Billån uden udbetaling

Hvis du køber en bil uden at have til udbetalingen, kan renteomkostninger hurtigt løbe op. Læs med her og find ud af, hvad du kan gøre for at spare penge på billån uden udbetaling.

Jo mere du kan lægge som udbetaling, jo bedre rente kan banken tilbyde dig. Men hvis du trækker i forhandlingstøjet, kan du godt få en god rente på et billån uden udbetaling, selvom du ikke har en opsparing.

Få et godt tilbud på billån uden udbetaling

Når banken regner på, hvilken rente du kan få, kigger bankrådgiveren på din kreditværdighed. Din kreditværdighed er fx påvirket af, om du har fast arbejde, overskud i budgettet, ejer fast ejendom, og om du er gift. Hvis din kreditværdighed er god, er der stor chance for, at du kan forhandle renten ned – også selvom du går efter et billån uden udbetaling.

Husk, at der måske også kan være penge at spare ved at forhandle etableringsomkostningerne på lånet.

Du kan sammenligne, hvad et billån koster igennem Mybankers samarbejdsbanker.

Billån uden udbetaling

 

Tilbage til Bilkøb

Bliv klogere på bilkøb

Bilfinansiering – sådan gør du det bedst

Vi har kigget på, hvordan du kan finansiere din nye bil. Læs fx om at låne i din boligs friværdi, og hvordan du får forhandlet dig til den bedste rente i banken.

Læs mere

Gæld i bilen – pas på når du køber en brugt bil

Hvis du køber en brugt bil af en privat, skal du huske at tjekke, om der er gæld i bilen. Ellers kan du risikere, at banken inddrager bilen.

Læs mere

Brugte biler – vær opmærksom på dette

Læs hvad du skal huske at tjekke, inden du køber en brugt bil. Brugte biler kan nemlig have fejl og mangler, der hurtigt kan gøre det til en dyr investering.

Læs mere

Overvejer du et billån?

Sammenlign bankernes renter før du låner og undgå at betale for meget.

Sammenlign