Lån 10.000 kr.

Find det billigste lån på 10.000 kr. til dig i samarbejde med Lendo – Din hjælpende hånd på låne­markedet

Mybanker og Lendo arbejder tæt sammen om at tilbyde dig Danmarks største sammenlignings­tjeneste indenfor lån, renter og boligfinansiering.
 • Få tilbud på at låne penge fra op til 21 banker
 • Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån
 • Lån 10.000 kr. eller mere til en lav rente via Lendo.

Din låneansøgning sker i samarbejde med

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan fungerer det

Ansøg

Ansøg om lån på 10.000 kr. Udfyld din ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud fra op til 21 långivere.

Sammenlign

Du får de første svar inden for et par minutter. Så kan du nemt sammenligne dine personlige tilbud.

Vælg

Vælg det tilbud der passer dig bedst. Det er gratis at benytte Lendo, og tilbuddene er helt uforpligtende.

lån 10.000 kr. hurtigt og nemt

Lån 10.000 kr. billigt og uden overraskelser

Står du i en akut situation og skal låne 10000 kroner til noget, der er gået i stykker, noget du er afhængig af. Det kan være, at du har brug for et nyt køleskab, fordi det er gået i stykker. Eller er computeren brændt sammen? Lån 10000 kroner via Lendo – Du bestemmer selv, hvad pengene skal bruges på.

Indhent tilbud

Lån penge hurtigt og nemt

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan låne 10.000 kr. hurtigt og nemt. Prøv Lendos låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig.

Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte.

Indhent tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Find den lave rente og lån 10.000 kr.

Hvis du er på udkig efter et billigt lån med en lav rente, er det som tommelfingerregel altid en god ide at undersøge markedet og sammenlign lån. I dag er der et hav af låneudbydere og derfor kan det faktisk betale sig at indhente lånetilbud fra flere end én låneudbyder. Låneudbyder ser nemlig ikke ens på din økonomi. Du kan opleve at nogle låneudbydere giver dig et afslag på din forespørgsel, hvor andre godt vil låne dig penge til en lav rente. Da lånetilbuddet bliver lavet på baggrund af din økonomi, er det meget individuelt, hvilken rente låneudbyderne vælger at tilbyde dig. Dette er endnu en god grund for at undersøge markedet og sammenlign lån. Derved er du sikker på at få det billigste lån med en lav rente.

Når du skal sammenligne lån, kan du med fordel kigge på lånenes ÅOP. ÅOP betyder Årlige Omkostninger i Procent. Dette tal dækker over alle de omkostninger, der måtte være ved lånet. Ved at bruge ÅOP som pejlemærke, kan du nemt få et overblik over prisen på lånene og hvad de enkelte lån, kommer til at koste dig i procent pr. år.

ÅOP dækker over omkostninger som:

 • Løbende renter i låneperioden
 • Etableringsomkostninger
 • Administrationsgebyrer

 

Kan du låne 10.000 kr uden dokumentation?

Uanset om du vil lån 10.000 kr. eller lån 100.000 kr., vil en låneudbyder altid kræve at lave en kreditvurdering af din økonomi. Derfor er det ikke muligt at låne penge uden dokumentation. I forbindelse med et lån vil låneudbydere have en række krav, som du skal kunne opfylde. Det er forskelligt, hvilke krav som den enkelte låneudbyder har opstillet, men der er visse krav, som går igen. Nedenfor kan du finde en liste over nogle af disse:

Hvilke krav skal du opfylde for at låne penge?

 • Du skal være fyldt 18 år (nogle låneudbydere kræver at du er ældre)
 • Du skal have bopæl i Danmark
 • Du skal have en fast indkomst
 • Du må ikke registeret i RKI

Hvis du ansøger om at lån 10.000 nu, er der ofte ikke de store krav til dig og din økonomi. Derudover skal du ikke gøre noget selv, da bankerne indhenter det hele selv. Du godkender blot med dit NemId.

Lån 10000 uden sikkerhed

Ved et lån på 10.000 kr. er det sjældent, du skal stille sikkerhed for lånet. Det betyder dog også, at renten er højere end på lån med sikkerhed. Da du ikke stiller sikkerhed med f.eks. din bil eller hus, er der også en større risiko for at låneudbyderen ikke får sine penge tilbage. Derfor vælger de ofte at hæve renten på lånet en smule.

Renten på lån med sikkerhed har ofte en lav rente. Det kan f.eks. være realkreditlån og visse billån. Her stiller du sikkerhed i form af bil eller ejendom og derfor er låneudbyderen også villig til at tilbyde en lavere rente.

 

Lån 10.000 kr. hurtigt og billigt

Hos Mybanker kan du hurtigt og nemt lån 10.000 nu ved at indhente tilbud fra forskellige låneudbydere. Ved at du undersøger markedet og sammenligner lånetilbud, inden du træffer et valg, er du sikker på at få det bedste og måske også det billigste lån med en lav rente. Derudover er alle lånetilbud skræddersyet til lige præcis din økonomi. Hvis du er på udkig efter det billigste lån, skal du holde øje med lånenes ÅOP. Dette tal fortæller dig, hvad lånet koster dig pr. år.

Du skal være opmærksom på, at der altid vil være en gennemtvunget betænkningsperiode på 48 timer. I januar 2017 indførte folketinget nye regler for kortfristede lån, altså lån med en kort løbetid på mindre end tre måneder. De nye regler betyder, du ikke kan få udbetalt pengene indenfor de første 48 timer, hvis du vælger et lån med en løbetid på mindre end 3 måneder. Folketinget valgte at indføre disse regler med henblik på at beskytte forbrugere og hjælpe de personer som var letpåvirkelige og blev fristet af hurtige lån til at finansiere impulskøb.

Hvad kan du bruge et lån på 10.000 kr. til?

 • Måske har du modtaget en uforudset udgift, såsom en stor tandlægeregning.
 • Måske er din vaskemaskine gået i stykker og skal udskiftes
 • Måske mangler du en computer
 • Måske vil du gerne rejse
 • Det kan også være, du blot vil have pusterum i din økonomi.
 • Valget er dit!

 

Lån 10.000 kr. rentefrit

Du kunne nemt tro at rentefrie lån ikke findes og det derfor er umuligt at lån 10000 rentefrit. Det er ikke umuligt at låne penge rentefrit, men det er sjældent, at du får tilbudt et rentefrit lån. Derfor er det meget få, der kan få lov til at lån 10.000 kr. gratis hos danske låneudbydere, altså et lån uden udgifter. Når du indhenter lånetilbud, skal du ikke sætte dig op efter at kunne få lov til at låne penge gratis.

Selvom det ikke er muligt at lånerentefrit, kan du dog stadig få lov til at låne 10.000 til en lav rente. Det er meget individuelt, om du vil få tilbudt en lav rente og fordelagtig rente, da renten og lånetilbuddet bliver lavet på baggrund af din økonomi. Jo bedre økonomi du har, jo lavere rente vil du ofte få tilbudt. Et lån rente er det, du betaler for at låne penge. Hvis du låner 10.000 kr. uden sikkerhed, vil du ofte få tilbudt en højere rente, da lånudbyderen skal være sikker på at få sine penge tilbage.

 

Lån 10.000 kr. med NemId

Du kan i dag låne 10.000 kr. online med NemId. Det er nemt at låne penge online med NemId. Du skal blot fortælle os om dit behov og økonomi. Du godkender din ansøgning med dit NemId, og derved er det nemt for låneudbyderne at identificere dig samt kreditvurdere din økonomi. Når du vil lån penge online, er det en betydeligt nemmere og hurtigere proces. Du kan dog ikke låne større beløb online. Hvis du f.eks. skal ansøge om et boliglån eller et større forbrugslån, skal du have kontakt med en låneudbyder og derved tager det også længere tid før du kan se pengene på din konto.

Med NemId kan du i ro og mag sidde derhjemme i trygge omgivelser og indhente lånetilbud på 10.000 kr. fra forskellige banker. Det er hurtigt og nemt og ellers står Mybankers kundesupport klar til at hjælpe dig.

 

Lån 10.000 nu

Står du og vil lån 10.000 nu? I dag er det både nemt og hurtigt at ansøge et lån på 10.000 kr. På den måde kan du indenfor kort tid stå med pengene i hånden. For at gøre processen så kort som muligt, kan du på forhånd sikre dig, at du opfylder de krav, låneudbyder ofte stiller ved et lån. Det er forskelligt, hvad låneudbyderne har af krav til dig og din økonomi. Derudover er det også minimalt, hvad de har af krav, når du vil lån 10.000 nu. De fleste låneudbydere kræver at du ikke er registreret i RKI, hvis du skal få lov til at låne penge.

RKI er en forkortelse for Ribers Kredit Information og er et register over dårlige betaler. Hvis du uheldigvis er registreret i RKI, kan det blive svært for dig at lån 10.000 nu.

Lån med omtanke og spar op

Selvom det er hurtigt og nemt at låne 10.000 kr. er det aldrig en god ide at se et lån som en hurtig løsning. Pengene skal altid tilbagebetales i sidste ende og det er ikke gratis at låne penge. Der vil altid være omkostninger, når du vælger at låne 10.000 kr. og derfor er altid en god ide at stoppe op og genoverveje dine muligheder. Lendo anbefaler alle brugere til at overveje om et lån er den rigtige løsninger eller om det vil give bedre mening at vente og spare op. På den måde ender du ikke med at tilbagebetale renter for pengene.

Der er mange måde at spare op på, både ved at indsætte et månedligt beløb på en opsparingskonto, eller ved at se ind i dine muligheder for investering. Investering kan virke uoverskuelig, men i dag behøver du ikke stå alene med det. Du kan både få hjælp via økonomisk rådgivning eller ved at investere i indeksfonde. Investering i indeksfonde er en meget populær måde at investere på, da du overlader investeringen til mennesker, der har styr på det.

Hvis du har stor gæld fordelt ud på flere dyre lån, kan det være en fordel at samle alle dine små dyre lån underet lån. Det kan du gøre ved hjælp af en samlelån. Ofte giver et samlelån dig et bedre overblik over din økonomi og lån. Derudover er renten på et samlelån ofte også bedre og lavere end dine nuværende lån.

  

Lån 10.000 kr. som studerende

Det er ikke unormalt at have hårde perioder med en stram økonomi, når du er studerende. Derfor vælger mange studerende at låne penge for at få økonomien til at hænge samme. Du kan som studerende få lov til at låne 10.000 kr. af mange låneudbydere, det kræver dog stadig, du opfylder deres krav. F.eks. at du er fyldt 18 år og ikke er registreret i RKI.

Som studerende har du mange muligheder for at låne penge, og især når det omhandler at lån 10.000 nu. Det bedste lån som du kan få, som studerende, er et SU-lån. Et SU-lån er karakteriseret med en lav rente og er i de fleste tilfælde det bedste lån du kan få.

Indhent tilbud på lån

Vælg beløb, løbetid og indhent tilbud fra flere forskellige banker via Lendo