Låneberegner

Beregn lån til boligkøb og omlægning

Hvad kan jeg låne, og hvad koster det?

 

Ejerbolig
Fritidsbolig
Andelsbolig
kr.
kr.
Din udbetaling skal mindst være 5% af boligens værdi
Hvor længe vil du låne?
10 år
30 år
Du kan normalt låne op til 80 % af boligens pris som realkreditlån og 15 % som banklån. Din egen udbetaling skal være mindst 5 %.
Du kan normalt låne op til 75 % af boligens pris som realkreditlån og 20 % som banklån. Din egen udbetaling skal være mindst 5 %.
Du kan normalt låne op til 95 % af boligens pris som banklån. Din egen udbetaling skal være mindst 5 %.
Der var en fejl ved beregningen, prøv at ændre dine indstillinger eller vent et øjeblik.
Månedlig ydelse
Indhent tilbud
Detaljer om banklån
Realkreditlån med fast rente, hvor renten ikke ændrer sig i lånets løbetid.
Realkreditlån med variabel rente, hvor der er rentetilpasning hvert 5. år.
Realkreditlån med variabel rente, hvor der er rentetilpasning hvert halve år.
Realkreditlån med fast rente, hvor renten ikke ændrer sig i lånets løbetid.
Realkreditlån med variabel rente, hvor der er rentetilpasning hvert 5. år.
Realkreditlån med variabel rente, hvor der er rentetilpasning hvert halve år.
Månedlig ydelse
Indhent tilbudIndhent tilbud
Realkreditlån
Løbetid
10 års afdragsfrihed
Banklån
Løbetid
Realkreditlån med fast rente, hvor renten ikke ændrer sig i lånets løbetid.
Realkreditlån med variabel rente, hvor der er rentetilpasning hvert 5. år.
Realkreditlån med variabel rente, hvor der er rentetilpasning hvert halve år.
Realkreditlån med fast rente, hvor renten ikke ændrer sig i lånets løbetid.
Realkreditlån med variabel rente, hvor der er rentetilpasning hvert 5. år.
Realkreditlån med variabel rente, hvor der er rentetilpasning hvert halve år.
Månedlig ydelse
Indhent tilbudIndhent tilbud
Realkreditlån
Løbetid
10 års afdragsfrihed
Banklån
Løbetid
Realkreditlån
Banklån
Realkreditlån
Banklån
Detaljer om realkreditlån
Detaljer om banklån
Vis flere detaljer

Mybanker samarbejder med 30+ banker og 500+ rådgivere

Beregn lån og indhent tilbud på boligfinansiering

Mybanker har allerede hjulpet over 300.000 brugere med at finde en bank, der matcher deres ønsker for lån.

Fortæl om dine behov og ønsker

Udfyld vores formular med dine behov, ønsker og din nuværende økonomi.

Vi indhenter tilbud fra banker der matcher

Vi finder de banker, der passer bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Vælg den bank der passer dig

Vælg det tilbud som passer bedst til dig, og skift herefter nemt til din nye bank.

Beregn lån til sommerhus

Tænk dig om – beregn lån

Mange tror stadig, at det er besværligt at undersøge ens lånemuligheder og sammenligne lånetilbud. Vi kan ikke komme udenom, at det vil være nemmest at gå ned i din egen bank og optage boliglån. Men ofte er det første ikke det bedste. Der er stor forskel på bankerne, og det vil også sige, at der er stor forskel på, hvad et lån vil koste dig hos de forskellige banker. Derfor vil du gøre dig selv en tjeneste ved at undersøge, hvad andre banker kan tilbyde dig.

Det kan lyde tidskrævende at skulle opsøge bankerne selv, men faktisk har Mybanker gjort det nemt for dig. Hvis du laver en ansøgning via Mybanker, kan du overlade det hårde arbejde til os og læne dig tilbage, imens vi indhenter skræddersyet og konkurrencedygtige tilbud på boliglån fra forskellige banker. På den måde kan du træffe den bedste beslutning og få et lån som matcher dit behov og ønsker.

Har du den bedste bank?

Det er dit valg – vælg dit lån med omhu

Om du skal vælge et lån med fast eller variabel rente, afdragsfrihed eller ikke, eller en løbetid på 10, 20 eller 30 år, er dit valg. Det afhænger i høj grad, hvordan du ønsker at sammensætte dit lån, så det bedst muligt matcher din privatøkonomi og ønsker til lånet.

Du skal altid overveje din egen økonomi. Har du et stramt budget, eller har du rådighed til at renten varierer i løbet af lånets løbetid?

Du har mange muligheder, når du skal sammensætte dit lån til hus eller lejlighed, derfor kan det være en god ide at anvende en låneberegner. Med en låneberegner, som Mybankers, kan du sammenligne forskellige typer af lån og se forskellen på ydelsen, omkostninger og meget mere.

Vi kan give dig svaret på, hvad du kan låne, og hvad lånet vil komme til at koste dig, men i sidste ende er det dit valg. Du bestemmer, hvilken låntype du ønsker, og hvordan lånet skal sammensættes.

Se hvad et lån vil koste dig

Undersøg dine muligheder med Mybankers låneberegner

Mangler du overblik over dit lån eller dine lånemuligheder? Så kan en låneberegner være en stor hjælp for dig. En låneberegne er et godt værktøj, hvis du f.eks. er på udkig efter et boliglån, eller du ønsker at vide om, dit nuværende boliglån er det bedste for dig.

Mybanker er en af Danmarks førende bankportaler, som har allerede hjulpet over 300.000 brugere med at finde et lån, der matcher deres økonomi og behov. Først og fremmest er Mybankers største formål at hjælpe dig med at blive klogere på din boligfinansiering, lån og helt generelt din privatøkonomi. Til det kan låneberegneren være behjælpelig i mange situationer.

Hvorfor beregne lån?

Som i så mange situationer er det første ofte ikke det bedste. På samme måde findes der mange typer af lån, og en lang række af måder du kan skrue dit boliglån sammen, variabel eller fast rente, hvor tit skal lånet rentetilpasses, med eller uden afdrag, løbetid, osv. De mange muligheder giver dig muligheden for at sammensætte et boliglån, der matcher din økonomi og ønsker.

Men hvad er forskellen på de forskellige lånemuligheder? Her kommer låneberegneren ind i billedet. Med en låneberegner kan du beregne forskellige typer af boliglån, sammenligne dem og derved undersøge hvad det koster at låne.

Hvis du er i tvivl om, hvordan du beregner lån, kan du på denne side blive klogere på, hvad du kan låne enten til ejerbolig, andelsbolig eller sommerhus, og hvad et lån vil komme til at koste dig.

 

Beregn selv dit lån

Med en låneberegner kan du nemt og hurtigt beregne lån helt selv. Med låneberegneren har du muligheden for at sammenligne forskellige låntyper og sammensætte realkreditlån og banklån, så det matcher lige præcis dit behov og dine ønsker.

Mybankers låneberegner indhenter tal og renter fra aktuelle kurser, så du kan få det bedste overblik over dine muligheder lige nu. På den måde er du klædt bedst på, når du ønsker at tage det næste skridt og indhente tilbud på boligfinansiering enten i forbindelse med et boligkøb eller omlægning af dit nuværende realkreditlån.

Hvilke lån kan du beregne?

Vi har forsøgt at samle en række låneberegninger til dig. Du kan beregne, hvad det vil koste dig at lån penge. Du finder en låneberegner til bolig, hus, forbrugslån, billån, andelsboliglån og samlelån. Nedenfor har vi samlet en række af disse, så du nemt kan beregne hvad det vil koste at låne.

Boliglån

For mange er boligkøbet den største investering, de kommer til at lave. Derfor er det også vigtigt, at du undersøger dine lånemuligheder, inden du vælger at optage et boliglån, f.eks. ved at bruge en låneberegner. Når du skal optage et boliglån, er det op til dig, hvordan du vælger at sammensætte lånet. Om du enten vil have lån med fast eller variabel rente, med eller uden afdrag og hvor lang løbetiden på lånet skal være. Derfor er det vigtigt, at du undersøger, hvilken sammensætning der matcher dine behov og ønsker bedst. Her kommer låneberegneren ind i billedet. Med Mybankers låneberegner kan du sammenligne flere lån ad gangen.

Når du ved hvilken slags boliglån, du ønsker, kan du indhente tilbud på lån fra flere forskellige banker og sammenligne tilbud med blot én ansøgning. Mybanker er Danmarks største bankportal og har hjulpet over 300.000 brugere med at indhente tilbud på billige boliglån og realkreditlån. F.eks. viste en undersøgelse fra Mybanker at ingen realkreditinstitutter er billigst på alt, men at alle er billigst på noget. Der er altså store prisforskelle på boligfinansiering. Du kan læse hele undersøgelse lige her: Der er store prisforskelle på realkreditlån.

Indhent og beregn boliglån

Andelsboliglån

Mange vælger at investere i en andelsbolig, da andelsboliger ofte ikke koster lige så meget som en ejerbolig. Det er fordi, du køber en andel og derved køber dig ind i en andelsboligforening. Andelsboliger er især en populær boligtype i de større danske byer.

Men hvilket lån skal du være på udkig efter, når du afsøger lånemarkedet? Realkreditlån er desværre ikke en mulighed, da bankerne ikke kan få den samme sikkerhed for lånet som med en ejerbolig. Det betyder dog ikke, at du ikke kan få et billigt lån til en andelsbolig. Du kan nemlig få et billigt andelsboliglån.

Det er altid en fordel at undersøge dine lånemuligheder, selvom du ikke har de samme muligheder for boligfinansiering som ved en ejerbolig. Der kan nemlig være stor forskel på, hvad de forskellige banker tilbyder af andelsboliglån Derfor er det en god ide at sammenligne tilbud på andelsboliglån fra flere forskellige banker.

Indhent og beregn andelsboliglån

Sommerhuslån

Den danske sommer har fået mange til at investere i et sommerhus, og det er kun blevet billigere at låne til sommerhus. Som med et boliglån har du en lang række muligheder for, hvordan du ønsker at skrue dit sommerhuslån sammen. Derfor er det vigtigt, at du undersøger dine muligheder, f.eks. med en låneberegner.

En låneberegner til sommerhus giver dig overblik over de forskellige låntyper, hvad lånet vil koste dig, og lader dig sammenligne lånene. På den måde kan du finde frem til det lån, som matcher din privatøkonomi og ønsker bedst muligt.

Indhent og beregn sommerhuslån

Billån

Det er de færreste, som kan finansiere en ny bil af egen lomme, og derfor vælger mange at kigge efter et billigt billån. Som med så mange andre typer af lån, kan du spare penge på at gøre dit forarbejde, inden du vælger at optage et billån. Det kan betale sig at beregne dit billån og indhente tilbud fra flere forskellige banker. På den måde er du sikker på at finde et billån, der både matcher dine behov og ønsker.

Der findes mange låneberegnere til billån, og det er fedt for dem, som er på udkig efter et billigt billån, og selvfølgelig har Mybanker og Lendo også en låneberegner til billån, så du kan finde det bedste billån til dig.

Vores låneberegner indhenter tilbud på finansiering af din nye bil, så du kan nemt beregne hvilke lån der bedste for dig. Når du modtager tilbud via Lendo, vil du både få tilbud på billån med og uden udbetaling. Du vil altså kunne sammenligne og beregne tilbud på tværs af de to forskellige lånetyper.

Indhent og beregn billlån

Forbrugslån

Vaskemaskinen er måske gået i stykker eller har du hældt kaffe ud over din computer? Uventede udgifter kan betyde stramme budgetter, og derfor kan et forbrugslån være en hjælp til dig, der står og mangler et økonomisk skub. Med en låneberegner til forbrugslån kan du beregne, hvad et lån på 10.000 kr., 100.000kr. eller 250.000 kr. vil koste dig. Det er ikke svært at beregne forbrugslån, vi gør det hårde arbejde for dig. Mybanker og Lendo indhenter tilbud fra forskellige låneudbydere, så du nemt kan sammenligne tilbuddene og beregne hvilket lån, der passer bedst til din økonomi og ønsker.

Indhent og beregn forbrugslån

Samlelån

Står du som mange andre danskere og har optaget flere små lån? Det kan være du har et forbrugslån til vaskemaskinen, billån, og samtidig afbetaler andre små gældsposter. Mange mennesker optager flere små lån, og ofte mister de fleste overblikket over deres privatøkonomi. Hvis dette er tilfældet, kan det betale sig at undersøge dine muligheder for et samlelån og opnå en stor månedlig besparelse samtidig med at du genvinder overblikket over din økonomi. Et samlelån kan ofte være den billigste løsning til at få samlet dine små gældsposter.

Indhent og beregn samlelån

Når du skal sammenligne lån

Idet du har indtastet boligens pris og udbetalingen, har du mulighed for at sammenligne en række forskellige låntyper. Det kan virke som mange informationer og tal, som du skal forholde dig til. Vi hjælper dig med, hvad du skal være opmærksom på. Nedenfor finder du fire punkter, som vi mener e vigtige, du forholder dig til, da det kan have stor betydning, når du vil låne penge.

Fast eller variabel rente

Når du låner penge f.eks. når du skal købe en ny bolig, kan du vælge imellem fast eller variabel rente. I låneberegneren oven over finder du tre låntyper, obligationslån (fast rente), F-kort lån (variabel rente) og flekslån F5 (variabel rente). Hvilken lånetype du ender med at vælge er helt op til dig, og derfor er det også godt at vide, hvad de to former for renter betyder for dit lån.

Et fastforrentet lån (med fast rente) er en låntype til dig, der gerne vil være sikker og kende den månedlige ydelse gennem hele lånets løbetid. Det kan være en fordel at have en fast rente, da du vil skulle betale den samme ydelse uanset om renten går op eller ned. Ulempen er dog, at renten kan falde yderligere. Du optog måske lånet til en rente på 3%, men nu er renten 1%. Du vil altså stadig betale den høje rente, trods renten nu er 1%. Sikkerheden for at kende den månedlige ydelse koster også og derfor har et lån med fast rente ofte en højere månedlig ydelse og dermed og højere årlige omkostninger end et lån med variabel rente.

Modsat har vi lån med variabel rente, hvilket vil sige, at renten kan variere i løbet af lånets løbetid. Renten kan altså både stige og falde, og derfor kan din månedlige ydelse også stige og falde. Fordelen ved variabelrenten, er at du ofte får en lavere rente end et lån med fast rente. Ulempen er dog at ingen kan forudsige rentemarkedet, og skulle renten stige, vil dit låns rente følge med. Til gengæld vil den også falde i takt med at renteniveauet falder.

Der findes flere forskellige former for lån med variabel rente. Du kan f.eks. få en variabel rente, der rente tilpasses hvert halve år, hvert år eller hver femte år. De mest kendte former for variabel rente er F-kort, F1, F3 og F5, hvor renten tilpasses henholdsvis, hvert halve år, hvert år, hver tredje år og hver femte år. I låneberegneren ovenfor kan du sammenligne F-kort og F5.

Med en låneberegner kan du se den økonomiske forskel på de forskellige lånetyper, f.eks. forskellen på F-kort og F5.

Ønsker du afdragsfrihed?

En af de helt store faktorer for, hvad dit lån kommer til at koste dig i sidste ende er valget om afdragsfrihed i dele af lånets løbetid. Hvis du optager et realkreditlån, kan du få op til 10 års afdragsfrihed på lånet. Det betyder, du ikke betaler af på dit realkreditlån de første 10 år af lånets løbetid. Derefter vil du enten begynde at afdrage på lånet eller få en ny afdragsfrihedsperiode. Selvom du ikke skal afdrage på lånet, skal du stadig betale renteomkostninger og bidrag for lånet. Bliv klogere på bidragssatser. Du kan brug låneberegneren til at se forskellen i prisen for at låne penge med og uden afdragsfrihed.

Løbetid

Løbetiden for et lån dækker over den periode, du regner med at tilbagebetale lånebeløbet. Lånets løbetid har stor betydning for den månedlige ydelse. En kort løbetid vil betyde at den månedlige ydelse vil være høj i forhold til en lang løbetid, hvor den månedlige ydelse vil være lavere, hvis vi går ud fra det samme lånebeløb. Det kan virke som en fordel at have en længere løbetid, men du skal huske, at du betaler renter for dit lån i hele løbetiden. I låneberegneren kan du vælge mellem en løbetid på 10-30 år og se forskellen på et lån med kort løbetid og et med lang løbetid, så du både kender de månedlige ydelser, og årlige omkostninger i lånets løbetid.

Beregn dine lån

Andre låneberegnere

Om Mybankers låneberegner

Nogle af de største økonomiske beslutninger i dit liv, vedrører optagelse af gæld og lån. Derfor er det også vigtigt at du forstår, hvad et lån koster og hvordan det vil påvirke din daglige økonomi. Det kan også være du er usikker på hvor meget du kan låne. Uden den viden kan du ikke engang regne på, hvad et lån vil koste dig.
Hos Mybanker har vi samlet en række låneberegnere og boliglånsberegnere, så du er bedre forberedt på dine lånemuligheder og hvordan din økonomi ser ud, hvis du optager ny gæld. Hvis du er så langt i din beslutning at du ikke længere bare vil beregne et lån, men faktisk vil have tilbud på finansiering, kan vi også hjælpe med det. Med Mybankers service kan du gratis få tilbud på finansiering af din bolig, eller tilbud på privatlån eller samlelån i form af forskellige lånetilbud fra vores samarbejdspartnere. Mybanker kan altså hjælpe dig, i alle situation, når du ønsker at låne penge.

Hvorfor benytte Mybanker til at beregne lån?

Hvis du Googler efter en låneberegner vil du finde Nordea låneberegner, Totalkredit låneberegner, RD låneberegner, Danske Bank låneberegner, Jyske Bank låneberegner og mange flere. Har verden virkelig brug for flere? Ja, mener vi. Hos Mybanker arbejder vi på tværs af hele finanssektoren og vi kan derfor sammenligne lån på tværs af banker og give dig et overblik over forskellige lånetilbud, uafhængigt af hvilken bank du i dag er kunde i. Den funktionalitet vil du sjældent finde hos et givent pengeinstitut.

Mediernes ekspertkilde: Nævnt 500+ gange det seneste år