MC-lån

Find det billigste MC-lån til dig i samarbejde med Lendo – Din hjælpende hånd på låne­markedet

Mybanker og Lendo arbejder tæt sammen om at tilbyde dig Danmarks største sammenlignings­tjeneste indenfor lån, renter og boligfinansiering.
 • Find markedets billigste MC-lån
 • Vælg det MC-lån der passer dig bedst
 • Lendo tilbyder attraktive MC-lån med en hurtig og effektiv ansøgningsproces
Din låneansøgning sker i samarbejde med

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan fungerer det

Ansøg

Ansøg om MC-lån. Udfyld en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud på MC-lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første tilbud på MC-lån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne billån på tværs af MC-lån.

Vælg

Vælg det MC-lån, der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

MC-lån

Et MC-lån tilpasset dine behov

Lendo giver dig mulighed for at ansøge om et MC-lån med eller uden egenbetaling. Samtidig giver vi dig en oversigt over dine tilbud på MC-lån, så du i ro og mag kan vælge det MC-lån, der passer dig bedst.

Indhent tilbud

Find det bedste lån til bil, MC, båd eller campingvogn

Find det bedste MC-lån til dig

 • MC-lån med eller uden pant
 • MC-lån med eller uden egenbetaling
 • Tilbud fra flere banker og låneudbydere
 • Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud

Ofte stillede spørgsmål - MC lån

Hvad er det bedste og billigste motorcykellån?

Renten på motorcykellån er meget forskelligt imellem pengeinstitutterne og det er svært at sige hvad der er den bedste bank. Desuden skal du huske at holde øje med andre omkostninger, som f.eks. etableringsomkostninger. Kort sagt er det svært at sige hvad det bedste mc-lån er, for det afhænger af din økonomi, dit behov og de enkelte pengeinstitutter.
Du skal også overveje løbetiden på dit mc-lån. Typisk kan du sammenligne forskellige lån, ved at kigge på ÅOP (Årlige omkostninger i procent), men dette tal, er meget afhængigt af den løbetid du vælger. Sørg derfor altid for at sammenligne ”ens” lån og sørg for at få flere tilbud på finansieringen, så du har noget at sammenligne.

 

Hvem kan få et motorcykellån?

I teorien kan alle få et motorcykellån, men alligevel kan der være specielle krav hos forskellige pengeinstitutter. Du vil sjældent kunne få et MC-lån hvis du er i RKI og flere steder vil du også opleve krav til din alder. Det er altså ikke en garanti at du kan få et lån i alle banker, selvom du har dit mc-kørekort. Hvis du ønsker et MC-lån med pant i motorcyklen, kan der også være krav til hvilken motorcykel du ønsker. Her kan alderen på motorcyklen være et kriterie. Typisk vil du skulle optage et mc-lån uden pant i motorcyklen, jo ældre den er.

 

Hvad koster et mc-lån?

Prisen på lånet hænger naturligvis sammen med prisen på motorcyklen. Desuden har din valgte løbetid også betydning for din månedlige ydelse. Jo længere løbetid, jo lavere vil den månedlige ydelse være. Til gengæld vil den samlede tilbagebetaling også være større, jo længere du gør lånet.
Når du skal vurdere prisen på dit MC-lån skal du forholde dig til disse termer.

 • Renten på mc-lån
  Du har sikkert hørt om renten, som er den månedlige betaling til banken. Det udgør en procentdel af den sum du låner, og hvis du afdrager på lånet, hver måned, vil dette beløb blive mindre hver måned. Den ydelse vil du typisk være den samme hver måned, da de fleste mc-lån er såkaldte annuitetslån.
 • Etableringsgebyr på mc-lån
  Det er vigtigt du er opmærksom på etableringsgebyrer på mc-lån. Hvis du stirrer dig blind på renten, kan du overse at du bliver opkrævet store gebyrer i etablering. Derfor skal du ultimativt sammenligne ÅOP, når du sammenligner lån.
 • ÅOP på mc-lån
  Din ÅOP er det mest oplagte tal at kigge på, når du sammenligner lån. Med dette tal forholder du dig både til rente og forskellige gebyrer og dermed, bliver du ikke vildledt at lave renter eller lave gebyrer – du kigger på hele billedet.
  ÅOP er dog et tal der bliver påvirket at lånets løbetid. Derfor kan du ikke sammenligne to lån, med forskellige løbetider.
 • Ydelsen på mc-lån
  Ydelsen er den betaling du laver til banken, hver måned. Det er ultimativt dette beløb, du skal vurdere om din økonomi, kan bære at betale hver måned – og om det er et beløb du ønsker at leve med hver måned. Desuden bør du også overveje om, din økonomi kan tåle en rentestigning. Et MC-lån er typisk med variabel-rente og du kan derfor komme ud for, at renten bliver ændret i lånets løbetid.

 

MC-lån med og uden pant

Et motorcykellån indebærer typisk at banken tager pant i motorcyklen, for at mindske deres risiko, hvis du ikke kan betale dine regninger. På den måde, kan de ofte også tilbyde en lavere rente. Typisk vil du ved et klassisk motorcykellån skulle lægge en udbetaling. Den kan variere, men vil ofte ligge omkring 20% af motorcyklens-værdi. Hvis du ikke har til denne udbetaling, er et motorcykellån uden udbetaling et alternativ. Her tager banken ikke pant i motorcyklen (og det er dermed reelt et forbrugslån) og der er intet krav om udbetaling.

 

Motorcykellån til gammel og ny motorcykel

Dine muligheder for finansiering af din motorcykel, kan afhænge af dens alder. Ved klassiske mc-lån, hvor der tages pant i motorcyklen, har de fleste banker regler for løbetid, afhængigt af motorcyklens alder. F.eks. vil mange tilbyde en maksimal løbetid på 7-10 år, minus motorcyklens alder. Hvis din motorcykel dermed er 10 år eller ældre, kan du ikke finansiere den med et klassisk motorcykellån. Der kan være undtagelser til dette, men pointen er at, ældre motorcykler ofte skal finansieres med lån uden pant.

 

Hvordan kreditvurderes du til mc-lån?

Banken forholder sig til din samlede økonomi og laver en vurdering af, hvorvidt de kan forvente at få deres penge tilbagebetalt. Denne vurdering vil være forskellig fra bank til bank (Indhent derfor altid tilbud fra flere banker), men bliver oftest lavet på baggrund af dit rådighedsbeløb, din indkomst, din eksisterende gæld og faste udgifter, din betalingshistorik og lignende parametre.

Indhent tilbud på lån

Vælg beløb, løbetid og indhent tilbud fra flere forskellige banker via vores samarbejdspartner, Lendo – din hjælpende hånd på lånemarkedet