KalleKagen

Forum-svar oprettet

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)
 • Mikael Mogensen
  Indlæg
 • Ja, man kan umiddelbart oprette en basiskonto i Norge via sin netbank, men så må det også være muligt at oprette en højrentekonto – man skal skrive under på de samme vilkår. Hvis Danske Bank ikke går med til dette – er det nok på tide at finde en ny bank.

  Har netop kontaktet Danske Bank for at høre om man kan få en konto i deres norske afdeling, men det blev de noget forvirrede over. Hvad skal man gøre for at få en konto i Norge?

  Ja, jeg oplever en prisstigning på ca. 50% – uden at kunne gøre noget ved det. RD har bekræftet prisstigningen og faktisk også beklaget den, men oplyser samtidig at de ikke kan gøre noget ved det. Jeg synes prisstigningen er helt og aldeles urimelig – heraf min ytring.

  Jeg kan se, at Reaklredit er billigst og at de har et 3% obligationslån til over kurs 100. Når man prøver låneberegningen på deres hjemmeside får man at vide, at de ikke kan afgive tilbud på dette lån da kursen ligger i mere end 100. Hvad betyder det?

  Så vidt jeg kan se, er det da Realkredit, der har den laveste bidragssats. Skal man vælge 4% eller 3% i den situation, jeg står i?

  Hvis man betaler p.t. 2,36% i variabel rente sammenholdt med et fastforrentet på 3% på en hovedstol på kr. 350.000 og der er tale om småpenge i kurstab, virker det så alligevel ikke som et attraktivt alternativ på trods af et (forhåbentlig) mindre beløb i etableringsomkostninger?

Viser 6 indlæg - 1 til 6 (af 6 i alt)