Lån 15.000 kr.

Find det billigste lån på 15.000 kr. til dig i samarbejde med Lendo – Din hjælpende hånd på låne­markedet

Mybanker og Lendo arbejder tæt sammen om at tilbyde dig Danmarks største sammenlignings­tjeneste indenfor lån, renter og boligfinansiering.
 • Få tilbud på at låne penge fra op til 21 banker
 • Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån
 • Lån 15.000 kr. eller mere til en lav rente via Lendo.

Din låneansøgning sker i samarbejde med

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan fungerer det

Ansøg

Ansøg om lån på 15.000 ved at udfylde en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter vi tilbud på lån på 15.000 fra forskellige banker.

Sammenlign

Inden for 24 timer har alle banker og låneudbydere vurderet din låneansøgning, og derefter kan du nemt sammenligne og vælge det tilbud der passer bedst til dig.

Vælg

Vælg det lån på 15.000 som passer bedst til dig og din økonomi. Det er gratis og uforpligtende.

indhent tilbud på forskellige lånebeløb

Lån 15.000 kr. billigt

Står du og mangler 15.000 kr.? Hvad end du går og drømmer om, og har brug for at låne penge til, kan du ansøge om det via Lendo. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning på 15.000. og på den måde kan du nemt og hurtigt undersøge dine lånemuligheder hos flere banker.

Indhent tilbud

Få personlige tilbud på lån via Lendo

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan låne 10.000 kr. hurtigt og nemt. Prøv Lendos låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig.

Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte.

Indhent tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Lån til det du drømmer om

Når du indhenter tilbud på lån via Lendo er der ingen, der bestemmer, hvad du skal bruge pengene til. Altså kan du lån 15.000 kr. til det du drømmer om. Du har altså friheden til helt selv at bestemme om pengene skal gå til en ferie, en ny computer eller noget helt tredje.

Lendo ser ofte at lån på 15.000 kr. går til uforudsete udgifter, som en ekstra tandlægeregning, eller til spontanitet. Det kan være du gerne vil ud og rejse til sommer, men ikke har pengene til at komme afsted. Det er dog helt op til dig, hvor meget du vil låne, og hvad du vil bruge pengene på. Start din ansøgning i dag ved hjælp af formularen øverst på siden.

På denne side finder du en række emner, som Lendo, synes er vigtige at vide noget omkring, når du vælger at låne 15.000 kr.

Opfyld dine drømme med et lån

 

Lån 15.000 kr. rentefrit

Rentefrie lån, også kaldet gratis lån, er svære at få fingrene i. Det er nemlig de færreste banker, som tilbyder dig at lån 15.000 kr. rentefrit. Derfor er det også de færreste, som får muligheden for at låne 15.000 rentefrit, altså at låne uden udgifter. Når du indhenter tilbud via Lendo råder vi alle vores brugere til ikke at forvente at få tilbudt rentefrie lån. Nogle banker vælger at tilbyde rentefrie lån til kunder, som ikke tidligere har været kunde eller lånt i banken. Dette er dog meget sjældent.

Lån 15.000 kr. til lav rente

Selvom rentefrie lån er svære at støve op, er der stor mulighed for at lån 15.000 kr. til lav rente. Det er meget individuelt, hvilken rente du bliver tilbud hos de respektive banker, da lånetilbuddene er skræddersyet til din økonomi. Alle låneansøgere bliver kreditvurderet og på baggrund af denne vurdering udarbejder låneudbyderne lånetilbud til dig.

Hvis du vil finde det bedste og billigste lån kan det være en god ide at undersøge lånemarkedet og indhente tilbud fra flere forskellige låneudbydere. På den måde er du sikker på, at du får det bedste lån, som dertil er skræddersyet til dig og din økonomi.

 

Lån 15.000 kr. i dag

Du kan hurtigt og nemt låne 15.000 kr. i dag. Hvis du vil låne et beløb som 15.000 kr. er låneprocessen kort, da bankernes kreditvurdering er relativ hurtig. Det er bl.a. fordi låneudbyderne ikke har de store krav til dig, samt skal du heller ikke udlevere en større bunke papirer. I de fleste tilfælde indhenter låneudbyderne dine oplysninger fra Skat og laver en kreditvurdering på baggrund af dette.

Det tager kun få minutter at ansøge om et lån via Lendos ansøgningsformular i toppen af siden her.

Til at starte med vælger du hvor meget du vil låne, og hvor lang en periode du har brug for at betale pengene tilbage i. Derefter skal du blot fortælle os en smule om dig og din økonomi. Lendo indhenter lånetilbud fra forskellige låneudbydere og stiller det overskueligt op til for dig, så du nemt kan sammenligne lån. Du vælger, hvilket lån du gerne vil have og inden for kort tid kan du se pengene på din konto. Det er helt gratis og uforpligtende at ansøge om lån igennem Lendo.

Selvfølgelig er der forskel på, hvor hurtigt du kan låne 15.000 kr. i dag, hvis du vælger at låne pengene online fremfor i banken.

Sådan låner du penge

Lån penge online

En af fordelene ved at låne 15.000 kr. online er den hurtige låneproces. Det betyder at du indenfor kort tid kan se pengene på din konto. Der findes mange online låneudbydere og de alle tilbyder hurtig låneproces. Derudover er der ofte færre krav til dig hos de online låneudbydere, når du vil lån penge.

Fordele ved at låne online

 • Kort låneproces
 • Færre krav til dig som låner
 • Ingen sikkerhed

Ulemper ved at låne online

 • Ingen vejledning
 • Lån penge i banken

 

Du kan også vælge at låne 15.000 kr. i banken. Altså at du går ned i banken og ansøger om et lån hos din bankrådgiver.

Fordele ved at låne i banken

 • Du har en bankrådgiver til at vejlede dig
 • Du finder ofte de billigste lån i banken

Ulemper ved at låne i banken

 • Længere låneproces
 • Flere krav til dig som låner

 

Find det bedste lån på 15.000 kr.

I dag er der utallige lånemuligheder og utallige låneudbydere, som gerne vil låne dig penge. Det betyder også, det kan være svært at gennemskue, hvilket lån som passer bedst til dig. Derfor er det altid en god ide at undersøge dine lånemuligheder og indhente skræddersyet lånetilbud fra flere forskellige banker og sammenligne lånene. På den måde er du sikker på, at du får det bedste lån.

Det kan lyde som en lang proces, men Lendo, har gjort det nemt for dig at indhente tilbud. Efter du har udfyldt formularen i toppen af denne side, indhenter Lendo lånetilbud fra Lendos partnerbanker. Lendo stiller det overskueligt op, så du nemt kan sammenligne dine tilbud.

Sammenlign dine låntilbud

Når du skal sammenligne lån, kan det være en fordel for dig at se på et låns ÅOP – Årlige Omkostninger i Procent. ÅOP er et tal som fortæller dig, hvad lånet kommer til at koste dig pr. år. Tallet dækker over de omkostninger, der måtte være ved dit lån, heriblandt renter, etableringsomkostninger og administrationsomkostninger. Du skal huske at tjekke om de lån, du sammenligner har samme lånebeløb og løbetid.

 

Lån 15.000 kr. uden sikkerhed

Det kommer helt an på størrelsen på dit lånebeløb om, hvorvidt du skal stille sikkerhed for lånet. Når du låner større beløb, skal du ofte stille sikkerhed for lånet, men ved lån på mindre beløb er det sjældent, du bliver bedt om at stille sikkerhed. I forbindelse med større lån, såsom realkreditlån, boliglån og billån er det krav for bankerne og institutterne, at du stiller sikkerhed for lånet. Ved mindre forbrugslån, f.eks. når du vil låne 15.000 kr. er det sjældent, du skal stille sikkerhed for lånet.

Hvilken krav skal jeg opfylde?

Det varierer fra bank til bank, om hvilke krav de stiller for at låne penge. Lovmæssigt skal du være fyldt 18 år, før du kan få lov til optage et lån, men nogle banker helst, at du er ældre, f.eks. 21 år.

Nedenfor finder du en lister over de mest almindelige krav du vil møde, når du vil låne 15.000 kr.

De mest almindelige krav når du vil låne 15.000 kr.

 • Du skal være 18 år (mange banker ser helst du er ældre)
 • Du skal have en dansk bopæl
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du må ikke være registreret i RKI

Hvis du ikke bliver godkendt til at låne

Det hænder, at du ikke bliver godkendt til at låne penge. Det kan enten være, fordi du ikke opfylder de låneudbyderens krav eller lånebeløbet er for højt i forhold til din økonomi. Hvis du ikke bliver godkendt til lånet, kan det være en god ide at overveje om lånet er nødvendigt. Nogle mennesker bliver nemlig fristet af hurtige og nemme lån for at dække impulskøb.

Hvis du bliver afvist på baggrund af allerede eksisterende gæld, er det måske en ide at betale din tidligere gæld af inden du optager ny gæld. På den måde vil du bedre kunne overskue din økonomi og du har nemmere ved at holde styr på tilbagebetalingen af dine lån. Hvis du har optaget det man kalder ”klatgæld”, altså en masse små lån med en høj rente, skulle du måske kigge ind i muligheden for at optage et samlelån. Kort fortalt er et samlelån et lån, hvormed du samler en række mindre lån under et stort lån. For de fleste brugere kan et samlelån give dem et overblik over deres økonomi og give dem mere luft i økonomien. Ved at du kun har et lån, vil du skulle betale færre årlige udgifter. På den måde vil du have mere råderum til at både og betale din gæld tilbage, men også give dig et højere rådighedsbeløb, som du selv bestemmer over.

Står du og skal lån 15.000 kr. lige nu er der stadig noget du kan gøre for at øge din chance for at blive godkendt. Selvfølgelig skal du altid opfylde bankernes almindelige krav, såsom, alder, indkomst og RKI. Men hvis banken mener lånebeløbet er for højt, kan du prøve at nedsætte lånebeløbet. Hvis du vælger at låne et mindre beløb, har bankerne ofte færre krav til dig.

Du kan også få en medansøger med på dit lån. Det betyder at I er to mennesker om at låne pengene. Det kan f.eks. være den person, du bor sammen med. Du skal dog være opmærksom på, at medansøgeren hæfter for lånet, hvis du ikke kan betale pengene tilbage.

Krav til at låne

 

Lån 15.000 kr. hurtigt og nemt

Det tager kun 10 minutter at ansøge om et lån på 15.000 kr. Derudover er det både gratis og uforpligtende at ansøge og indhente tilbud fra Lendos samarbejdspartnere. Da det både er gratis og uforpligtende for dig at ansøge, betyder det at du ikke mister noget ved at ansøge.

På Lendo finder du en lang række lån, som du kan ansøge om. Her kan du bl.a. ansøge om et banklån, andelsboliglån og privatlån. Uanset hvilke slags lån du er på udkig efter, kan du finde en lang række informationer om de forskellige lånetyper på Lendos hjemmeside. På den måde er du bedst klædt på til at tage de vigtige beslutninger, når det kommer til dit lån.

Husk din økonomi

Når du vælger at låne penge, vælger du samtidig at gældsætte dig selv. Det betyder at du er forpligtet til at betale pengene tilbage inden for den aftale tidsperiode (lånets løbetid). Derfor er det altid en godt at være realistisk og se din økonomi igennem. Du kan f.eks. lægge et budget, hvorpå du medregner alle dine indtægter og udgifter. På den måde vil du få et overblik over din økonomi og derved kunne se om du egentlig har råd til at låne penge. Du kan også opsøge uvildig økonomisk rådgivning. De kan både hjælpe dig i forhold til boligkøb og finansiel rådgivning.

Hvis du kan se, du ikke har råd til at låne penge, eller hvis de vil ende ud med en stram økonomi, kan det være en god ide at vente og spare op i stedet. På den måde vil du i sidste ende ikke skulle låne lige så mange penge, måske behøver du ikke at låne pengene, da du selv har sparet dem op. Du kan f.eks. oprette en opsparingskonto, hvor på du indbetaler et lille beløb hver måned. Du kan også se ind i dine muligheder for investering. Mange har en forestilling om at investering er svært og kompliceret, men dette er ikke tilfældet. Både Mybanker og Lendo vejleder dog alle vores brugere til at få en med på sidelinjen i forbindelse med din opstart i investeringsverdenen. Derudover kan du også benytte dig at den populære investeringsmulighed, nemlig indeksfonde.

 

Ofte stillet spørgsmål

Hvor kan jeg låne 15.000 kr.?

Der er en lang række af Lendos samarbejdspartnere, som vil tilbyde dig låne 15.000 kr. Det er både nemt og hurtigt. Hvis du udfylder Lendos ansøgningsform i toppen af siden, indhenter Lendo skræddersyet lånetilbud til dig. Så kan du i ro og mag sammenligne lånene og dermed finde det bedste lån.

Hvad koster det at låne 15.000 kr.

Det er meget individuelt for, hvad det koster at låne 15.000 kr. Bankerne udarbejder deres lånetilbud på baggrund af kreditvurderingen din kreditvurdering. Derfor er der ikke et entydigt svar. Når du skal sammenligne lån, er det en god ide at kigge på ÅOP.  ÅOPen fortæller dig, hvad lånet koster dig årligt.

Indhent tilbud på lån

Vælg beløb, løbetid og indhent tilbud fra flere forskellige banker via vores samarbejdspartner, Lendo – din hjælpende hånd på lånemarkedet