Bådlån

Find det billigste bådlån til dig i samarbejde med Lendo – Din hjælpende hånd på låne­markedet

Mybanker og Lendo arbejder tæt sammen om at tilbyde dig Danmarks største sammenlignings­tjeneste indenfor lån, renter og boligfinansiering.
 • Find markedets billigste bådlån
 • Vælg det bådlån der passer dig bedst
 • Lendo tilbyder attraktive bådlån med en hurtig og effektiv ansøgningsproces
Din låneansøgning sker i samarbejde med

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan fungerer det

Ansøg

Ansøg om bådlån. Udfyld en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud på bådlån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første tilbud på bådlån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne bådlån på tværs af banker.

Vælg

Vælg det bådlån, der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Et bådlån tilpasset dine behov

Ansøg om et bådlån her på siden. Du kan søge om netop det lån, som du har brug for. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning via Lendo til bådlån og helt op til dig at vurdere, hvilket lånetilbud du ønsker at gå videre med.

Indhent tilbud

Find det bedste bådlån til dig

 • Bådlån med eller uden pant
 • Bådlån med eller uden egenbetaling
 • Tilbud fra flere banker og låneudbydere
 • Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er det bedste og billigste bådlån?

Renten på bådlån og den finansiering du ender med at få tilbud, afhænger af din egen økonomi. Ofte vil banker tage din indkomst, øvrig gæld og generel formue i betragtning. Det er derfor individuelt hvilke bådlån du kan få og af samme grund svært at sige generelt hvad det bedste bådlån er.

Det bedste du kan gøre, er at indhente tilbud på lån – Det er hurtigt og nemt og giver dig et overblik over hvad et bådlån vil koste dig.

 

Bådlån beregner

Som beskrevet findes der ikke nogen generel prisguide, for hvad et bådlån koster. Det kommer an på din egen økonomi og hvilke banker der finansierer både. Ovenfor finder du en bådlån beregner. Den fungerer som et generelt værktøj til at give dig en ide om prisniveauet, men hvis du vil have præcis beregner, er det bedste du kan gøre at søge om tilbud på at låne penge til en ny båd.

Du kan både selv indhente tilbud via forskellige banker, eller få flere tilbud i én ansøgning via Lendo, som du finder i toppen af denne side.

 

Hvad koster en båd og bådlån?

Prisen på et bådlån afhænger naturligvis af bådens pris. Det er meget forskelligt hvordan banker sammensætter bådlån. Et bådlån er typisk med pant i båden, men mange steder er bådlån uden pant i båden – altså i virkeligheden et forbrugslån. Du finder nogle banker der tilbyder bådlån med pant i båden (som du måske kender det fra billån), men det er ikke altid en selvfølge. Renten typisk ligge et sted mellem 3-20%, men det afhænger meget af din økonomi, hvad du får tilbudt.

Når du vil købe en båd, skal du også overveje andre omkostninger, som f.eks. bådplads, benzin og generel vedligeholdelse. F.eks. kan udgifter til vedligeholdelse variere meget, afhængigt af om du køber en ny eller gammel båd.

 

Finansiering af båd

Når du får tilbud på dit bådlån, er der flere forskellige priser og satser du skal forholde dig til. Her er en kort gennemgang af disse begreber.

 • Renten på bådlån

Renten på bådlånet er naturligvis den månedlige betaling du giver til banken for at finansiere lånet. Det er en procentsats af det beløb du låner, som typisk bliver mindre hver måned, i takt med at du afdrager på lånet og dermed gør gælden mindre.

 • Etableringsgebyrer på bådlån

Mange banker vil opkræve et gebyr for at etablere lånet, hvilket er et vigtigt tal at forholde sig til. Det har nemlig betydning når du skal sammenligne lån. Hvis du kun kigger på rente, vil du være tilbøjelig til at tage det lån med laveste rente. Men hvis samme lån har meget høje etableringsgebyrer, kan det faktisk vise sig at være den dyreste løsning. Det fænomen ser man ofte på billån, hvor nogle udbydere har meget lave renter, men til gengæld høje gebyrer.

 • ÅOP på bådlån

ÅOP (årlige omkostninger i procent) er det tal der giver dig den bedste indikation af, hvad det bedste bådlån er. ÅOP gør dig i stand til at sammenligne forskellige lån, hvor der bliver taget højde for både rente og gebyrer. Men vær opmærksom på at du kun kan sammenligne lån med samme lånestørrelse og samme løbetid. Hvis du sammenligner lån med forskellige løbetider, er ÅOP et misvisende tal.

 • Ydelsen på bådlån

Ydelsen er den betaling du i sidste ende, laver hver måned. Den vil næsten altid være ens hver måned i lånets løbetid, med mindre rente (der typisk er variabel) bliver justeret i løbet af lånets løbetid. Forhold dig til, hvad det betyder for din økonomi at skulle betale denne ydelse hver måned – Og overvej gerne om du kan bære hvis der bliver justeret i renten og din ydelse stiger.

Indhent tilbud på lån

Vælg beløb, løbetid og indhent tilbud fra flere forskellige banker via Lendo