Sammenlign andelsboliglån

Sammenlign priser på andelsboliglån

Boligens værdi
kr.
Ønsket lånebeløb
kr.
Ønsket løbetid
Filtre
Brug for hjælp?
Brug for hjælp?
Så kontakt os på email.
Sortéret efter
? ud af ? produkter vises.
Afdragsfrihed
Særlige betingelser
Vis produkter, som kræver:
Filialer
Maks. afstand til filial
km
Forudsætninger
Nyt lån i andelsbolig. Etableringsomkostninger er tillagt det disponible beløb på oprettelsesdagen (også kaldet samlet kreditbeløb). Den viste rentesats er den pålydende rente pr. år.

Beregningen tager højde for belåningen (i det omfang Mybanker.dk har kendskab hertil). Medmindre andet er anført, er renten variabel og for alm. privatkunde. Sikkerhed: Nyt pant i andelsboligen, hvis krav fra pengeinstituttet.

I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign., og der tages ikke højde for, at du kan opnå evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne. Sådan tjener Mybanker penge
Nyt lån i andelsbolig. Etableringsomkostninger er tillagt det disponible beløb på oprettelsesdagen (også kaldet samlet kreditbeløb). Den viste rentesats er den pålydende rente pr. år.

Beregningen tager højde for belåningen (i det omfang Mybanker.dk har kendskab hertil). Medmindre andet er anført, er renten variabel og for alm. privatkunde. Sikkerhed: Nyt pant i andelsboligen, hvis krav fra pengeinstituttet.

I beregningerne er den billigste løsning valgt med hensyn til tilbagebetaling, kontoudtog o.lign., og der tages ikke højde for, at du kan opnå evt. rabat på stiftelsesomkostninger i forbindelse med bankskifte. Der tages forbehold for fejl og mangler i priserne.

Bliv klogere på andelsboligkredit

Bliv klogere på andelsbolig Køber du en andelsbolig, køber du dig ind i en boligforening, hvor du så får andel i og hæfter både for foreningens formue og gæld. Køb af andelsbolig kan være mere kompliceret, fordi det kan være svært at finde ud af hvad den faktiske månedlige pris for andelen er. Det er derfor vigtigt, at man som køber undersøger andelsboligforeningens økonomi, lån og regnskaber før man skriver under på købsaftalen. Hvis foreningen for eksempel ikke har penge til vedligeholdelse af ejendommen, kan det komme til at påvirke din månedlige udgift, eller hvis foreningen har afdragsfrie lån, vil din boligudgift stege markant, den dag lånene skal afdrages. Derfor er det en god idé at søge rådgivning for eksempel hos din bank, for at være sikker på, at du køber dig ind i en sund andelsboligforening.

Hvorfor købe en andelsbolig?

Køb af andelsboliger er blevet mere og mere populære de senere år, da denne boligform har flere fordele. Ikke mindst udgør det generelt lavere prisniveau på andelsboliger i forhold til ejerboliger, en stor fordel for boligsøgende. Den lavere pris for andelsboliger gør det især attraktivt at undersøge nærmere for unge, der er på vej ind på boligmarkedet, eller ældre, der ønsker at bytte ejerboligen ud med en billigere boligform.

Lån til andelslejlighed

Men hvordan finansierer du købet af en andel? Realkredit er ikke en mulighed, da der ikke er samme sikkerhed for realkreditinstituttet eller investor som ved en ejerbolig. Ved andelsbolig lån findes der som udgangspunkt både andelsboliglån med fast rente og med variabel rente, men det er mest normalt at få tilbudt en variabel rente. Derudover er det muligt at optage et andelsboliglån afdragsfrit, det såkaldte andelsboligkreditlån, der fungerer stort set ligesom en kassekredit.

Bankernes måder at lave lån til andelsboliger

Der er flere forskellige måder, hvorpå ens bank laver lånet til andelsboliger – og det kan i sidste ende komme til at koste dig penge, hvis du ikke er opmærksom på dette. Nogle banker deler eksempelvis lånet op i to (eller tre). De første 80% af lånet får du til en billig rente, hvor der er en højere rente på de sidste 20%. Denne form for deling kan være fordelagtig, hvis du rent faktisk kun har brug for at låne 80% af andelens værdi, og selv kan lægge de resterende 20% udenom banken, f.eks. via en opsparing. Andre banker tilbyder i stedet lån på 100% af andelens værdi og 95% af andelens købssum. Det kan derfor være smart at undersøge dette, inden du tager et lån, da der kan være penge at spare herved.

Fordelene ved andelsboliger

- Andelsboliger koster generelt mindre, hvilket betyder, at du skal låne færre penge.

- Du slipper for at betale ejendomsværdiskat.

- Hvis du eksempelvis forbedrer dit køkken eller badeværelse, er du som andelsbolighaver berettiget til at få godtgjort forbedringerne. Det kan betyde et tillæg i prisen på boligen.

Ulemperne ved andelsboliger:

- Du har ikke mulighed for at få de billige realkreditlån ved køb af en andelsbolig. Derfor kan du risikere en højere rente, hvis du ikke formår at forhandle med din bank.

Mybankers andelsboliglån beregner - Beregn andelsboliglån

For at være sikker på, at du optager det billigste andelsboliglån, der passer bedst til dine behov, anbefaler vi at afsøge markedet. Det kan godt betale sig at kigge på flere forskellige banker for at få det bedste tilbud. Det kan du heldigvis gøre i listen over banker ovenover, hvor du nemt kan sammenligne de forskellige tilbud samt i vores skift bank tjeneste, som du finder i toppen af siden. Her finder du også vores artikelunivers, hvor du kan finde meget mere nyttig information om andelsboliglån. Beregn andelsboliglån på Mybanker.

Hvad er din bedømmelse af andelsboliglånslisten?

Ny søgning

kr.
kr.

Filtrér

Afdragsfrihed
Særlige betingelser
Vis produkter, som kræver:
Filialer
Maks. afstand til filial
km
Op til 0 af ? produkter vises.
Ny søgning