode råd til at få styr på økonomien og bliv klædt på om alt fra SU-lån til din første bolig.
  Se vores guides
 • Alt om lån
  Find alt information du bør vide når du låne penge til forbrug og som privat.
  Se vores guides
 • Ordbog til lånebegreber
  Er hovedstolen en, du kan sidde på? Bliv klogere på lånebegreber, der er vigtige at kende til, når du optager et lån.
  Se vores guides

Mediernes ekspertkilde: Nævnt 500+ gange det seneste år

Mediernes ekspertkilde på finansielle områder: Nævnt 500+ gange det seneste år

Om Mybanker

Mybanker er en dansk virksomhed, der arbejder på at bygge bro mellem borger, samfund og banksektoren. Med vores service kan du gratis få tilbud fra flere banker i én ansøgning og vi har gjort det hurtigt og nemt at foretage bankskiftet, når vi har fundet det rigtige match til dig.
I 20 år har vi oversat snørklede bankbegreber til let forståeligt sprog. Det fortsætter vi med. Vi vil nemlig gerne gøre danskerne endnu bedre til at forstå deres økonomi, så de kan investere deres penge rigtigt, få råd til den rigtige bolig, og tage styringen over deres finanser.

Vores stemme i samfundet

I Mybanker har vi tilsammen hundredvis af års erfaring med finansbranchen. Derfor ser vi det som vores pligt at råbe vagt i gevær, når vi ser, at der er noget galt. Vi har fx givet vores besyv med, da politikerne behandlede aftalen om et ÅOP-loft på kviklån og du vil måske have set os i pressen, hvor vi sidste år var citeret mere end 500 gange.

Vores partnerbanker

Mybanker samarbejder med mere end 30 banker i hele landet, og har 20 års erfaring med at matche danskerne med den helt rigtige bank. Vi udvælger nøje de banker vi samarbejder med, og bruger vores mangeårige erfaringer med at finde det perfekte match til dig som bruger. Vores partnerbanker er både mindre banker med stort lokalkendskab, og landsdækkende banker hvor der aldrig er langt til nærmeste filial.