her er billigste billån

Her er de billigste billån

Vi har spurgt en af vores konsulenter fra vores kundesupportafdeling, hvilke tre ting folk plejer at blive positivt overraskede over, når de prøver vores Skift bank tjeneste for første gang.

Skrevet af Redaktionen

Der kan være rigtig mange penge at spare på at undersøge markedet ordentligt, før du låner penge til en bil.

Det er mindre og mellemstore banker og pengeinstitutter, der for tiden tilbyder de billigste billån. Det viser Mybankers undersøgelse af banklån til køb af bil i to forskellige prisklasser.

 

Tæt kamp om prisen på mikrobilslån

Skal du låne til en bil, der koster 100.000 kroner med en udbetaling på 20 procent, er der tæt prisløb. Når det gælder et billån til 80.000 kroner, fremgår af tabel 1, at du finder de billigste lån i hhv. Andelskassen, Salling Bank og Djurslands Bank.

Som det fremgår ligger alle 10 udbydere her med en ÅOP på under 5 procent, så der er tydelig hård konkurrence.

 

Tabel 1

Billån tabel 1

 

Er du på udkig efter et lån til en bil i mellemklassen til 250.000 kroner og 20 procent i udbetaling, er Sparekassen Sjælland & Fyn klart billigst. For et lån på 200.000 kroner i syv år, tilbyder sparekassen en ÅOP på 3,5 procent og samlede omkostninger i kroner og øre på 25.683 kroner. Det fremgår af tabel 2.

 

Tabel 2

Billån tabel 2

Sammenlign selv billån her og lav din egen beregning

 

Den billigste rente giver ikke altid det billigste lån

Faktisk får du markedets billigste rente for et billån til 80.000 kroner hos Sparekassen Sjælland & Fyn, men lave etableringsomkostninger gør de samlede omkostninger for lånet billigere i Andelskassen.

Sparekassen Sjælland & Fyns rentesats på 1,75 kan ikke hamle op med Andelskassen samlede pris på 12.829 kroner før skat.

Som låntager er det rigtig vigtigt at kigge på alle omkostninger, når man bliver præsenteret for et tilbud om lån i en bank eller hos en bilforhandler.

Lave renter kan lokke mange kunder til at hoppe på dyrere løsning, blot fordi den lovede rente lyder attraktiv.

 

For lånet på 200.000 kroner betyder Sparekassen Sjælland & Fyns lave rentesats dog, at den tilbyder markedets pt. billigste lån til en bil i mellemklassen, da etableringsomkostningerne her udgør en mindre del af det lånte beløb.

Husk altid at se efter ÅOP og de samlede omkostninger i kroner og øre.

 

Hold dig opdateret med nyheder, gode råd og perspektiver på privatøkonomi. Tilmeld dig vores nyhedsbrev her.

Overvejer du billån?

Sammenlign bankernes renter før du låner og undgå at betale for meget.

Sammenlign billån gratis her

Om forfatteren Redaktionen

Lad bilen stå og kør på ferie

Læs artiklen
Lad bilen stå og kør på ferie
Ny bil? - Sådan finder du det bedste billån 28. maj 2019 Ny bil? – Sådan finder du det bedste billån Skal bilen købes, leases eller betales via abonnement? 10. april 2018 Skal bilen købes, leases eller betales via abonnement? Skal jeg vælge et billån uden udbetaling 26. marts 2018 Skal jeg vælge et billån uden udbetaling?