Låneberegner

Hvad kan jeg låne og hvad koster det?

Om Mybankers låneberegnere

Nogle af de største økonomiske beslutninger i dit liv, vedrører optagelse af gæld og lån. Derfor er det også vigtigt at du forstår, hvad et lån koster og hvordan det vil påvirke din daglige økonomi. Det kan også være du er usikker på hvor meget du kan låne. Uden den viden kan du ikke engang regne på, hvad et lån vil koste dig.
Hos Mybanker har vi samlet en række låneberegnere, så du er bedre forberedt på dine lånemuligheder og hvordan din økonomi ser ud, hvis du optager ny gæld. Hvis du er så langt i din beslutning at du ikke længere bare vil beregne et lån, men faktisk vil have tilbud på finansiering, kan vi også hjælpe med det. Med Mybankers service kan du gratis få tilbud på finansiering af din bolig, eller tilbud på privatlån eller samlelån.

 

Hvilke lån kan du beregne?

Vi har forsøgt at samle en række låneberegninger til dig. Du kan beregne hvor meget du kan låne og du finder en låneberegner til bolig, hus, forbrugslån, billån og andelsbolig. Beregningsmotorerne vil altid være baseret på en række antagelser, så det anbefales altid du indhenter tilbud på at skifte bank, hvis du vil have en helt præcis beregning.

 

Hvorfor benytte Mybanker til at beregne lån?

Hvis du Googler efter en låneberegner vil du finde Nordea låneberegner, Totalkredit låneberegner, RD låneberegner, Danske Bank låneberegner, Jyske Bank låneberegner og mange flere. Har verden virkelig brug for flere? Ja, mener vi. Hos Mybanker arbejder vi på tværs af hele finanssektoren og vi kan derfor sammenligne lån på tværs af banker og give dig et overblik, uafhængigt af hvilken bank du i dag er kunde i. Den funktionalitet vil du sjældent finde hos et givent pengeinstitut.