Skift bank

Find din nye bank med Mybanker – få tilbud fra flere banker i én ansøgning

  • Fortæl om dig selv og dit behov
  • Vi finder din nye bank blandt 30+ banker
  • Vælg den bank du vil gå videre med

Indhent tilbud

Skift bank via Mybanker

Mybanker samarbejder med 30+ banker og 500+ rådgivere

Sådan skifter du bank

Du skal igennem nogle step for at skifte bank, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt den rette bank for dig.

Fortæl om dine behov og ønsker

Udfyld vores formular med dine behov, ønsker og din nuværende økonomi.

Vi indhenter tilbud fra banker der matcher

Vi finder de banker, der passer bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Vælg den bank der passer dig

Vælg det tilbud som passer bedst til dig, og skift herefter nemt til din nye bank.

Hvorfor vil du skifte bank?

Der kan være mange grunde til, at du vil skifte bank. Uanset om du er på jagt efter en ny bolig, ønsker at få styr på din boligfinansiering, skal lave et forældrekøb eller er utilfreds med din nuværende bank, står vi klar til at hjælpe dig.

På jagt efter en ny bolig?

På jagt efter en ny bolig?

Står du med en potentiel bolig på hånden, og leder du efter en bank, der kan finansiere dit boligkøb?

Gør som 300.000+ danskere. Indhent gratis tilbud på boligfinansiering fra flere forskellige banker nemt og hurtigt.

Indhent tilbud

Har du den bedste bank?

Få styr på dine boliglån

Er du sikker på, at du har den bedste boligfinansiering? Lad vores partner banker byde på finansieringen af din bolig. Der kan være penge at spare, hvis du sætter din privatøkonomi i udbud.

Mybanker indhenter uforpligtende tilbud på boligfinansiering fra flere forskellige banker. Alle tilbud er personlige og skræddersyet til din økonomi.

Indhent tilbud

Er du utilfreds med din bank?

Jeg er utilfreds med min bank

Er du utilfreds med din bank? Måske du aldrig hører fra din bankrådgiver og føler dig overset? Måske du tænker: “Jeg må kunne få bedre vilkår i en anden bank”?

Der kan være mange grunde til, du er utilfreds med din nuværende bank. Uanset årsagen er det altid en god ide at undersøge dine muligheder hos andre banker. Mybanker samarbejder med 30+ danske banker. Find en bank, der passer bedre til dig og dine behov.

Indhent tilbud

Sådan skifter du bank

Vi har lavet en video til dig, der gerne vil vide mere om, hvordan du skifter bank.

Vi gør dit bankskifte nemt for dig

Vi hjælper dig hele vejen, hvis du vil skifte bank. Du slipper for besværet, og du kan måske også spare penge på dine lån. Vi hos Mybanker er eksperter i bankskifte. Over 300.000 danskere har benyttet Mybankers skift bank service, og vi kan sikkert også hjælpe dig. Vi gør det nemt og hurtigt for dig at dele dokumenter til banken, booke møder og står klar til at hjælpe dig hele vejen.

Skift bank, din personlige hjælper

På under 10 minutter kan du nemt og hurtigt indhente tilbud fra flere forskellige banker, blot ved at udfylde Mybankers ansøgning om bankskifte. Mybanker samarbejder med over 130 danske bank-filialer spredt ud over det danske land, og du kan blive deres nye kunde.

Bankerne laver en individuel vurdering af din økonomi, og vores kundesupportere sidder klar til at hjælpe dig gennem hele forløbet.
Når dit udbud er afsendt, får du et grafisk overblik af, hvor meget du tjener og betaler af i renter.

Du kan stille spørgsmål og blive ringet op af bankrådgiveren, så snart du har fået tilbud. Når du er klar til at gå videre med en bank, hjælper vi dig med at dele dokumenter. Herefter vil du blive kreditvurderet, og din nye bank byder dig velkommen som kunde. Over 300.000 personer har benyttet servicen, og i gennemsnit giver de deres nye bank 4,8 ud af 5 stjerner.

Sådan skifter du bank

Før du skifter bank, er det en god ide at gøre dig overvejelser for, hvad du ønsker fra din nye bank. Banker tilbyder nødvendigvis ikke de samme services og produkter. Ønsker du en bank, som kan hjælpe dig med boligfinansiering – i form af banklån og realkreditlån? Eller har du behov for en lokal filial, du kan opsøge for hjælp og økonomiskrådgivning? Hvis du er afklaret med, hvad du ønsker fra din nye bank, kan du nemmere finde den bedste bank for dig.

Hvad gør jeg, når jeg vil skifte bank?

Hvis du vil skifte bank, har du to muligheder for at skifte bank.

1

Du kan gå fysisk ned i en ny bank, og høre om du kan blive kunde i deres bank. Det er en mulighed, nogle mennesker benytter sig af. De går dog muligvis glip af en større besparelse, når de vil skifter bank. I forbindelse med et bankskifte byder bankerne ofte på finansieringen af din bolig. Det betyder, at du kan være heldig at få en billigere løsning end den, du har i dag.

2

Hvis du ønsker at skifte bank kan du også indhente uforpligtende tilbud fra flere forskellige banker på blot 5-10 minutter online. Du er altså fri for at opsøge bankerne selv. Derudover kan du sammenligne de tilbud, som Mybanker indhenter til dig, og vælge den bank, som passer bedst til dig og dine behov. På den måde kan du nemt både spare tid og muligvis få en billigere finansieringsløsning på din nuværende bolig, i det du skifter bank.

Start dit bankskifte i dag – nemt og hurtigt

Boligfinansiering
Gennemtjek dine boliglån
Utilfreds med din bank?

Hvor lang tid tager det at skifte bank?

Det er meget individuelt, hvor lang tid det tager at skifte bank. Det kommer an på hvilke produkter, du ønsker at flytte fra din gamle bank til din nye bank og om du skal optage lån i forbindelse med dit bankskifte. Ønsker du f.eks. at skifte bank og derved flytte din opsparingskonto eller blive private banking kunde i din nye bank?

Bankerne står for klart det meste arbejde. For bankkunder går tiden mest med at indhente tilbud, uploade dokumenter og afholde møder med de banker du interesseret i. I gennemsnit skal du ikke selv bruge mere end et par timer i forbindelse med et bankskifte. Banken og Mybanker klarer resten. Herunder f.eks. at give de offentlige myndigheder besked om, at du har skiftet bank.

Det har aldrig været hurtigere og nemmere at skifte bank.

I dag tager det gennemsnitlig en måned for Mybankers kunder at skifte bank. Altså går der som regel en måned, fra du laver en forespørgsel hos Mybanker, til du bliver bekræftet som ny kunde hos din nye bank. Et bankskifte behøver ikke længere være et stort projekt.

Hvad koster det at skifte bank?

Kort fortalt – Det koster ikke penge for dig at skifte bank og Mybanker er en gratis service. Hvis du skifter indlånskonto indenfor de første 12 måneder, er det gratis.

Du kan dog komme ud for at skulle betale for visse omkostninger. Det kan f.eks. være tinglysningsafgift i forbindelse med et boligkøb eller optagelse af realkreditlån eller gebyrer ved omlægning af lån. Din nuværende bank kan også tage gebyrer for afvikling af dine lån, opgørelse af konti og overflytning af pensionsopsparing, værdipapirer osv.

Du kan forhandle med bankerne

Selvom bankerne har en række priser for deres ydelser, er det meste du betaler i banken til forhandling. Du kan forhandler renten på dine lån, de løbende gebyrer eller bidragssats. Der er visse omkostninger. der ikke kan forhandles om. Hovedsageligt er det omkostninger der tilgår staten, f.eks. tinglysningsprovision. Med Mybankers boliglånsberegner og låneberegner kan du få et overblik over, hvad et lån til bolig og boligfinansiering vil koste dig i sidste ende.

Skift bank – Disse oplysninger skal du bruge

Når du ønsker at skifte bank, vil banken efterspørge en række dokumenter. Det kan være en god ide at have styr på disse dokumenter i forbindelse med dit bankskifte. Der er helt generelt nogle dokumenter, du næsten altid skal dele med banken. Derudover er der specifikke dokumenter, som banken vil bede om i forbindelse med forskelle formål.

Nedenfor finder du en liste over de mest gængse dokumenter, bankerne efterspørger, når du vil skifte bank.

Generel dokumentation
Ved omlægning af boliglån

Sammenlign banker

Indhent altid flere tilbud fra flere forskellige banker, når du vil have en ny bank.
Ved at sammenligne tilbuddene fra bankerne, kan du sikre dig en aftale hos din nye bank, som passer til dig og dine behov.

Der er ingen opskrift på, hvordan du bedst sammenligner tilbud fra banker. Det er nemlig individuelt for, hvad dit behov er. Leder du efter en mere lokal filial, kan du sammenligne bankernes placering. Du leder måske efter et billigt boliglån, andelsboliglån, billån eller forbrugslån, så kan det være en fordel at kigge på ÅOP for lånet.

 

Find den bedste bank for dig

Alle ønsker at finde den bedste bank, men hvad er den bedste bank for dig? Det kan være svært at svare på spørgsmålet. Det du ønsker af en potentiel bank, er muligvis ikke, hvad din nabo ønsker. Hvis du vil finde den bedste bank for dig, skal du først og fremmest overveje dine ønsker og bankbehov. Har du brug for hjælp til investering af dine aktiver, foretrækker du en lokal bank eller netbank? Skal banken have en hæveautomat i nærheden af dig?

Ved at spørge ind til dine ønsker og bankbehov, er du et skridt nærmere på at finde en bank, der matcher dig og dit behov.

Vores partnerbanker

Herunder ser du vores partnerbanker. Det er alle disse du potientielt kan modtaget tilbud fra. Har du ikke selv en af disse banker, vil du stadig sagtens kunne modtage tilbud.

Sådan sikrer vi dine informationer

I forbindelse med din ”skift bank”-ansøgning vil du blive bedt om at oplyse en række personlige oplysninger. Du kan trygt dele disse oplysninger via Mybankers platform. Vi sikrer, at alle oplysninger du deler via vores platform, er krypteret. Du er desuden anonym overfor bankerne, indtil du selv vælger at gå i dialog med en potentiel bank. Medmindre du selv vælger det, får din nuværende bank, heller ikke at vide at du har benyttet Mybanker. Her vil dine oplysninger kun blive delt med den bank, som du ønsker at tale med.

Om Mybanker

Mybanker er en dansk virksomhed, der arbejder på at bygge bro mellem borger, samfund og banksektoren. Med vores service kan du gratis få tilbud fra flere banker i én ansøgning og vi har gjort det hurtigt og nemt at foretage bankskiftet, når vi har fundet det rigtige match til dig.
I 20 år har vi oversat snørklede bankbegreber til let forståeligt sprog. Det fortsætter vi med. Vi vil nemlig gerne gøre danskerne endnu bedre til at forstå deres økonomi, så de kan investere deres penge rigtigt, få råd til den rigtige bolig, og tage styringen over deres finanser.

Vores stemme i samfundet

I Mybanker har vi tilsammen hundredvis af års erfaring med finansbranchen. Derfor ser vi det som vores pligt at råbe vagt i gevær, når vi ser, at der er noget galt. Vi har fx givet vores besyv med, da politikerne behandlede aftalen om et ÅOP-loft på kviklån og du vil måske have set os i pressen, hvor vi sidste år var citeret mere end 500 gange.

Vores partnerbanker

Mybanker samarbejder med mere end 30 banker i hele landet, og har 20 års erfaring med at matche danskerne med den helt rigtige bank. Vi udvælger nøje de banker vi samarbejder med, og bruger vores mangeårige erfaringer med at finde det perfekte match til dig som bruger. Vores partnerbanker er både mindre banker med stort lokalkendskab, og landsdækkende banker hvor der aldrig er langt til nærmeste filial.

Mediernes ekspertkilde: Nævnt 500+ gange det seneste år

Skift bank - Ofte stillede spørgsmål

Hvad sker der med mine betalingsservice-aftaler og faste overførsler?

I de fleste tilfælde vil din nye bank stå for at flytte dine nuværende Betaling service-aftaler over fra din gamle bank. Betalingerne vil altså forsat ske automatisk fra den konto, du selv vælger. Dine faste konto til konto overførsler, fra din gamle bank, skal du huske at oprette på ny i din nye bank. Dobbelttjek altid dine overførsler.