Har din bank gjort sig fortjent til at have dig som kunde?

Har din bank gjort sig {fortjent} til at have dig som kunde?

Hvorfor er du kunde i din bank? Er det fordi, det er den billigste bank? Fordi banken har filial tæt på dig? På grund af god kemi med din bankrådgiver, kompetent rådgivning eller måske bankens etiske holdninger?

Et typisk svar kunne lyde nogenlunde sådan her: ”Det ved jeg ikke… Jeg har den bank, mine forældre valgte for mig.”

Det giver jo god mening, hvis du lige er flyttet hjemmefra og kun har en lønkonto. Så ville du ikke have behov for at tænke på priser på gebyrer og renter på lån. Hvis dit liv til gengæld har udviklet sig, så du både har boliglån, billån og måske også selv har stiftet familie – så giver svaret mindre mening. Medmindre du selvfølgelig tilføjer, at du har sammenlignet forskellige banker og ved, at din nuværende bank både er den bedste og billigste for dig.

 

Om at ’få lov’ til at låne i banken

Et stigende antal danskere undersøger faktisk markedet, før de skriver under på lånedokumentet i banken. Men der er mange, der ikke gør. Det undrer vi os over hos Mybanker. De fleste ville nemlig aldrig købe hverken flybilletter, mobilabonnementer eller forsikringer, før de har sammenlignet priser fra forskellige udbydere.

Det handler om at ændre tanken om, at bankkunder skal føle sig beærede, når banken ’giver dem lov’ til at låne penge. Det handler også om, at mange tror, at det ikke kan betale sig at skifte bank.

De myter afliver vi lige en gang for alle. Vi ved, at 8 ud af 10, der modtager tilbud fra en bank gennem vores hjemmeside, sparer penge på at skifte bank.

 

Lad bankerne slås om dig

Spørgsmålet er, om din bank har gjort sig fortjent til at have dig som kunde. Måske du betaler for meget til trods for din loyalitet? Eller måske har du rent faktisk rigtig gode vilkår, men er ikke klar over det.

Derfor vil vi gerne bruge årets Skift Bank Dag til at opfordre dig til at undersøge markedet – og lade bankerne slås om dig. Om ikke andet kan det være, du bliver glædeligt overrasket over, hvor gode vilkår du har i din nuværende bank.

Glædelig Skift Bank Dag

 

Hvad er Skift Bank Dag?

Skift Bank Dag er en bevægelse i Danmark, der opfordrer kunder til at flytte fra banken til fordel for en spare- eller andelskasse. Selvom Mybanker ikke deler de politiske synspunkter bag bevægelsen, så bruger vi dagen til at minde folk om, at de jævnligt bør tjekke deres bankvilkår. Vi har nemlig erfaret, at bankkunders loyalitet ikke altid bliver belønnet med konkurrencedygtige vilkår og priser.

 

Overvejer du at skifte bank? Prøv Mybanker gratis og få op til 3 tilbud fra forskellige banker

 
 

 
 

Ønsker du en bedre og billigere bank?

8 ud af 10 ender med at spare penge. Indtast din økonomi og se, hvad du kan spare på at skifte bank.

Få op til 3 tilbud