Om Mybanker

Mybanker er en dansk FinTech-virksomhed, der arbejder på at bygge bro mellem borger, samfund og finanssektoren.

Mybanker logo

Hvad er Mybanker?

Mybanker er en dansk virksomhed, der arbejder på at bygge bro mellem borger, samfund og banksektoren. Med vores service kan du gratis få tilbud fra flere banker i én ansøgning og vi har gjort det hurtigt og nemt at foretage bankskiftet, når vi har fundet det rigtige match til dig.

I 20 år har vi oversat snørklede bankbegreber til let forståeligt sprog. Det fortsætter vi med. Vi vil nemlig gerne gøre danskerne endnu bedre til at forstå deres økonomi, så de kan investere deres penge rigtigt, få råd til den rigtige bolig, og tage styringen over deres finanser.

Mybanker er en gratis service for brugerne. Vi bliver betalt af bankerne, hvis vi henviser en ny kunde. Alle banker betaler den samme pris, så Mybanker har ingen interesser i at anbefale én bank over en anden. Vi fremlægger blot mulighederne for dig som bruger og kun hvis vi finder en god løsning som du vælger, tjener vi penge. Det kalder vi en win-win.

Mybanker og Lendo

I 2022 fik Mybanker nye ejere. Mybanker blev købt af den norske mediekoncern Schibsted, som også ejer Lendo, DBA og Bilbasen. Herefter startede et samarbejde mellem Mybanker og Lendo om at give danskerne de bedste muligheder for at finde det bedste lån og bank, der matcher deres behov og ønsker.

Mybanker er derved en del af Lendo Group og sammen arbejder begge virksomheder tæt sammen for at give alle deres kunder det bedste grundlag for at tage den bedste beslutning, når det kommer til boligfinansiering, lån, samlelån, billån, bankskifte, osv.

Vores services – Få flere tilbud i én ansøgning

Vores stemme i samfundet

I Mybanker har vi tilsammen hundredvis af års erfaring med finansbranchen. Derfor ser vi det som vores pligt at råbe vagt i gevær, når vi ser, at der er noget galt. Vi har fx givet vores besyv med, da politikerne behandlede aftalen om et ÅOP-loft på kviklån.

Mybanker har en unik markedsposition, da vi både arbejder tæt med finanssektoren og vores brugere: Bankkunden. Det giver os et unikt perspektiv og datagrundlag, som vi benytter til at analysere på markedsmekanismerne og nuancere komplekse finansielle emner.

Vi arbejder konstant med at skabe gennemsigtighed og simplificere det komplicerede ift. privatøkonomi og bliver ofte anvendt af de danske medier som ekspertkilde. Du vil måske have set os i pressen, hvor vi sidste år var citeret mere end 500 gange.

Mediernes ekspertkilde

Vores partnerbanker

Mybanker samarbejder med mere end 30 banker i hele landet, og har 20 års erfaring med at matche danskerne med den helt rigtige bank. Vi udvælger nøje de banker vi samarbejder med, og bruger vores mangeårige erfaringer med at finde det perfekte match til dig som bruger. Vores partnerbanker er både mindre banker med stort lokalkendskab, og landsdækkende banker hvor der aldrig er langt til nærmeste filial.