Private Banking

Her er et udvalg af tilbud til kunder med en større investérbar formue. Når du er Private Banking kunde, er kemien med din rådgiver vigtig. Vi anbefaler derfor, at du mødes med flere forskellige banker, for at finde den bank der passer bedst til dig.

Op til 0 af ? produkter vises. Priser fra ? kr. pr. måned.
Sådan tjener Mybanker penge
Filtre
Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Så kontakt os på email.
Sortéret efter
? ud af ? produkter vises.

Mere om Private Banking

Private Banking er en mulighed for formuende kunder med en økonomi af en vis størrelse. Der er typisk krav om en investerbar formue på minimum en til to millioner kroner. Ofte har disse kunder særlige behov inden for finansielle services, derfor er Private Banking en løsning, der skræddersyes og tilpasses til den enkelte kundes situation og ønsker. Som potentiel Private Banking kunde skal man huske på, at Private Banking er en ekstra indtjeningsmulighed for bankerne og at prisen på din Private Banking aftale derfor kan variere ud fra hvilke ekstraydelser, du tilvælger. Af den grund kan det være en god idé at undersøge markedet, før beslutningen, om hvilken bank du skal vælge, tages.

Kundefordele ved Private Banking

Der er mange fordele ved at være Private Banking kunde. De varierer efter hvilken bank og hvilke ydelser, der betyder noget for den enkelte, men gælder for eksempel økonomisk rådgivning om for eksempel investering, arv, pension eller generationsskifte i din virksomhed. Økonomisk rådgivning kaldes også ofte Wealth Management eller Formuepleje. Du får en rådgiver og en fast kontaktperson, som kan møde dig, der hvor det passer dig – hos banken, privat i dit hjem eller på en virksomhed. Mange Private Banking aftaler indeholder også muligheden for at komme i kontakt med denne rådgiver udenfor normal arbejdstid. Derudover kan der være fordele så som attraktive rentesatser på ind- og udlån, særlige fordele vedrørende kreditkort, kundemagasiner eller sociale arrangementer eller andre ekstraydelser. Men overordnet set, handler Private Banking aftalen om at planlægge og optimere den individuelle kundes økonomiske ønsker og behov.

Sammenlign tilbud

Der findes ikke listepriser, når det gælder Private Banking idet din aftale afhænger af en individuel vurdering fra banken. Derfor er det vigtigt, at du som Private Banking kunde holder øje med de årlige omkostninger for dine investeringer og kundeforhold. Denne information kan du så bruge til at sammenligne tilbud hos andre udbydere for at se, om du kan få bedre forhold et andet sted eller ved en anden investeringsmåde. Ovenover ser du vores liste med forskellige udbydere. Vi anbefaler altid, at du mødes med forskellige banker, før du beslutter dig for, hvilken bank, der passer bedst til dig.