Sammenlign opsparing

Sammenlign priser på opsparing

Hvor mange penge har du stående?
kr.
Filtre
Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Så kontakt os på email.
Sortéret efter
? ud af ? produkter vises.
Bindingsperiode
Maks. bindingsperiode
år
Særlige betingelser
Vis produkter, som kræver:
Forudsætninger
Medmindre andet er anført, er renten for alm. privatkunder. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne. Sådan tjener Mybanker penge
Medmindre andet er anført, er renten for alm. privatkunder. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.

Bliv klogere på opsparing

Der findes mange typer opsparing, derfor skal du både tage stilling til fast og variabel rente, bindingsperiode m.m., når du skal vælge, hvilken slags opsparingskonto, der passer til din økonomi. På en opsparingskonto kan du opnå en højere rente end på din almindelige lønkonto. Derved kan du sikre, at du får et afkast på din opsparing. En opsparingskonto kan være en rigtig fornuftig økonomisk disposition for de fleste. Ved at have en opsparing sikrer man, at man har råd til uforudsete udgifter eller man kan spare op til for eksempel en rejse. Det er risikofrit at have en opsparing på en opsparingskonto, så længe du ikke indsætter samlet set mere end €100.000 i banken. Det er det maksimale beløb, som Garantiformuen, tidligere kaldet Indskydergarantifonden, dækker, hvis din bank går konkurs. En opsparingskonto er en meget enkelt måde at få et godt afkast på uden, at det kræver de store økonomiske kundskaber. Det er også muligt at oprette en højrentekonto, hvis det er det, der passer din økonomi. Denne er til dig, der har en større opsparing på minimum 50.000 kr., men samtidig gerne vil have friheden til at kunne hæve pengene igen, når du ønsker det. Hvis du allerede har en opsparing eller økonomisk gevinst, som du ikke står og skal bruge her og nu, så kan en højrentekonto være noget for dig. Generelt findes der mange forskellige typer lån, derfor er det vigtigt, at vælge den type, der passer til din økonomi.

Fleksibel opsparing

For at banken giver dig den højeste indlånsrente, vil pengene typisk blive bundet i en periode, fx et eller flere år. Renten kan variere med bindingsperioden, så jo længere tid du binder pengene, jo højere en rente kan du muligvis opnå. Hvis du vil hæve pengene inden bindingsperioden er udløbet, kan det nogen gange lade sig gøre ved at betale et gebyr til banken, også kaldet dekort. Derfor er det vigtigt, at du tager stilling til, om du får brug for at få adgang til pengene. Får du brug for pengene inden bindingsperioden er slut, giver det mere mening at have din opsparing på en almindelig indlånskonto.

Den bedste indlånsrente

Alle kan oprette en opsparingskonto, men du bør altid undersøge hvilke opsparingskonti, der tilbydes i de bestemte banker og hvilken løsning, der sikre dig den bedste rente og de bedste vilkår, hvor du får mest ud af dine penge. Sammenligningslisten Mybanker opsparing oven over giver dig et overblik over de forskellige muligheder, der findes.

Hvad er din bedømmelse af opsparingslisten?

Ny søgning

kr.

Filtrér

Bindingsperiode
Maks. bindingsperiode
år
Særlige betingelser
Vis produkter, som kræver:
Op til 0 af ? produkter vises.
Ny søgning