Becool

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 51 i alt)
 • Mikael Mogensen
  Indlæg
 • Det er kun national banker der tager imod 500 euro sedler, Danmarks National bank gør dog ikke, men det gør Deutsche Bundesbank. Hvis du er tysk statsborger.

  DummeMartin,

  Min bankrådgiver kontakter også mig hver halve år, fordi jeg har gjort som dig og ladet en del penge stå til 0,0% (økonomisk dumt) – men jeg tager som et plus og tager til møderne og får en kob kaffe og det at en smuk ung kvinde gider at tale med mig i en time, helt gratis, om ting jeg ved noget om er jo et kæmpe plus 🙂

  /becool

  Jesper,

  Du kan på hendes vegne og samtykke kontakte dem hun skylder pengene, og forklar dem sagen og fortælle dem at hun aldrig kommer til at betale alle pengene, men tilbyde dem 100 kr, om måneden i resten af hendes liv. Nu er det, normalt, sådan hvis din historie om din mor bliver bekraftige kreditorerne, så sletter de hele gælden.

  Se evt i “hus til halsen" fra d. 14 august (næsten samme situation)

  /becool

  Agggghhhhh, hvorfor lagger min Internet explorer!!

  Hej, (igen, igen)

  Jeg kan ikke hjælpe dig med at låne pengene, men 21.000 er jo ikke nogen herregård, men måske kunne du spare penge sammen, f.eks at tage et ekstra job om morgen eller om aften indtil pengene er tjent. Eller hvis du SKAL bruge dem lige nu, så skaf jobbet alligevel og gå ned i banken og fortelt dem din nye stituation. De er måske villige til låne dem på det grundlag, hvis ikke, så kunne du skaffe en kautionist.

  /becool

  hej

  hej

  Hej

  Min bank dame sagde det samme til mig, og det er sandt når man kigger over hele danmark og som gennemsnit bliver penge mindre værd.
  Som person kommer det an på hvad man vil sparer sammen til, jeg lod mine penge står som frie midler i banken

  /claus

  Hej,

  Står dette i deres almindelige forretningsbetingelser? – du giver dem den hjemmel de skal bruge ved at underskrive deres forretningsbetingelser og medgiver derved at det har en økonomisk omkostning. iøverigt skal de jo videregive økonomiske forhold til andre myndgheder. f.eks SKAT.

  /becool

  hej

  Jeg glemte at sige at der må årligt til et barn overføres en gave til en værdi på 58.700 kroner, uden at der skal betales gaveafgift.

  /becool

  Hej,

  Under 18?
  Du skal være opmærksom på den særlige regel om, at forældre beskattes af afkastet af gaver givet til børn under 18 år. Afkastet af aktier er aktieudbytte. En eventuel fortjeneste ved salg aktierne beskattes hos barnet. Beskatningen af afkastet sker frem til udløbet af det år, hvor barnet fylder 18 år. Og så vil bankerne normalt ikke flytte deportet imellem 2 banker da det er for besværeligt for dem.

  Over 18?
  Gives der aktier som gave, vil værdien af gaven blive fastsat ud fra aktiernes kursværdi på det tidspunkt, hvor gaven ydes. Som gavegiver vil du blive anset for at have solgt dine aktier, så du skal opgøre en avance ud fra kursværdien på gavetidspunktet. Dit barn vil skulle anvende samme kurs som anskaffelsessum, og aktierne er anskaffet på gavetidspunktet. Og så er det “bare" et deport flytning, det bør banken gøre.

  /becool

  jeg vil ikke anbetale det, men gå til HA eller lignede, bare husk at betale dem tilbage, da de ikke benytter RKI

  Hej Niels,

  Der findes ingenting herhjemme (udover enkelte personers interesse), og meget få udenlandske aktive foras tilbage.
  http://socialize.morningstar.com/NewSocialize/forums/100000034.aspx har lidt.

  Men ellers kig i retning af Bitcoins (https://price.bitcoin.com/) – I Kina er man gået ind i Bitcoins og det har en stor indvikning på prisen.
  Om man skal købe nu er helt op til en selv eller om toget er kørt.

  /becool

  Hej Vain,

  Du skriver, at du “lige har betalt din gæld i rki" – mange kigger på dette og taget det for givet at du er kommet i RKI en gang, og så kan du komme i RKI igen, og den risiko vil de ikke løbe. Der går “normalt" 5 år efter du er kommet ud af RKI før de tager risiko’en og låner dig penge.

  Du er kommet ud af RKI, men i bankens system står du sikkert stadig som “har været i rki" – også bliver det svært at låne i banken uden sikkerhed eller en kausjonist (jeg vil aldrig anbefale nogen at stille sig op som kausjonist, fordi det er de færreste der ved hvad de går ind til)

  Men hvis du skal videre, kan du jo leje en vaskemaskine, for at løse dit problem her og nu.

  /becool

  Hej Helle,

  Du kan jo opsige din budget konto i Danske Bank, og kun have en lønkonto. Også kan du skifte din lønkonto til en anden bank, det må de jo ikke sige nej til. Over tid når du har opbygget et tillidsforhold til den nye bank, kan du jo søge om en budget konto hos dem.

  /becool

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 51 i alt)