Sammenlign billån

Sammenlign priser på billån

Bilens pris
kr.
Din udbetaling
kr.
Ønsket løbetid
Filtre
Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Så kontakt os på email.
Sortéret efter
? ud af ? produkter vises.
Særlige betingelser
Vis produkter, som kræver:
Filialer
Maks. afstand til filial
km
Forudsætninger
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Nyt pant i bilen, hvis krav fra pengeinstituttet. Beregningen tager højde for udbetaling og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne. Sådan tjener Mybanker penge
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Nyt pant i bilen, hvis krav fra pengeinstituttet. Beregningen tager højde for udbetaling og løbetid i det omfang, Mybanker.dk har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.

Billån

Her kan du blive klogere på billån, så du har de bedste forudsætninger for at lave de rigtige økonomiske betragtninger inden du vælger, hvilket lån du skal optage for at finansiere din nye bil. Har du udset dig drømmebilen, men har ikke pengene til at finansiere hele købet selv? Så kan det måske være en god idé at kigge på muligheden for at finansiere købet af den nye bil med et billån. For at få et billån billigst, skal du sætte dig ind i, hvordan du bedst og billigst låner penge til en ny bil, så der stadig er overskud på kontoen til benzin, afgifter, vedligeholdelse eller andre uforudsete udgifter såsom reparationer. Der er flere måder at finansiere din nye bil på, både gennem banken, selve bilforhandleren eller gennem et finansieringsselskab. I vores sammenligningsliste ovenover har du mulighed for at sammenligne priser på billån og derved finde den løsning, der passer dig bedst. Hvis du gerne vil vide mere om, hvordan et muligt lån kan finansieres, skal du bare læse videre.

Få overblik over din økonomi

Når du skal forhandle billån med din bank, er det en fordel, at du kender din økonomi godt. Lav et budget, så du kan danne dig overblik over, hvordan din økonomi rent faktisk ser ud. Har du ejerbolig, god økonomi og fast indtægt, betaler du af på din gæld til tiden? Det kan alt sammen være fordele, når du skal forhandle med din bank. Hvis banken kan se, at du er en attraktiv kunde, er der større incitament til at tilbyde dig mere favorable vilkår. Mange kunder kommer ubevidst til at sætte banken på en piedestal. Du skal dog huske, at banken er en forretning, som skal tjene penge, og at du derfor er kunde i virksomheden på samme vis som i andre virksomheder. Tag derfor ikke priserne for givet, og vær ikke bange for at tage en forhandling med banken om et billån med eller uden udbetaling.

Billån uden udbetaling

Når du har besluttet dig for at optage et billån, kan du få finansieret lånet med eller uden udbetaling. I et billån med udbetaling kræves det, at du betaler lidt af bilens pris – ofte svarende til 20% af bilens pris - for at kunne optage det. Årsagen hertil er, at det giver låneudbyderen en sikkerhed i, at du som låntager har penge på kontoen. Dermed er der mindre risiko for, at låneudbyder ikke taber penge på billånet. Men samtidig udelukker dette en række kunder, der ikke har mulighed for at betale udbetalingen på 20%. Derfor kan billån uden udbetaling, hvor bilen kan finansieres 100%, også være en mulighed. Fabriksnye biler er lettest at få en bilfinansiering uden udbetaling til, hvorimod ældre biler ofte kræver en udbetaling. Du skal være opmærksom på etableringsomkostningerne og gebyrer, og især ved lån uden udbetaling skal du være ekstra opmærksom på skjulte omkostninger. I forhold til billån rente, så varierer den med bilens alder, bilmærke og udbetalingens størrelse, men renten på en fabriksny bil er oftest lavere end ved en ældre bil. Det har altså betydning, når du forsøger at finde den billigste finansieringsmulighed for din nye bil. Derudover kan din kreditværdighed selvfølgelig også have en betydning. En ting, du skal også skal tænke over, før du optager et billån, er lånets løbetid. Løbetiden på dit billån afhænger af, hvor lang tid du regner med at have bilen. Løbetiden bør derfor være kortere, hvis du kører mange kilometer om året, men det vigtigste er, at du afvikler gælden inden den forventede værdiforringelse på bilen.

Billån uden udbetaling kan forhandles ned

Det kan være fristende at lægge pengene til udbetaling, hvis du alligevel har dem stående. Men du kan også prøve at forhandle renten ned på billånet uden udbetaling og overveje at de penge, som du havde tænkt at bruge til udbetaling i stedet for. Långiver ser nemlig ikke kun på værdien af bilen, når du får tilbudt et billån. Hvis din kreditværdighed - fast arbejde, overskud i budgettet, fast ejendom, er gift, etc. – er i orden, kan du godt få et relativt billigt lån, selv om det er uden udbetaling. Jo lavere renten er, jo sværere kan det være at presse renten yderligere ned, og derfor er det oftest nemmere at få slået noget af prisen på lån med høje renter.

Billån beregner

Det er ikke nødvendigt at bruge det finansieringsselskab, som din bilforhandler samarbejder med. Det kan ofte være smart at finansiere din bil gennem din forhandler, men kun hvis det er et godt tilbud. Derfor bør du altid indhente alternative tilbud gennem en billån beregner, så du ikke bliver snydt. På sammenligningslisten ovenover, kan du se hvilken rente billån har, og du kan finde og beregne det billån, der passer din økonomi bedst.

Få rabat på etableringsomkostninger

Ligesom renter ofte kan forhandles, så gælder det også for etableringsomkostningerne. Dette gælder både ved lån med udbetaling og lån uden udbetaling. Så hvis du går efter et billån med udbetaling, kan du stadig gå efter at forhandle prisen på etablering af lånet ned. Ved lån formidlet af bilforhandlere er en del af etableringsomkostningerne långivers betaling til bilforhandleren for at formidle lånet. Her er der en mulighed for at forhandle, da bilforhandleren jo også gerne vil sælge bilen og derfor måske vil give afkald på også at få penge for at formidle lånet.

Hvad er din bedømmelse af billånslisten?

Ny søgning

kr.
kr.

Filtrér

Maks. afstand til filial
km
Særlige betingelser
Vis produkter, som kræver:
Op til 0 af ? produkter vises.
Ny søgning