Lån til campingvogn

Lån til campingvogn
Find finansiering i dag

Vælg hvor meget du vil låne, udfyld ansøgningen og få lånetilbud i løbet af et par minutter.

kr.
100.000 kr. 300.000 kr.
0
år

ved 4,95% i debitorrente

0 kr./md.
Yderligere estimater
ved 7,95% i debitorrente 0 kr./md.
ved 11,95% i debitorrente 0 kr./md.
Priseksempel: Samlet kreditbeløb 0 kr. Variabel debitorrente 0 - 0%. ÅOP 0 - 0%. Samlet beløb, der skal betales tilbage 0 - 0 kr.

Campingvogn finansiering

Hvis du skal have finansieret dit køb af en campingvogn, kan det være svært at vide hvor du skal starte. Derfor har Mybanker lavet en service, der gratis indhenter tilbud på lån til campingvogn. Du indtaster lidt information om din økonomi og dit behov – så sender vi din forespørgsel i udbud blandt vores partnerbanker og indhenter tilbud. Viola – så nemt er det.

De tilbud du får i denne løsning, er typisk uden pant i campingvognen. Der findes også lån med pant i campingvognen, hvilket du ikke skal være opmærksom på, når du ansøger i servicen.

Lån til campingvogn
lån campingvogn beregner

Beregn lån til campingvogn

Det er altid en god ide at indhente tilbud fra flere banker og beregne hvad dit lån til campingvogn vil koste dig. I de tilbud du modtager via Mybanker, kan du sammenligne tilbuddene overfor hinanden. Alternativt, kan du lede efter en låneberegner, der kan give dig et estimat på, hvad et lån til campingvogn vil koste dig.

Uanset, hvad du gør, anbefaler Mybanker altid, at du sætter dig ind i dine låneomkostninger og om du har plads til denne nye udgift. Lav altid er budget og hav et klart overblik over dine indtægter og udgifter, så du er sikker på du har lyst til at optage det nye lån.

Hvad koster et lån til campingvogn

Prisen på dit lån til campingvogn, vil variere fra bank til bank og du skal forholde dig til mere end bare rente. Typisk ligger rentesatsen mellem 3%-20%, men det afhænger af en række faktorer. Hvis du optager et typisk campingvognlån med pant i vognen (som du kender det fra billån, bådlån og mc-lån), vil rente ofte være lavere, men der vil også være krav til udbetaling. Den vil som regel ligge et sted i mellem 5%-20% af vognens værdi. Hvis du ikke har til denne udbetaling, kan du optage et lån uden pant (som i praksis er et forbrugslån). Der vil renten ofte være lidt højere.

 

Hvad er det billigste lån til autocamper og campingvogn?

Ultimativt skal du forholde dig til ÅOP, når du sammenligner lån. På den måde bliver du ikke snydt af skjulte gebyrer eller forblændet af lave rentesatser. Nedenfor er en kort gennemgang af de begreber du skal kigge på, når du låner til campingvogn.

  • Renten på lån til campingvogn

Renten er det, de fleste, vil kigge på først. Det er din månedlige betaling til banken og ofte også den største udgift ved lånet. Derfor er det fristende at zoome ind på det tal, men her skal du være opmærksom på andre gebyrer, som f.eks. etableringsgebyrer. Næsten alle lån til campingvogn er med variabel rente, så husk at prisen på lånet, kan ændre sig over tid.

  • Etableringsgebyrer på lån til campingvogn

Etableringsgebyrer – og andre gebyrer – er vigtige, når du skal forholde dig til dit lån. Disse gebyrer kan være enormt vigtige, for der findes mange tilfælde, hvor de er så store, at de ender med at gøre lånet dyrere end alternativer, selvom renten er lav.

  • ÅOP på lån til campingvogn

Åop (Årlige omkostninger i procent) er din ledestjerne. ÅOP er et udtryk for din samlede omkostninger, og tager både renten og gebyrer med i betragtning. Derfor skal du altid sammenligne lån på ÅOPen. I den sammenhæng, er det vigtigt at du sammenligner lån med samme løbetid og lånebeløb. Desværre fungerer formlen for ÅOP ikke hvis du sammenligner 2 lån, der ikke har samme opsætning.

  • Ydelsen på lån til campingvogn

Når du ønsker at låne til campingvogn, er det i sidste ende, meget vigtigt at du har plads i din økonomi til at betale lånet tilbage. Ydelsen er den betaling du laver hver måned. De fleste lån er som nævnt med variabel rente, så ydelsen kan godt ændre sig. Som udgangspunkt, vil lån til campingvogn dog være annuitetslån, hvilket vil sige at du betaler det samme beløb igennem hele lånets løbetid (alt andet lige).

Lån til camping­vogn – Få tilbud i dag

Ansøg i dag, vælg det bedste tilbud og få opfyldt drømmen om campingvogn