Lån til campingvogn

Find det billigste camping-lån til dig i samarbejde med Lendo – Din hjælpende hånd på låne­markedet

Mybanker og Lendo arbejder tæt sammen om at tilbyde dig Danmarks største sammenlignings­tjeneste indenfor lån, renter og boligfinansiering.
 • Find markedets billigste lån til campingvogn
 • Vælg det camping-lån der passer dig bedst
 • Lendo tilbyder attraktive lån til campingvogn med en hurtig og effektiv ansøgningsproces
Din låneansøgning sker i samarbejde med

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan fungerer det

Ansøg

Ansøg om camping-lån. Udfyld en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud på MC-lån fra op til 21 banker.

Sammenlign

Du får de første tilbud på camping-lån inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne billån på tværs af camping-lån.

Vælg

Vælg det camping-lån, der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

Lån til campingvogn

Et camping-lån tilpasset dine behov

Lendo giver dig mulighed for at ansøge om et lån til camping med eller uden egenbetaling. Samtidig giver Lendo dig en oversigt over dine tilbud på camping-lån, så du i ro og mag kan vælge det camping-lån, der passer dig bedst.

Indhent tilbud

Find det bedste lån til bil, MC, båd eller campingvogn

Camping-lån via Lendo

 • Camping-lån med eller uden pant
 • Camping-lån med eller uden egenbetaling
 • Tilbud fra flere banker og låneudbydere
 • Gratis og uforpligtende

Indhent tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Beregn lån til campingvogn

Det er altid en god ide at indhente tilbud fra flere banker og beregne hvad dit lån til campingvogn vil koste dig. I de tilbud du modtager via Lendo, kan du sammenligne tilbuddene overfor hinanden. Alternativt, kan du lede efter en låneberegner, der kan give dig et estimat på, hvad et lån til campingvogn vil koste dig.

Uanset, hvad du gør, anbefaler Lendo altid, at du sætter dig ind i dine låneomkostninger og om du har plads til denne nye udgift. Lav altid er budget og hav et klart overblik over dine indtægter og udgifter, så du er sikker på du har lyst til at optage det nye lån.

Hvad koster et lån til campingvogn

Prisen på dit lån til campingvogn, vil variere fra bank til bank og du skal forholde dig til mere end bare rente. Typisk ligger rentesatsen mellem 3%-20%, men det afhænger af en række faktorer. Hvis du optager et typisk campingvognlån med pant i vognen (som du kender det fra billån, bådlån og mc-lån), vil rente ofte være lavere, men der vil også være krav til udbetaling. Den vil som regel ligge et sted i mellem 5%-20% af vognens værdi. Hvis du ikke har til denne udbetaling, kan du optage et lån uden pant (som i praksis er et forbrugslån). Der vil renten ofte være lidt højere.

 

Hvad er det billigste lån til autocamper og campingvogn?

Ultimativt skal du forholde dig til ÅOP, når du sammenligner lån. På den måde bliver du ikke snydt af skjulte gebyrer eller forblændet af lave rentesatser. Nedenfor er en kort gennemgang af de begreber du skal kigge på, når du låner til campingvogn.

 • Renten på lån til campingvogn

Renten er det, de fleste, vil kigge på først. Det er din månedlige betaling til banken og ofte også den største udgift ved lånet. Derfor er det fristende at zoome ind på det tal, men her skal du være opmærksom på andre gebyrer, som f.eks. etableringsgebyrer. Næsten alle lån til campingvogn er med variabel rente, så husk at prisen på lånet, kan ændre sig over tid.

 • Etableringsgebyrer på lån til campingvogn

Etableringsgebyrer – og andre gebyrer – er vigtige, når du skal forholde dig til dit lån. Disse gebyrer kan være enormt vigtige, for der findes mange tilfælde, hvor de er så store, at de ender med at gøre lånet dyrere end alternativer, selvom renten er lav.

 • ÅOP på lån til campingvogn

Åop (Årlige omkostninger i procent) er din ledestjerne. ÅOP er et udtryk for din samlede omkostninger, og tager både renten og gebyrer med i betragtning. Derfor skal du altid sammenligne lån på ÅOPen. I den sammenhæng, er det vigtigt at du sammenligner lån med samme løbetid og lånebeløb. Desværre fungerer formlen for ÅOP ikke hvis du sammenligner 2 lån, der ikke har samme opsætning.

 • Ydelsen på lån til campingvogn

Når du ønsker at låne til campingvogn, er det i sidste ende, meget vigtigt at du har plads i din økonomi til at betale lånet tilbage. Ydelsen er den betaling du laver hver måned. De fleste lån er som nævnt med variabel rente, så ydelsen kan godt ændre sig. Som udgangspunkt, vil lån til campingvogn dog være annuitetslån, hvilket vil sige at du betaler det samme beløb igennem hele lånets løbetid (alt andet lige).

Indhent tilbud på lån

Vælg beløb, løbetid og indhent tilbud fra flere forskellige banker via vores samarbejdspartner, Lendo – din hjælpende hånd på lånemarkedet