Om Mybanker

Siden år 2000 har Mybanker arbejdet for at gøre det lettere for danske bankkunder at tage økonomiske beslutninger på et mere oplyst grundlag.

På vores hjemmeside kan du finde information om alt inden for privatøkonomi. Du kan også bruge vores sammenligningslister, hvor du kan sammenligne priser og renter på for eksempel billån eller andelsboliglån. Er du interesseret i at tjekke op på dine bankvilkår, kan du bruge vores Skift bank service. 8 ud af 10, der bruger Skift bank servicen, forbedrer deres bankvilkår.

Sammenligningslister

Her kan du gratis sammenligne priser og renter på opsparing, investering, billån, boligfinansiering, forbrugslån og daglig økonomi.

 

Skift bank service

Skift bank servicen gør det lettere for dig som kunde at finde ud af, om du har gode forhold i din nuværende bank, eller om du bør skifte for at få bedre vilkår i en ny bank. For at bruge vores service skal du enten være boligejer eller -køber, da det primært er dine boliglån, som bankerne vurderer ud fra, når de skal sende dig et tilbud.

Når du har indtastet dine oplysninger om blandt andet ind- og udlån og/eller realkreditlån, vil de banker, som Mybanker samarbejder med have mulighed for at vurdere din økonomi og sende tilbud til dig. Op til 3 banker kan sende dig tilbud. Det er både gratis og uforpligtende for dig som kunde at bruge Mybankers Skift bank service.

 

Sådan tjener Mybanker penge

Mybanker tjener penge ved at modtage henvisningsprovision fra pengeinstitutter repræsenteret på sammenligningslisterne på vores hjemmeside.

Derudover modtager Mybanker provision fra de pengeinstitutter, der er partnere på vores Skift bank service. Først når en kunde vælger at skifte bank gennem Mybanker, modtages provisionen. Provisionen bliver beregnet på baggrund af den ind- og udlånsvolumen, som kunden angiver i vores service.

 

Vær opmærksom på

Mybankers oplysninger fra pengeinstitutter, finansieringsselskaber og realkreditinstitutter bygger på offentligt tilgængelige priser og rentesatser, og det vil være op til det enkelte pengeinstitut, finansieringsselskab og realkreditinstitut at forklare, hvis der kan tilbydes andre priser og rentesatser. Der må dog tages forbehold for indtastningsfejl samt rente- og gebyrændringer mm., som endnu ikke er kommet til Mybankers kendskab.

Mybanker har et økonomisk samarbejde med flere af de finansielle udbydere, der er repræsenteret i Mybankers Skift Bank Service, prissammenligningslister m.v. Hermed er Mybanker ikke en uvildig part, idet Mybanker modtager honorering fra disse finansielle udbydere. Dette betyder også, at Mybanker ikke er en uvildig boligkreditformidler eller finansiel rådgiver jf. §9, stk. 1, nr. 1 Lovbekendtgørelse nr. 1160/2018 om finansielle rådgivere, investeringsrådgivere og boligkreditformidlere.