Gør dit realkreditlån billigere

Gør dit realkreditlån billigere

Jo mindre dit lån er i forhold til ejendommens værdi, jo mindre er risikoen for, at realkreditinstituttet ikke får sine penge igen ved en evt. tvangsauktion. Derfor er det sådan, at jo højere værdien af ens ejendom er, jo mindre er bidragsprocenten på et givet lån.

Skrevet af Redaktionen

Gør dit realkreditlån billigere

Det gælder derfor om at få realkreditinstituttet til at vurdere ejendommen så højt som muligt, også selv om du ikke skal låne, alt det du kan.

Hvis du står overfor at omlægge dit lån, og din ejendom er steget i værdi, siden du først optog lånet, kan en ny og højere vurdering af din ejendom betyde lavere bidragsprocent. Overvej derfor at få realkreditinstituttet til at vurdere dit hus, også ved omlægninger.

 

Du kan sammenligne realkreditlån her og boliglån her.

 

Sammenlign realkreditlån

Tjek om du har det bedste realkreditlån. Få tilbud på dit realkreditlån når du skifter bank.

Få tilbud på realkreditlån

Om forfatteren Redaktionen

Billigste realkreditlån nogensinde – er det noget for dig?

Læs artiklen
Har du det rigtige realkreditlån? Læs med her om det oversete T-produkt
Ny regel gør ydelsen på drømmehuset unødigt høj 4. februar 2019 Ny regel gør ydelsen på drømmehuset unødigt høj Skal jeg omlægge mit realkreditlån i april 2018 3. april 2018 Skal jeg omlægge mit realkreditlån i april 2018? Den laveste ydelse er ikke nødvendigvis billigst 20. december 2017 Den laveste ydelse er ikke nødvendigvis billigst