Sammenlign kviklån

Sammenlign priser på kviklån

Hvor mange penge skal du bruge?
kr.
Tilbagebetal lånet over

Filtre
Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Så kontakt os på email.
Sortéret efter
? ud af ? produkter vises.
Forudsætninger
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne. Sådan tjener Mybanker penge
Afdragsform: Annuitetslån. Sikkerhed: Ingen. Beregningen tager højde for belåning og løbetid i det omfang, Mybanker har kendskab hertil. I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign. De valgte priser gælder for privatkunder. Der tages ikke højde for, at der kan opnås evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.

Bliv klogere på kviklån

Det er de færreste, der klarer sig igennem livet uden at optage et lån. Det kan være lån til et hus eller en bil, men også til ferier og fester. Isoleret set er muligheden for, som privatperson, at kunne optage lån, en god ordning, fordi lån giver dig mulighed for at realisere dine drømme, uden at du skal have sparet op til dem først. Det kan dog være en jungle at finde rundt i, hvad de forskellige udbydere af kviklån tilbyder. Derfor har vi gjort det nemmere for dig. Så uanset om du leder efter det billigste lån, den hurtigste låneproces eller noget helt tredje, så finder du det kviklån, som passer til dine behov i vores sammenligningsliste ovenfor.

Hvad er et kviklån?

Hurtiglån, quicklån eller kviklån: disse betegnelser er alle udtryk for den samme type lån, der er populære fordi de er lettere og hurtigere at optage end almindelige banklån. Typisk har du pengene på kontoen enten samme dag, som du laver låneansøgningen eller et par dage efter. Hvis du har brug for at have pengene til rådighed hurtigt og helst vil undgå at gå ind i en bank og diskutere din privatøkonomi, kan kviklån være en nem og bekvem måde at låne penge på fordi processen som oftest foregår online. Derfor kaldes lånetypen til tider også for online lån. Det betyder, at der er kort vej fra låneansøgning til udbetaling.

Hvorfor optage et kviklån?

Det er lettere at blive godkendt som optager af et kviklån samtidig med, at man hos de fleste udbydere ikke behøver at stille sikkerhed for udbetalingen. Derfor kan du få hurtig finansiering uden at skulle forklare, hvad pengene skal bruges til. Det betyder, at du kan være hvor som helst, når som helst og ansøge om et kviklån og få pengene udbetalt kort tid efter. Vi anbefaler, at du sender låneansøgninger afsted til flere låneudbydere på samme tid. Sådan får du mulighed for at sammenligne tilbuddene og være sikker på at få det kviklån, der passer til netop dine behov idet der er stor forskel på, hvad låneudbyderne tilbyder. Det er uforpligtende at ansøge om lånetilbud hos kviklånsudbyderne, derfor kan du til enhver tid takke nej, hvis det ikke lever op til forventningerne. Når du laver en konkret søgning på vores sammenligningslister, får du vist hele rentespændet, derfor anbefaler vi at sende ansøgninger til specifikke låneudbydere for at få et individuelt tilbud, der passer til dig. Men husk på, at den hurtigste løsning ikke altid er den billigste løsning. Bagsiden af kviklån er nemlig, at der kan være betydeligt højere renter end ved almindelige banklån, selvom kviklån også godt kan være konkurrencedygtige. Derfor er det vigtigt at læse tilbuddene fra kviklåneudbyderne igennem for at være sikker på, hvad man forpligter sig til. Forhør dig derfor også gerne i din bank for at høre, hvad de kan tilbyde, før du optager et lån på nettet. Hvis man allerede på forhånd ved, at man har svært ved at tilbagebetale lånet, skal man ikke optage et lån. Det kan derfor være en god ide at lave et overblik over sin økonomi og budget inden man siger ja til at optage et kviklån.

Hvem kan optage et kviklån?

Som navnet afslører, tager det ikke så lang tid at få et kviklån, som et ’normalt’ lån i banken. Der er dog nogle krav, som skal opfyldes for at man kan komme i betragtning. Jo flere penge, du ønsker at låne, jo større krav. Til mindre beløb, er der kun sjældent krav om fast job og de kan derfor ansøges af studerende og personer på overførselsindkomst. For større beløb kræves der for det meste at låntager har et fast arbejde og fast indtægt. Generelt gælder det, at du skal være 18 år og bosat i Danmark. Derudover skal du kunne dokumentere, at du har opholdt dig i landet i mindst 12 måneder. Låntager må ikke være registreret i RKI, og låntager skal også have NemID, da kviklån aftalen underskrives digitalt med NemID.

Undersøg markedet

Inden du låner penge, bør du derfor undersøge markedet. Det gælder, uanset om du låner til et par nye sko eller til en ny bolig. Der er masser af banker og andre udbydere af lån, og de konkurrerer indbyrdes om at få dig som kunde – og det kan du lukrere på!

Det skal du holde øje med

Det er ikke nok at kigge på rentesatsen, når du vurderer prisen på dit lån! Når du vurderer og sammenligner lån, skal du i stedet være særligt opmærksom på ÅOP (Årlige Omkostninger i Procent), som gør det nemt at sammenligne lån. ÅOP dækker over samtlige omkostninger forbundet med et lån. Det vil sige rentesatsen, men også gebyrer, afgifter og stiftelsesomkostninger. Tallet indikerer, hvad du i gennemsnit betaler af omkostninger om året for dit lån – i procent. I kroner og øre betaler du mere i starten af en lånperiode. Det skyldes dels stiftelsesomkostninger, men skyldes også, at du betaler renter af det fulde lånebeløb. I takt med, at du betaler af på dit lån, falder omkostningerne i kroner og øre. Se også på det samlede tilbagebetalingsbeløb, som kort og godt giver dig en pris i kroner og øre på dit lån. Læs mere om ÅOP og se regneeksempler her. Hvis du ikke er interesseret i de tekniske detaljer og blot ønsker at få en oversigt over, hvor det er billigst at låne penge her og nu, så kan du besøge vores sammenligningstjeneste og indtaste beløb og løbetid.

Hvad er din bedømmelse af forbrugslånslisten?

Ny søgning

kr.

Filtrér

Særlige betingelser
Vis produkter, som kræver:
Op til 0 af ? produkter vises.
Se alle produkter på listen