Lån 20.000 kr.

Find det billigste lån på 20.000 kr. til dig i samarbejde med Lendo – Din hjælpende hånd på låne­markedet

Mybanker og Lendo arbejder tæt sammen om at tilbyde dig Danmarks største sammenlignings­tjeneste indenfor lån, renter og boligfinansiering.
 • Få tilbud på at låne penge fra op til 21 banker
 • Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån
 • Lån 20.000 kr. eller mere til en lav rente via Lendo.

Din låneansøgning sker i samarbejde med

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan fungerer det

Ansøg

– Ansøg om lån på 20.000 ved at udfylde en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån på 20.000 fra forskellige banker.

Sammenlign

Inden for 24 timer har alle banker og låneudbydere vurderet din låneansøgning, og derefter kan du nemt sammenligne og vælge det tilbud der passer bedst til dig.

Vælg

– Vælg det lån på 20.000 kr. som passer bedst til dig og din økonomi. Det er gratis og uforpligtende.

Lån 20.000 kr.

Lån 20.000 kr. billigt

Står du og mangler 20.000 kr.? Hvad end du går og drømmer om, og har brug for at låne penge til, kan du ansøge om det via Lendo. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning på 20.000. og på den måde kan du nemt og hurtigt undersøge dine lånemuligheder hos flere banker.

Indhent tilbud

Lån penge hurtigt og nemt

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan låne 10.000 kr. hurtigt og nemt. Prøv Lendos låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig.

Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte.

Indhent tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Ansøg i dag og lån 20.000 nu

Du har et hav af muligheder, når det kommer til at lån 20.000 nu. Ansøg i dag og få pengene indbetalt på din konto indenfor kort tid. Det er altid en god ide at forhøre dig hos flere forskellige låneudbydere. Undersøg markedet, ansøg i dag , og lån 20.000 nu til billige priser. 20.000 kr. kan måske give dig muligheden for at føre dine drømme ud i verden eller måske, giver det dig blot et økonomisk pusterum. Det er op til dig, hvad pengene skal bruges til.

Står du og overvejer, om du skal lån 10.000, lån 15.000, lån 20.000 eller måske lån 100.000? Du har måske udset dig et produkt eller forbrugsvare, som du umiddelbart ikke har mulighed for at finansiere selv. På Lendo kan du nemt og hurtigt lån 20.000 nu. Vi anbefaler alle brugere til kun at låne det beløb, som de har brug for. I sidste ende skal pengene betales tilbage til udbyderen, og der trækkes ofte renter af det lånte beløb.

Her på siden finder du en lang række vigtige information, som er gode at kende til, når du låner penge. Vi har prøvet vores bedste på at komme rundt om alle vigtige emner, så du har den nødvendige information til at træffe den bedste beslutning.

Hvordan kan Mybanker hjælpe dig?

Ved at ansøge om lån på 20.000 via Mybanker, kan du nemt og hurtigt undersøge dine muligheder hos flere forskellige låneudbydere. Du skal blot fortælle os om dig og din økonomi. Herefter indhenter Lendo tilbud fra deres samarbejdspartnere. Vi gør det nemt for dig at sammenligne tilbuddene, og det er helt op til dig, hvilket lån du vil gå videre med. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån på 20.000 via Lendo

 

Skal du låne? – gode råd før du låner

Det er altid en god ide at læse op på lektien og kigge ind i din egen økonomi, inden du vælger at låne penge. På den måde kan du træffe den bedste beslutning og derved låne med omtanke.

Læg budget

Før du optager et lån, kan det være en god ide at kigge på din egen økonomi og lægge et budget. På den måde har du et overblik over din økonomiske situation og hvor stort et råderum, du har til at tilbagebetale lånet. Et budget bør tage din indkomst og trække dine udgifter fra. Derved vil du få dit rådighedsbeløb.

Et budget bør:

 • Være realistisk
 • Tage højde for uforudsete udgifter

Lån med omtanke.

Du skal altid huske at låne penge med omtanke. Vi vil altid anbefale dig kun at låne det beløb, som du skal bruge. Altså skal du kun lån 20.000, hvis du har brug for det beløb. Du skal huske på, at pengene skal betales tilbage i sidste ende.

Har du mulighed for at vente og spare op? Der er altid udgifter forbundet med et lån, og derfor kan det betale sig at vente og spare op i stedet. Du kan spare op på flere forskellige måder. Du kan oprette en opsparingskonto og indbetale et fast beløb hver måned. Nogle vælger investering i aktier. Til sidst er der også muligheden at investere i indeksfonde. 

Har du allerede optaget lån?

Har du allerede optaget lån, herunder forbrugslån, kan det være en god ide at afbetale din nuværende gæld, før du optager et nyt lån. Hvis du står i den situation, hvor du har  optaget en række dyre lån, kan det være en ide at samle dine små og dyre lån via et samlelån. Der kan være mange penge at spare ved et samlelån, da du ofte har mulighed for at samle din dyre lån under et billigere lån. Derudover kan et samlelån give dig en overskuelig økonomi, da du ikke afbetaler til flere låneudbydere.

 

Find det billige lån på 20.000 kr. med lav rente

Der er mange, der jagter de såkaldte rentefrie lån. Det er dog relativt få mennesker, som bliver tilbudt et ”gratis lån”. Derfor kan det ofte bedre betale sig for dig at jagte et billigt lån med lav rente. Kort fortalt er renten på et lån, det du betaler for at låne penge i den aftalte løbetid.

Renten kan variere meget fra udbyder til udbyder. Derfor er det altid en god ide at undersøge dine muligheder. Vi anbefaler alle brugere at indhente lånetilbud fra flere forskellige udbydere. Renten bliver udregnet på baggrund af dit lånebeløb, og den kreditvurdering låneudbyderen laver af dig. Det er altså individuelt for, hvilken rente du får tilbudt.

Du skal være opmærksom på, at en lav rente ikke er lig med et billigt lån. Mange bliver fristet af lån med lav rente, men det er ikke ens betydning med, at lånet er billigt. Hvis du vil have klart svar, kan du kigge på lånets ÅOP. Tallet for ÅOP vil fortælle dig, hvor meget lånet koster dig i sidste ende. Alle låneudbydere er forpligtet til at oplyse ÅOP. Derfor kan du altid bruge dette tal som rettesnor. På den måde kan du finde billige lån og låne 20.000 med lav rente.

 

Sammenlign tilbud og lån 20.000 billigt

I dag kan du finde billige lån online, som kan matche bankernes lån. Tidligere var det bankerne der tilbød de billigste lån, men faktisk kan de online låneudbydere være med på prisen. Prisen for et billigt lån på 20.000 kroner er som regel skræddersyet til din økonomi og dine behov. Derfor kan det også være svært at komme med et enstydigt svar på, hvad et billigt lån er.

Nogle mennesker vil helst have et lån med en kort løbetid og dermed have en høj månedlig ydelse, hvor andre vil have længere snor og en lav månedlig ydelse. Det kommer helt an på, hvordan din økonomi ser ud, og hvordan du har det bedst med at låne pengene.

Uanset hvordan du vil have dit lån skruet sammen, kan der være stor forskel på, hvordan udbydere kreditvurderer dig og din økonomi. Derfor er der ofte besparelser at hente, ved at undersøge dine muligheder hos forskellige låneudbydere og sammenligne deres tilbud.

Det kan virke som et tidskrævende projekt at kontakte hver enkelt låneudbyder, men det behøver slet ikke være så besværligt. Vi hos Mybanker har nemlig gjort det nemt og overskueligt for dig. Du skal blot fortælle os en smule om din økonomi og dine behov og derefter læne dig tilbage, mens Lendo indhenter tilbud fra flere forskellige udbydere.

Sammenlign ÅOP og lån 20.000

Du skal være opmærksom på, at ÅOP fortæller dig omkostningerne pr. år, og derfor kan ÅOPen virke misvisende, hvis du sammenligner to lån, med henholdsvis en løbetid på 1 år og 5 år. Du skal altid tjekke, at lånene du sammenligner, har samme lånebeløb og løbetid.

Etableringsomkostninger

Etableringsomkostninger er de omkostninger pengeinstitutter tager for at oprette dit lån. Det dækker f.eks. over administrationsgebyrer og stiftelsesprovision. Etableringsomkostninger for et lån på 20.000 kan have en stor betydning.

 

Hvem kan låne 20.000 kroner?

Bankerne låner ikke 20.000 til hvem som helst. Derfor har bankerne også visse krav, du skal kunne opfylde før, du kan blive godkendt som låner. Det skal dog siges, at kravene varierer i forhold til hvor stort et beløb, du ønsker at låne. I forbindelse med et lån på 20.000 kr. er der som regel relativt få krav til dig. Nedenfor finder du en liste over bankernes mest generelle krav.

Banker kræver ofte at:

 • Du er fyldt 18 år (nogle banker ser, helst du er over 21 år)
 • Du har en bopæl i Danmark
 • Du har en fast indkomst
 • Du ikke er registreret i RKI

*Bemærk, der kan forekomme flere/andre krav.

Hvis du opfylder de overstående krav, er du et skridt nærmere for at låne 20.000 kroner. Det er værd at nævne, at bankerne ofte selv indhenter de nødvendige oplysninger om dig og din økonomi fra SKAT.

 

Hvad kan du bruge 20.000 til?

Mange stiller ofte spørgsmålstegn til, om det lånte beløb skal gå til et bestemt formål. Så hvad kan du egentlig bruge et lån på 20.000 kroner til? Svaret er meget kort: det er helt og aldeles op til dig selv. Når du optager et lån online, f.eks. et forbrugslån, stiller låneudbyderen generelt ikke spørgsmålstegn til, hvad pengene skal gå til.

Lån 20.000 til renovering

Trænger din bolig til at få en make-over eller drømmer du blot om at renovere soveværelset, badeværelset eller køkkenet? En renovering af hus eller lejelighed kan hurtig løbe op og mange har brug for hjælp til finansiering af deres boligrenovering og justering. Du kan komme langt, hvis du vælger at lån 20.000 billigt, men har du brug for et større lån, skal du måske kigge ind i dine muligheder for at tage et låne boligen eller indhente finansieringstilbud fra forskellige banker. Du kan læse mere om dine muligheder i artiklen Renovering af hus: Dette skal du overveje

Lån 20.000 til ny elektronik

Har du brug for en ny computer eller måske har dit køleskab brug for en opgradering? De fleste optager et forbrugslån på 20.000 kr. for at finansiere mindre forbrugsvarer, som de ikke selv kan finansiere via deres egen økonomi.

Lån 20.000 til en ferie

Går du og drømmer om solrige strande eller en shoppetur til en storby i Europa? Det er ikke alle, der har råd til at rejse, og derfor vælger nogle at låne penge til at rejse. Du kan til en vis grad se lånet som en investering, da du investerer pengene i minder og gode stunder sammen med dem omkring dig. Du kan også læse om – få råd til drømmerejsen.

Lån 20.000 og giv dig selv et økonomisk skub

Mange mennesker oplever, at uforudsete regninger sætter deres økonomi over styr. Her kan et lån på f.eks. 20.000 kr. fungere som et økonomisk skub for at holde din økonomi over vande. Selvfølgelig skal pengene betales tilbage i sidste ende, men et lån kan sagtens være en løsning for dig.

Det er som sagt helt op til dig selv, hvad du bruger pengene på. Når det er sagt, håber vi på at alle vores brugere låner med omtanke. Altså at du har taget stilling og overvejet om det virkelig er nødvendigt at låne pengene.

 

Lån 20.000 uden dokumentation

Hvis du vil låne penge, kan du desværre ikke komme udenom at opgive dokumentation til låneudbyderne. Det er nemlig et krav at låneudbydere laver en kreditvurdering af alle deres ansøgere. På den måde er låneudbyderne sikker på, at deres kunder har en stabil økonomi, og at de i sidste ende kan betale lånet tilbage. Selvom du ikke kan komme uden om dokumentation og kreditvurdering, kan du glæde dig over, at du næsten ikke skal røre en finger. Nutidens teknologi lader nemlig låneudbydere indhente information om din økonomi fra SKAT. Når du ansøger og godkender din låneansøgning med NemId, giver du samtidig låneudbyderne lov til at indhente din informationer. Det betyder, du ikke skal bekymre dig om at sende dokumenter frem og tilbage mellem dig og låneudbyderne.

 

Lån 20.000 uden sikkerhed

Du kan sagtens låne 20.000 kr. uden sikkerhed både hos online udbydere og i banken. Hvis du snakker om lån med sikkerhed, omhandler det ofte større summer af lån. Det at stille sikkerhed for lån, betyder at låneudbyderen tager pant i f.eks. din bolig eller bil, hvis du ikke kan betale lånet tilbage som aftalt. I kategorien med lån med sikkerhed finder du boliglån, banklån, realkreditlån og billån. På den anden side. Lån uden sikkerhed, finder du forbrugslån.

 • En af fordelene ved at du ikke skal stille sikkerhed for lånet er, at kravene for lånet er relativ lave. Det betyder, at du nemmere har mulighed for at blive godkendt til at låne 20.000.
 • En af ulemperne ved lån uden sikkerhed er, at bankerne ser en større risiko ved at låne penge. Derfor er renten ofte højere, hvis du låner 20.000 kr. uden sikkerhed.

 

Hvilket lån skal du vælge?

Med en hurtig søgning, vil du opdage, der findes en lang række lånetyper, som diverse låneudbydere kan tilbyde dig. Men hvad er egentlig forskellen på diverse lån, og hvilket skal du vælge?

Hvis du er på udkig efter et lån uden sikkerhed, vil du kunne finde lån som; privatlån og onlinelån. I realiteten er alle disse former for lån helt normale forbrugslån. Det betyder også, at der generelt set ikke er nogen forskel på om, du vælger det ene slags lån frem for det andet.

Er du på udkig efter et lån til at finansiere din nye bolig? Måske står du og skal låne til en ny bolig, enten ejerbolig, andelsbolig eller måske et sommerhus. På Mybanker.dk finder kan du finde lån som boliglån, realkreditlån og andelsboliglån og indhente tilbud fra flere forskellige banker. Disse lån er alle lån med sikkerhed. Det betyder, du stiller sikkerhed ofte i form af ens nyindkøbte bolig. Der er stor forskel på de tre lån, og derfor anbefaler vi alle vores brugere til at sætte sig ind i, hvad de enkelte lån kan gøre for lige netop dig. På den måde kan du nemt gennemskue hvilket lån, som passer til dine behov.

Måske har du udset dig din drømmebil og er på udkig efter et billån. Der er mange muligheder, når det kommer til at finansiere en bil. Du kan både optage et lån gennem bilforhandleren eller via låneudbydere. Da du har mange forskellige muligheder, kan det også betale sig at indhente flere tilbud på billån fra låneudbydere, og sammenligne dem.

 

Ofte stillet spørgsmål når du vil låne penge

Hvem kan låne 20.000 kr.?

Det er de fleste, som bliver godkendt til at låne 20.000 kroner. Når du låner penge, er der visse krav, du skal opfylde for at blive godkendt til et lån. Ofte skal du være ældre end 18 år, have en bopæl i Danmark, have fast indkomst og ikke være registreret i RKI.

Hvad koster det at låne 20.000?

Det er meget individuelt, hvad det koster at låne 20.000 kroner. Da alle låneudbydere skræddersyer lånetilbud til din økonomi, afhænger renter og andre omkostninger din økonomiske situation. Husk at indhente lånetilbud fra flere forskellige låneudbydere og sammenlign tilbuddene. På den måde finder du nemt det bedste lån, der passer til din økonomi.

Bør jeg låne 20.000 til et indskud?

Ja og nej. Et lån kan give dig et økonomisk skub, men du skal være opmærksom på, at der altid er udgifter involveret, når du låner penge. Et lån på 20.000 kr. er generelt dyrere end et boliglån. Vær også opmærksom på høje etableringsomkostninger. Sørg for at låne alle pengene et sted.

Hvor kan jeg låne 20.000?

Det er ikke kun banker, som tilbyder lån på 20.000 kroner. I dag kan du finde en lang række online låneudbydere, som tilbyder lån på helt ned mod 10.000 kr. Her på Mybanker.dk kan du finde en lang række låneudbydere. Udfyld formularen øverst på siden og lad os indhente tilbud til dig.

Hvornår kan jeg se pengene på min konto?

Nogle gange kan du allerede se pengene på din konto den samme dag, som du er blevet godkendt til dit lån. Andre gange kan der gå et par dage, før pengene bliver udbetalt til dig. På udbydernes hjemmeside kan du nemt læse dig frem til, hvornår låneudbyderne udbetaler pengene til din konto.

Indhent tilbud på lån

Vælg beløb, løbetid og indhent tilbud fra flere forskellige banker via Lendo