Jyden

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 830 i alt)
 • Jens Hjarsbech
  Indlæg
 • De er på med anfordringskontoen når du logger ind på mybanker.

  Man kan jo bare logge ind, så er der jo masser af rentesatser, og sådan har det jo været længe.

  Hej Johnny,
  Jeg sidder i udlandet på en dårlig forbindelse så derfor ganske kort

  Har du set på Bank Norwegian Visakort, alternativt Santander Visa. Norwegian er ekstra godt hvis du kan bruge nogle point på flybilletter med Norwegian. God jagt. set

  Hej Johnny,
  Jeg sidder i udlandet på en dårlig forbindelse så derfor ganske kort

  Har du set på Bank Norwegian Visakort, alternativt Santander Visa. Norwegian er ekstra godt hvis du kan bruge nogle point på flybilletter med Norwegian. God jagt. set

  Indlånsrente

  in: Privatøkonomi #229754

  Hvis du logger ind får du en masse indlånssatser – ikke at det bliver bedre, men de kan ses

  Diners Club har på deres hjemmeside et skiv om deres opfattelse af lovligheden af at opkræve gebyr, der tilsyneladende ikke er sammenfaldende med den vejledning der er udgivet af Konkurrence- og forbrugerstyrelsen.

  Men uanset hvad er der en række forretninger der modtager kreditkort som Mastercard og VISA der er meget land tid om at få deres terminaler indrettet til de nye tider.

  Og nu skal man også passe på evt. kreditkortgebyrer på Diners Club der er lidt anderledes end de fleste kort efter de nye regler om gebyr her fra årsskiftet. I øvrigt er der flere butikker der halter efter med at få fjernet gebyrer her 20 dage inde i det nye år, så man skal passe på med ikke at betale ulovligt opkrævede gebyrer.

  Hvis di overfører penge til din nem konto beregner Bank Norwegian renter fra overførselsdatoen som det fremgårt af deres betingelser. Det er ved brug af kortet ved indkøb og i hæveautomater der er op til ca. 40 dages kredit.

  Hej hundemanden,
  Ja det er lige med at få teori og praksis til at gå op i en højere enhed. Jeg skal ikke kunne sige om det kan lade sig gøre i praksis på en eller anden måde og jeg har da også læst om andre der ønsker sig det og har prøvet et og andet.
  Det jeg kan sige med mine erfaringer med kortet brugt på Mobilepay er at betalinger i forretninger og ved shopping på nettet da her jeg fået point. Ved indsamlinger og bidrag til f.eks. Knæk Cancer, Røde Kors og Red Barnet har det også givet point for bidraget (og da har Mobilepay jo den sidegevinst at de også klarer skattefradraget når den funktion er sluttet til.).
  Ved overførsel til private er mine erfaringer delte. Jeg har bl.a. haft et par overførsler tæt på 10.000 kr. hver og de har ikke givet point da de i systemet er registreret som pengeoverførsler og ikke som køb. Jeg har så haft nogle mindre beløb til private og de har i et vist omfang givet point. Jeg har læst i et andet forum at andre har været ude for det samme. I et tredje forum har nogen forsøgt sig med med en salgs karrusel vil jeg kalde det, hvor nogen betaler et kreditkort f.eks SAS Eurobonus via SEBkort med British Airways via Resurs Bank osv. for at få point fra flere, men med skiften held som jeg har forstået det (Jeg har ikke selv disse kort, så jeg kender det ikke i praksis) Jeg har også forstået at disse banker forbeholder sig at annullere point hvis de ikke er reelt optjente. Der var også en i et af disse fora der en dag kom med en breaking news som han kaldte det, at han ikke længere kunne bruge sit Norwegian kort på Mobilepay da man ifølge Danske Bank skulle have lukket for det. Det blev da vist serene dementeret – men hvad der er op og ned på noget af det ved jeg ikke. Jeg kan kun sige at ved normal brug virker det fint hos mig – med eller uden point.

  Hej igen
  Jeg har heller ikke sat mine ben i en fysisk bank de sidste 10 år før det skulle prøves at forhandle om “guld" for at par meneder siden.
  Jeg har ikke haft problemer med at tilknytte til MobilePay, men jeg ved at nogle har måttet prøve nogle gange før det er lykkedes.

  Hej “hundemanden"
  Godt at jeg kan læse du er blevet glad for dir Bank Norwegian VISAkort. Jeg har det på samme måde og indtjener masser af points til rejser. Vi bruger kortet til stort set alle betalinger hvor kortet kan bruges, og kan det ikke bruges som ved f.eks . min tandlæge og frisør så tager de MobilePay hvor kortet så er tilsluttet.
  Jeg har prøvet at forhandle mig frem til et “guldkort eller lignende" uden at det lykkedes fuldt ud – jeg måtte nøjes med at få slettet nogle andre gebyrer. Om du kan forhandle med din bank er jo ikke til at vide, men så vidt jeg ved er Ringkøbing Lanbobank, Skjern Bank og Vestjysk Bank fra dit område med i de LP mastercard der bliver udstedt og nogle af dem har en lounge ordning, men om der kan forhandles til at gratis kort er jo ikke til at sige på forhånd.
  Diners Club kortet har også en ordning med lounge adgang på nogle af deres kort, og der skulle også ved noget med gratis adgang alt efter hvor stor omsætning der er på kortet – men mere herom på deres hjemmeside.
  Det bliver jo så spændende om der efter nytår når der kommer nye EUregler for afskaffelse at gebyrerne på kreditkort for kortholderne melder sig nye muligheder og konkurrencen mellem udstederne måske bliver større. Der er jo på det sidste kommet nye muligheder på f.eks SAS Eurobonus hvor man næsten får kastet point i nakken med eller uden kreditkort på julegaveindkøbene i en række butikker.
  Held og lykke med evt. forhandling med din bank om “guldkort"

  Har du fået dine penge overført, og hvad var bankens problem ?

  Hvorfor ? Fordi jeg afsøger de muligheder der er for at få nogle fordele og ikke støtte NETS og pengeinstitutterne med deres høje gebyrer, men selvfølgelig ikke for en hver pris, og det er derfor jeg her spørger om evt. erfaringer inden jeg kaster mig ud i det.

  I et andet Forum er der flere tilfredse debatører der har fået store fordele ud af alternative betalingsmetoder.

  Efter al denne spam prøver jeg igen.

  Er der nogen der har erfaring med betalinger via Roger.ai ?

  Hej John,
  Dette er jo lidt af en fortsættelse af dit indlæg den 19.juni 2016 om Bank Norwegian.

  Ikano Bank (som jeg ikke er kunde i og derfor ikke har studeret nærmere) er efter hvad der står på den danske hjemmeside for Garantiformuen under Dækkede institutter sidste afsnit tilmeldt den danske ordning som supplement til den svenske.

  Omkring Bank Norwegian og Santander er de direkte omtalt under spørgsmål og svar på Bankernes Sikringsfonds hjemmeside og med forklaring på forskellen i dækningen for den ene og den anden. Der er også omtale af proceduren hvis det uheldige skulle ske.

  Jeg ved ikke om ukritisk overfører store beløb, man kan vel næsten ikke sikre sig bedre – vi tror vel også på den danske ordning med det der står på deres hjemmeside.

  mvh. Jyden

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 830 i alt)