Hvem er Mybanker

Mybanker er en FinTech-virksomhed, der arbejder på at bygge bro mellem borger, samfund og sektor. Vi kan hjælpe dig med at skifte til en ny bank, som passer til dine drømme og din økonomi, gøre dig klogere på boligkøb og økonomiske tendenser, tage hånd om din investering, og hjælpe dig med din daglige økonomi – fx hvis du vil låne til en bil, rejse eller nyt køkken.

I 20 år har vi oversat snørklede bankbegreber til let forståeligt sprog. Det fortsætter vi med. Vi vil nemlig gerne gøre danskerne endnu bedre til at forstå deres økonomi, så de kan investere deres penge rigtigt, få råd til den rigtige bolig, og tage styringen over deres finanser.

Vi kan hjælpe dig med:

 

Vores stemme i samfundet

I Mybanker har vi tilsammen hundredvis af års erfaring med finansbranchen. Derfor ser vi det som vores pligt at råbe vagt i gevær, når vi ser, at der er noget galt. Vi har fx givet vores besyv med, da politikerne behandlede aftalen om et ÅOP-loft på kviklån.

Vi mener, at der skal være regler for udbydere af kviklån, så det bliver sværere at tage et kviklån. Reglerne vil beskytte sårbare lånetagere, der i risiko for at ende i en gældsspiral. Og på den måde minimerer man risikoen for at de ender med et lån, hvor gælden bliver større og større.

Vi arbejder hele tiden på at biddrage til, at branchen står for åbenhed, transparens og ordentlighed.

 

Vores partnerbanker

Vi samarbejder med banker i hele landet, og har 20 års erfaring med at matche danskerne med den helt rigtige bank. Vi ved, at det der er det rigtige for den ene, ikke nødvendigvis er det rigtige for den anden.

Derfor udvælger vi nøje de banker, som vores mangeårige erfaringer siger os vil passe perfekt til den enkelte kunde.

Vores partnerbanker er både mindre banker med stort lokalkendskab, og landsdækkende banker hvor der aldrig er langt til den nærmeste filial. Fælles for dem alle er, at de står for åbenhed og transparens, hvor ordentlighed er kernestenen i forretningen.

 

Så nemt er det at skifte bank

Det tager ikke lang tid at skifte bank. Med Mybankers digitale løsninger, er det nemt at ansøge om tilbud, komme i dialog med din kommende bank og få hjælp til de dokumenter banken har brug for.

Mange tror det tager flere måneder at skifte bank, men med Mybanker kan din effektive arbejdsindsats koges ned til få timer.

Når du udfylder vores skift-bank-formular, giver vi automatisk besked til de banker, der passer til dine kriterier. På den måde får du kun tilbud fra banker, som vil være det bedste match til dig og din økonomi.
Når du har uploadet dine økonomiske dokumenter – som lønsedler og årsopgørelse – og holdt et fysisk eller online møde med de banker du synes er interessante, mangler du kun at vælge, hvilken bank du synes, der passer bedst på dig og din økonomi.

 

Vores supportafdeling hjælper dig

Det kan virke uoverskueligt at skifte bank, hvis der ikke er nogen til at hjælpe dig. Når du bruger Mybanker, er du ikke alene.

Vi holder dig i hånden hele vejen igennem bankskiftet. Så hvis du har spørgsmål til, hvordan du læser tilbuddet, eller hvordan du gennemfører bankskiftet, så sidder vores support-afdeling klar til at hjælpe dig.

 

Private banking kræver ekstra opmærksomhed

Vi ved, at der skal holdes lidt ekstra øje med din økonomi, hvis du er private banking kunde. Derfor hjælper vi dig med at finde en bank, der lytter til dig og giver dig tryghed. Vi lægger en ære i at finde den helt rigtige bankrådgiver til dig, så I får en god relation og et godt samarbejde.

 

Vi gør dig klogere på investering

Hvis du er nysgerrig på, hvordan du kan investere din opsparing, kan du dykke ned i vores artikler om investering. Der kan du fx læse om, hvordan du vælger den rigtige investeringsstrategi og hvad der er den bedste investering over tid.

 

Hold dig opdateret

Vil du være sikker på ikke at gå glip af noget, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev. Vi sender kun en mail, når der sker noget, som kan have betydning for din økonomi. Så bare rolig, vi spammer ikke din mailboks hver eller hver anden dag.