Bedste banker i Danmark 2021: Disse banker har de mest tilfredse kunder

Mybankers årlige analyse viser, at kunderne i Arbejdernes Landsbank igen har placeret deres bank i toppen af skalaen over banker med de mest tilfredse kunder. Ringkjøbing Landbobank indtager 2. pladsen lige foran Middelfart Sparekasse. BankNordik kommer ind på en 4. plads, mens Sparekassen Vendsyssel springer to pladser frem til en 5. plads.

Hvordan er kundetilfredsheden i danske banker?

Flere banker i Danmark har rykket sig tættere på toppen i “Bedste bank 2020”, hvor der kun er 8%-point forskel mellem nr. 1 og nr. 10 i andelen af tilfredse kunder. Året før var forskellen 19%-point.

”Det er godt for både kunderne og for sektoren, at flere kunder er tilfredse. Det viser, at der bliver gjort et godt stykke arbejde ude i mange filialer,” siger Marlene Nørgaard, der er adm. Direktør i Mybanker.

 

Hvad giver tilfredse kunder i danske banker?

Fælles for kunderne i toppen af listen er, at omkring halvdelen af dem har skiftet bank inden for de sidste 5 år. ”Når man lige har skiftet bank, skal den nye bank leve op til mange forventninger fra kundens side, og det ser i høj grad ud til at bankerne på top-10 listen er lykkedes med dette,” siger Marlene Nørgaard.

 

Hvilke banker er I top 15 over bedste banker i Danmark?

Her er listen med de 15 bedste banker, baseret på kundetilfredshed. I parentes er den procentdel af kunderne der er ’tilfredse’ eller ’meget tilfredse’ med deres nuværende bank.

 1. Middelfart Sparekasse – (92%)
 2. Ringkjøbing Landbobank / Nordjyske Bank –  (90%)
 3. Arbejdernes Landsbank – (89%)
 4. Handelsbanken – (89%)
 5. Pensam Bank – (89%)
 6. Sparekassen Kronjylland – (87%)
 7. Alm. Brand Bank – (86%)
 8. Vestjysk Bank – (84%)
 9. Jutlander Bank – (84%)
 10. Lån & Spar Bank – (84%)
 11. Sparekassen Vendsyssel – (83%)
 12. Sparekassen Sjælland/Fyn (82%)
 13. Nykredit (80%)
 14. Spar Nord Bank (79%)
 15. BankNordik (79%)

 

Bedste banker i Danmark

 

Mange Mybanker partnerbanker med i toppen

Seks ud af de ti banker på top-10 listen er Mybanker partnerbanker, og det glæder Marlene Nørgaard:

”Vi ønsker en mere åben og transparent banksektor, og det gør vores partnerbanker også. Vi arbejder hele tiden med at få flere banker til at komme med på Mybanker Skift bank service, hvor de kan konkurrere om kunderne på nogle af de parametre, som kunderne ønsker. Det kan være pris, etik, rådgivning, netbank eller produkter. Vi oplever heldigvis stor interesse blandt bankerne for at få kunder via Mybanker, så vi håber på at få endnu flere med på listen næste år,” siger Marlene Nørgaard, der arbejder på at få alle banker i Danmark med i samarbejdet.

 

Hvilken bank giver mig den bedste indlånsrente i 2020?

 

Om Mybankers ’Bedste Bank 2020’-undersøgelse

Hvert år tager Mybanker temperaturen på forholdet mellem bankkunder og deres bank med vores Bedste Bank-undersøgelse. På baggrund af besvarelserne i analysen udarbejdes en oversigt over de banker med flest tilfredse kunder. For at indgå i analysen har mindst 55 kunder svaret, at de kommer fra pågældende bank. Omkring 6500 personer har deltaget i undersøgelsen.

Skift bank her.

 

Det siger Mybankers kunder

Mybanker hjælper hvert år mange kunder med at finde deres nye bank. Her er et uddrag af, hvad kunder siger om deres nye bank:

 

★★★★★

Joakim

“Søde og rare og meget hurtige til at svare og sætte ting i gang.”

 

★★★★★

Peter

“Hurtig og professionel service.”

 

★★★★★

Pia

“Så imødekommende og behjælpsom, de gør hvad de kan for at finde de rigtige løsninger for mig.”

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt inden for privatøkonomi.

Ved at trykke tilmeld, giver du samtykke til at vi sender dig vores nyhedsbrev. Du kan til enhver tid trække dit samtykke (læs samtykkeerklæring) tilbage. Læs mere om vores forretningsbetingelser, privatlivspolitik og cookiepolitik.

Har du den bedste bank?

Gør som 250.000+ danskere. Indhent tilbud med Mybanker og find den bedste bank og rådgiver for dig

Indhent tilbud