så let er det at skifte bank

Så let er det blevet at skifte bank

Muligheden for at spare penge ved at skifte bank er stor. Alligevel afholder mange bankkunder sig fra at søge den besparelse, selvom det er blevet meget let at skifte bank i dag.

Skrevet af Ulrik Marschall

Opdateret 18. juli 2019

 

Ifølge Mybankers ’Bedste Bank 2019’-undersøgelse, overvejer 38% af de adspurgte at skifte bank. Lidt over hver tredje af de adspurgte svarer, at årsagen til, at de ikke skifter er, at de tror, at det kræver for meget tid og energi.

 

Let at skifte bank

Mybanker har gjort det lettere at skifte bank. Faktisk skal bankkunden kun bruge tid på at taste sin privatøkonomi ind, indsende de nødvendige dokumenter digitalt, vurdere de indkomne tilbud og holde møde med den potentielt nye bank. Resten af arbejdet sørger den nye bank for. Så let er det blevet at skifte bank. Du kan også sammenligne hvilke banker der giver den bedste rente på børneopsparing.

”Mybanker er ikke en bank, men en hjælp til at finde en bank. Mybankers kundesupport har masser af erfaring med at gøre en bank til DIN bank. Det er gratis at bruge vores udbudsplatform. Prøv det,” lyder opfordringen fra Ulrik Marschall, der er kommunikationschef i Mybanker.

”Og bankerne vil gerne slås om kunderne. Især hvis kunderne ejer en bolig og har en fornuftig økonomi. Mybanker hjælper bankkunder med at finde frem til de banker, der vil gøre sig umage med at få dem som kunder,” forsætter han.

 

Mybank din økonomi

Hver måned mybanker mere end 3000 bankkunder deres økonomi ved at lave et udbud af deres privatøkonomi via udbudsplatformen. Det gør de med henblik på at finde ud af om der er en bank, som vil gøre mere for dem end deres nuværende bank.

Udbuddet sendes i anonymiseret form ud til en række banker i området, som dermed har mulighed for at strikke et attraktivt tilbud sammen, som kan få bankkunden til at udskifte sin nuværende bank med en ny. Banken ved at den er i konkurrence med andre banker og vil derfor gøre sig umage for at vinde kunden.

Bankkunden modtager op til tre tilbud, og når de er vurderet, beslutter man om der er anledning til at gå videre med en af bankerne. I så fald arrangeres et møde med den nye bank, hvor de nærmere aftaler kan blive forhandlet. Mybanker hjælper bankkunderne gennem hele processen – uanset om det ender med bankskifte eller ej.

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt inden for privatøkonomi. Nyhedsbrevet kan afmeldes til enhver tid.

 

Har du den bedste bank?

Gør som mange andre danskere. Indhent op til 3 tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Få op til 3 tilbud – gratis

Om forfatteren Ulrik Marschall

Ulrik er kommunikationschef i Mybanker. Forsøger dagligt at gøre komplicerede emner indenfor privatøkonomi lettere at forstå.

Hvor får jeg den billigste boligfinansiering i 2019?

Læs artiklen
Sådan finansierer du din bolig 7. april 2019 Sådan finansierer du din bolig Sommerferie 2019: Få råd til drømmerejsen 7. marts 2019 Sommerferie 2019: Få råd til drømmerejsen 6 grunde til at du holder fast i din bank – også selvom det ikke altid kan betale sig 7. januar 2019 6 grunde til at du holder fast i din bank – også selvom det ikke altid kan betale sig