Bådlån

Bådlån
Få tilbud på dit lån til båd i dag

Vælg hvor meget du vil låne, udfyld ansøgningen og få lånetilbud i løbet af et par minutter.

kr.
10.000 kr. 300.000 kr.
0
år

ved 4,95% i debitorrente

0 kr./md.
Yderligere estimater
ved 7,95% i debitorrente 0 kr./md.
ved 11,95% i debitorrente 0 kr./md.
Priseksempel: Samlet kreditbeløb 0 kr. Variabel debitorrente 0 - 0%. ÅOP 0 - 0%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 0 - 0 kr.

Lån til båd

Har du, som mange andre, en drøm om din egen båd? Det er den ultimative frihed at være til søs, men desværre kan det også være dyrt at have en båd. At købe en båd er i sig selv en større investering, men der kommer også mange udgifter til bådplads, benzin og vedligeholdelse. Derfor kan det være nødvendigt at få hjælp til finansieringen af din nye båd.

Hos Mybanker har vi skabt en service, der kan indhente tilbud på bådlån digitalt. Du kan selv sammenligne dine tilbud og gå videre med det tilbud du finder mest attraktivt.

Bådlån

Bådlån beregner

Som beskrevet findes der ikke nogen generel prisguide, for hvad et bådlån koster. Det kommer an på din egen økonomi og hvilke banker der finansierer både. Ovenfor finder du en bådlån beregner. Den fungerer som et generelt værktøj til at give dig en ide om prisniveauet, men hvis du vil have præcis beregner, er det bedste du kan gøre at søge om tilbud på at låne penge til en ny båd.

Du kan både selv indhente tilbud via forskellige banker, eller få flere tilbud i én ansøgning i Mybankers service, som du finder i toppen af denne side.

 

Hvad koster en båd og bådlån?

Prisen på et bådlån afhænger naturligvis af bådens pris. Det er meget forskelligt hvordan banker sammensætter bådlån. Et bådlån er typisk med pant i båden, men mange steder er bådlån uden pant i båden – altså i virkeligheden et forbrugslån. Du finder nogle banker der tilbyder bådlån med pant i båden (som du måske kender det fra billån), men det er ikke altid en selvfølge. Renten typisk ligge et sted mellem 3-20%, men det afhænger meget af din økonomi, hvad du får tilbudt.

Når du vil købe en båd, skal du også overveje andre omkostninger, som f.eks. bådplads, benzin og generel vedligeholdelse. F.eks. kan udgifter til vedligeholdelse variere meget, afhængigt af om du køber en ny eller gammel båd.

 

Finansiering af båd

Når du får tilbud på dit bådlån, er der flere forskellige priser og satser du skal forholde dig til. Her er en kort gennemgang af disse begreber.

  • Renten på bådlån

Renten på bådlånet er naturligvis den månedlige betaling du giver til banken for at finansiere lånet. Det er en procentsats af det beløb du låner, som typisk bliver mindre hver måned, i takt med at du afdrager på lånet og dermed gør gælden mindre.

  • Etableringsgebyrer på bådlån

Mange banker vil opkræve et gebyr for at etablere lånet, hvilket er et vigtigt tal at forholde sig til. Det har nemlig betydning når du skal sammenligne lån. Hvis du kun kigger på rente, vil du være tilbøjelig til at tage det lån med laveste rente. Men hvis samme lån har meget høje etableringsgebyrer, kan det faktisk vise sig at være den dyreste løsning. Det fænomen ser man ofte på billån, hvor nogle udbydere har meget lave renter, men til gengæld høje gebyrer.

  • ÅOP på bådlån

ÅOP (årlige omkostninger i procent) er det tal der giver dig den bedste indikation af, hvad det bedste bådlån er. ÅOP gør dig i stand til at sammenligne forskellige lån, hvor der bliver taget højde for både rente og gebyrer. Men vær opmærksom på at du kun kan sammenligne lån med samme lånestørrelse og samme løbetid. Hvis du sammenligner lån med forskellige løbetider, er ÅOP et misvisende tal.

  • Ydelsen på bådlån

Ydelsen er den betaling du i sidste ende, laver hver måned. Den vil næsten altid være ens hver måned i lånets løbetid, med mindre rente (der typisk er variabel) bliver justeret i løbet af lånets løbetid. Forhold dig til, hvad det betyder for din økonomi at skulle betale denne ydelse hver måned – Og overvej gerne om du kan bære hvis der bliver justeret i renten og din ydelse stiger.

Bådlån – Få tilbud i dag

Ansøg i dag, vælg det bedste tilbud og få opfyldt drømmen om båd