Få et økonomisk bedre 2017

Få et økonomisk bedre 2017

De sidste nytårsraketter er fyret af, og 2017 er i gang. For mange danskere er det tid til at realisere årets nytårsforsætter – for eksempel at få en bedre økonomi i år. Vi bringer her en kort guide til dig, der vil overforbrug, overtræk eller bare manglende overblik over finanserne til livs.

 

Den daglige økonomi

De fleste økonomiske synder sker i hverdagen. Det kan for eksempel være, når der på indkøbsturen sniger sig et par ekstra varer ned i kurven, som vi egentlig ikke havde brug for, eller når vi for syvende gang på en måned bestiller to go-kaffe. Det er derfor som udgangspunkt en god idé at sætte tid af til at gennemgå kontoudtog og diverse kvitteringer, for at danne overblik over, hvad pengene egentlig bruges på.

Derudover er det – hvor kedeligt det end måtte lyde – altid godt at lægge et realistisk budget. Få styr på de månedlige indtægter og udgifter, så du har et realistisk billede af, hvad du har til rådighed hver måned til forbrug.

Hvis du planlægger en ferie, eller vil være sikker på at kunne betale tandlægen eller mekanikeren, når uheldet er ude, kan du med fordel lave en separat opsparing. Få gode tips til opsparing her.

 

Tjek din bank

Er din bank for dyr? Det bør du spørge dig selv om i forbindelse med gennemgangen af din privatøkonomi. Der er nemlig stor forskel på renter, gebyrer og priser bankerne imellem.  I oktober lavede Forbrugerrådet Tænk en test af 26 banker, sparekasser og andelskasser. Testen viste, at den billigste bank kostede op til 25.000 kroner mindre end den dyreste om året.

Via Mybankers Skift bank tjeneste kan du indhente tilbud på billigere bankløsninger.

 

Har du den bedste bank til dine behov?

Gør som mange andre danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Skift bank i dag