Bilkøb

Læs om hvordan du finansierer din nye bil, hvad det koster at være bilejer, og hvorfor du skal se dig godt for, når du køber en brugt bil.

Hvad koster det at have bil?

Der er mange udgifter forbundet med at have bil. Her får du et overblik over, alt det du skal have med i dit bilbudget. Så er du sikker på, at du har råd til at have bil.

Læs mere

Bilfinasiering – sådan gør du det bedst

Vi har kigget på, hvordan du kan finansiere din nye bil. Læs fx om at låne i din boligs friværdi, og hvordan du får forhandlet dig til den bedste rente i banken.

Læs mere

Billån uden udbetaling

Få gode råd til hvordan du får et billån uden at have sparet op til udbetalingen. Læs om banklån og finansiering via friværdien.

Læs mere

Bilmodel – hvilken bil passer til mine behov?

Når du køber en bil, skal du være sikker på, at den opfylder alle dine behov. Vi har kigget på fordelene og ulemperne ved fire bilmodeller.

Læs mere

Gæld i bilen – pas på når du køber en brugt bil

Hvis du køber en brugt bil af en privat, skal du huske at tjekke, om der er gæld i bilen. Ellers kan du risikere, at banken inddrager bilen.

Læs mere

Brugte biler – vær opmærksom på dette

Læs hvad du skal huske at tjekke, inden du køber en brugt bil. Brugte biler kan nemlig have fejl og mangler, der hurtigt kan gøre det til en dyr investering.

Læs mere

Overvejer du billån?

Sammenlign bankernes renter før du låner og undgå at betale for meget.

Sammenlign