Sommerferie 2023: Få råd til drømmerejsen

Sommerferie 2021: Få råd til drømmerejsen

De første forårstegn har allerede vist sig, og længslen efter sol og sommer springer skalaen. Derfor begynder mange allerede nu at planlægge og booke sommerferien – så er det ligesom lidt lettere at komme igennem den sidste tid med kedeligt, vinter-agtigt vejr.

Men drømmen om at dase ved poolen kan hurtigt blive erstattet af angsten for overtrækket på kontoen.

Nogle vælger derfor ferien fra fordi de ikke umiddelbart har råd. Andre planlægger en budgetferie, mens igen andre booker drømmerejsen og beslutter sig for ikke at bekymre sig om økonomien, før de kommer retur. Men kunne det ikke være lidt sjovere at tage på ferie uden at være bange for at logge på netbank, når du kommer hjem?

 

Ikke et råd som alle de andre

Googler du ’sommerferie 2023’, bliver du mødt af et utal af annoncer og artikler, der alle har gode tips og tricks til at få råd til sommerferien – og ja, det er den her artikel også skyldig i.

Så for at undgå at give dig de samme råd som alle de andre, vil vi ikke skrive om, hvordan du kan spare lidt op hver måned for at få økonomien til at gå op. Vi vil heller ikke skrive om, at du kan tage et forbrugslån for at gøre feriens udgifter mere medgørlige (men gør du alligevel det, så anbefaler vi, at du tager et kig på vores sammenligningsliste for forbrugslån, så du sikrer dig, at du finder det lån, der passer dig bedst).

Nej, vi vil i stedet opfordre dig til noget helt andet.

 

Det her har du nok ikke overvejet

Har du tjekket op på dine vilkår i din bank for nylig? Hvis ikke, så prøv Mybanker og se, hvad andre banker kan tilbyde dig – måske du betaler for meget?

8 ud af 10, der skifter bank gennem Mybanker, sparer penge – og 18% sparer over 20.000 kr. det første år. Sådan får du måske råd til drømmerejsen eller kan da i hvert fald betale noget af sommerferien, så hvorfor ikke give det en chance?

Prøv Mybanker helt gratis og uforpligtende her

 

 

Har du den bedste bank?

Gør som 300.000+ danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Få gratis tilbud her