Becool

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 54 i alt)
 • Jens Hjarsbech
  Indlæg
 • Luksusfælden bruger denne fulmagt:

   

  Hej,

  En “Danske Gave konto" skal kunne blive flyttet til en Børneopsparing i Sydbank også tilbage til Danske Bank som en Børneopsparing.

  Men du skriver at “Gaveopsparing til mit barn" blev flyttet til i Sydbank som en Børnebørnskonto – og det er rigtigt at den kan ikke flyttes til Danske Bank fordi de har ikke de produkt og man må ikke lave en Børnebørnskonto om til en Børneopsparing. 

  Fordi at på en Børnebørnskonto må oldeforældre, bedsteforældre og forældre indbetale til og det må de ikke på en Børneopsparing og hvis man konvertere  fra Børnebørnskonto til Børneopsparing ved banken ikke hvem der har indbatalt hvad.

  Giver min forklaring menning? (reglerne gør ikke, men .. hvilke bankregler gør det?) 

  Betina,

  Der er noget der slet ikke hænger sammen i den måde du forklarer det på.

  Din datter har et forbrugslån med en restgæld på 11.464 kr.
  Så laver I en muligtlig aftale (som er lige så god som alle andre afteler) med banken om at forhøje forbrugslån med 55.000 kr, som banken laver den 13. Oktober, så forbrugslånet er 66.464 kr.

  På din datters konto bør der være følgende bevægelser: 
  Bilkøb -48.000
  Forbrugslån +55.000
  (alle andre beværelse har ikke noget med sagen at gøre)

  korrekt? – ellers må du lige skrive også ser jeg lige om jeg kan hjælpe.


  Det er kun national banker der tager imod 500 euro sedler, Danmarks National bank gør dog ikke, men det gør Deutsche Bundesbank. Hvis du er tysk statsborger.

  DummeMartin,

  Min bankrådgiver kontakter også mig hver halve år, fordi jeg har gjort som dig og ladet en del penge stå til 0,0% (økonomisk dumt) – men jeg tager som et plus og tager til møderne og får en kob kaffe og det at en smuk ung kvinde gider at tale med mig i en time, helt gratis, om ting jeg ved noget om er jo et kæmpe plus 🙂

  /becool

  Jesper,

  Du kan på hendes vegne og samtykke kontakte dem hun skylder pengene, og forklar dem sagen og fortælle dem at hun aldrig kommer til at betale alle pengene, men tilbyde dem 100 kr, om måneden i resten af hendes liv. Nu er det, normalt, sådan hvis din historie om din mor bliver bekraftige kreditorerne, så sletter de hele gælden.

  Se evt i “hus til halsen" fra d. 14 august (næsten samme situation)

  /becool

  Agggghhhhh, hvorfor lagger min Internet explorer!!

  Hej, (igen, igen)

  Jeg kan ikke hjælpe dig med at låne pengene, men 21.000 er jo ikke nogen herregård, men måske kunne du spare penge sammen, f.eks at tage et ekstra job om morgen eller om aften indtil pengene er tjent. Eller hvis du SKAL bruge dem lige nu, så skaf jobbet alligevel og gå ned i banken og fortelt dem din nye stituation. De er måske villige til låne dem på det grundlag, hvis ikke, så kunne du skaffe en kautionist.

  /becool

  hej

  hej

  Hej

  Min bank dame sagde det samme til mig, og det er sandt når man kigger over hele danmark og som gennemsnit bliver penge mindre værd.
  Som person kommer det an på hvad man vil sparer sammen til, jeg lod mine penge står som frie midler i banken

  /claus

  Hej,

  Står dette i deres almindelige forretningsbetingelser? – du giver dem den hjemmel de skal bruge ved at underskrive deres forretningsbetingelser og medgiver derved at det har en økonomisk omkostning. iøverigt skal de jo videregive økonomiske forhold til andre myndgheder. f.eks SKAT.

  /becool

  hej

  Jeg glemte at sige at der må årligt til et barn overføres en gave til en værdi på 58.700 kroner, uden at der skal betales gaveafgift.

  /becool

  Hej,

  Under 18?
  Du skal være opmærksom på den særlige regel om, at forældre beskattes af afkastet af gaver givet til børn under 18 år. Afkastet af aktier er aktieudbytte. En eventuel fortjeneste ved salg aktierne beskattes hos barnet. Beskatningen af afkastet sker frem til udløbet af det år, hvor barnet fylder 18 år. Og så vil bankerne normalt ikke flytte deportet imellem 2 banker da det er for besværeligt for dem.

  Over 18?
  Gives der aktier som gave, vil værdien af gaven blive fastsat ud fra aktiernes kursværdi på det tidspunkt, hvor gaven ydes. Som gavegiver vil du blive anset for at have solgt dine aktier, så du skal opgøre en avance ud fra kursværdien på gavetidspunktet. Dit barn vil skulle anvende samme kurs som anskaffelsessum, og aktierne er anskaffet på gavetidspunktet. Og så er det “bare" et deport flytning, det bør banken gøre.

  /becool

  jeg vil ikke anbetale det, men gå til HA eller lignede, bare husk at betale dem tilbage, da de ikke benytter RKI

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 54 i alt)