Bankerne ligger på knæ for de unge

Bankerne ligger på knæ for de unge

Bankerne vil meget gerne have dig som kunde, hvis du er mellem 18 og 30 år. Vi har derfor to opfordringer til dig i denne uge.

 

Få de bedste vilkår med en konto til unge

Den første opfordring er en servicemeddelelse. En servicemeddelelse i den forstand, at vi gerne vil gøre unge i 20’erne opmærksomme på, at bankerne ofte tilbyder særlige vilkår til unge. Vilkårene kan være alt fra en lidt højere rente på opsparing, rabat på forsikringer eller andre attraktive bankprodukter.

Som vi tidligere har skrevet om, så er bank sjældent noget, man tager reel stilling til. Ofte har man bare den bank, hvori ens forældre engang oprettet en konto til en. Men er du mellem 18 og 30 år, kan der altså være nogle særlige vilkår at hente, som du måske ikke har i din nuværende bank. Derfor opfordrer vi til at tjekke vilkårene for unge hos de forskellige banker, så du får de bedst mulige vilkår.

 

Hvorfor er du attraktiv for bankerne?

Før vi kommer ind på den anden opfordring, kigger vi nærmere på, hvorfor bankerne er så ivrige efter at tilbyde disse særlige vilkår til kunder, som ofte ikke har nogen lån. Bankerne taber penge på at tilbyde så gode vilkår, men de ser dig som en investering. En investering, som betyder, at når du en dag begynder at optage lån, vil det komme banken til gode.

Bankerne ved nemlig godt, at de fleste førstegangskøbere vælger at optage lån i den bank, hvor de i forvejen er kunder. Når du så er blevet kunde i en bank med realkreditlån, banklån og hele baduljen, så synes du sikkert, at det er lettest bare at blive ved med at være kunde der i stedet for at undersøge og sammenligne priser og vilkår hos andre banker. Mange mener faktisk også, at det slet ikke kan betale sig. Det kan det altså godt – 8 ud af 10 af vores kunder, som ender med at skifte bank, sparer penge – men det er en helt anden snak.

 

Undgå den næstbedste bank

Derfor går vores anden opfordring på, at du lige meget hvad bør undersøge bankmarkedet igen, når du en dag skal optage lån. For selvom din nuværende bank har givet dig gode vilkår i form af særlige vilkår engang, betyder det ikke, at den bank er den optimale for dig, når du skal til at optage lån.

Prøv Mybanker og få op til 3 gratis og uforpligtende tilbud fra forskellige banker. De fleste modtager alle deres banktilbud inden for 7 dage.

 

 

Tjek hvor attraktiv en kunde du er

Ønsker du at få tilbud på nuværende eller kommende andels- eller boliglån?

Få op til 3 tilbud og sammenlign