Så let er det blevet at skifte bank

Så let er det at skifte bank

Ifølge Mybankers ’Bedste Bank’-undersøgelse, overvejer 24% af de adspurgte at skifte bank. Næsten halvdelen (41%) af de adspurgte svarer, at årsagen til at de ikke skifter er, at de mener, at det kræver for meget tid og energi.

 

Let at skifte bank

Mybanker har gjort det lettere at skifte bank. Faktisk skal du kun bruge tid på at taste sin privatøkonomi ind, indsende de nødvendige dokumenter digitalt, vurdere de indkomne tilbud og holde møde med den potentielt nye bank. Resten af arbejdet sørger den nye bank for. Så let er det blevet at skifte bank.

“Mybanker er ikke en bank, men en hjælp til at finde en bank. Mybankers kundesupport har masser af erfaring med at gøre en bank til DIN bank. Det er gratis at bruge vores udbudsplatform. Prøv det” lyder opfordringen fra Jesper Ring Jakobsen, Strategichef i Mybanker.

“Og bankerne vil gerne slås om kunderne. Især hvis kunderne ejer en bolig og har en fornuftig økonomi. Mybanker hjælper bankkunder med at finde frem til de banker, der vil gøre sig umage med at få dem som kunder,” forsætter han.

 

Mybank din økonomi

Hver måned benytter mere end 3.000 bankkunder Mybankers “skift bank” service og derved sætter deres privatøkonomi i udbud via Mybankers platform. Det gør de med henblik på at finde ud af om der er en bank, som kan gøre mere for dem end deres nuværende bank.

Udbuddet sendes i anonymiseret form ud til en række banker i området, som dermed har mulighed for at strikke et attraktivt tilbud sammen, som kan få bankkunden til at udskifte sin nuværende bank med en ny. Banken ved, at den er i konkurrence med andre banker og vil derfor gøre sig umage for at vinde kunden.

Bankkunden modtager op til fem tilbud, og når de er vurderet, beslutter man om, der er anledning til at gå videre med en af bankerne. I så fald arrangeres et møde med den nye bank, hvor de nærmere aftaler kan blive forhandlet. Mybanker hjælper bankkunderne gennem hele processen – uanset om det ender med bankskifte eller ej.

Har du den bedste bank?

Gør som 300.000+ danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Få gratis tilbud her