Sammenlign lønkonto

Sammenlign priser på lønkonto

Hvor mange penge har du stående?
kr.
Filtre
Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Så kontakt os på email.
Sortéret efter
? ud af ? produkter vises.
Særlige betingelser
Vis produkter, som kræver:
Filialer
Maks. afstand til filial
km
Forudsætninger
Den viste rente er den nominelle rentesats i 1 år. Medmindre andet er anført, er renten for alm. privatkunder. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne. Sådan tjener Mybanker penge
Den viste rente er den nominelle rentesats i 1 år. Medmindre andet er anført, er renten for alm. privatkunder. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.

Hvad er en lønkonto

Du kan få mange forskellige typer konti i din bank, og ofte vil du kombinere flere forskellige. Der er dog en type, du ikke kommer udenom og det er lønkontoen. Det er den konto, hvor din løn eller offentlige overførelsesindkomst bliver sat ind på, og den er altså din primære konto. Alle offentlige udbetalinger bliver overført til din NemKonto, som altså er din lønkonto.

Det bruger man lønkontoen til

På en lønkonto kan du samle alt det, der har med din daglige økonomi at gøre, for eksempel kan du betale regninger og du kan få et kort til kontoen. Du har også mulighed for at få en kredit til kontoen. Det er dog op til dig selv, hvordan du vil bruge kontoen.

Undersøg markedet

Nogle banker vil slet ikke tilbyde renter på de indsatte penge, hvor andre banker vil tilbyde dig renter for at have din lønkonto hos dem. Om det er gratis at oprette en lønkonto og hvad det løbende koster, afhænger af dit samlede engagement med banken. Opret lønkonto online eller tag et møde i banken, hvad end passer bedst til dig og dine behov. Det vigtigste er, at du, som med alle privat økonomiske valg, undersøger markedet for at finde den bank, der kan tilbyde dig de bedste vilkår i din økonomiske situation.

Ny søgning

kr.

Filtrér

Maks. afstand til filial
km
Særlige betingelser
Vis produkter, som kræver:
Op til 0 af ? produkter vises.
Ny søgning