Andelsbolig beregner

Undersøg hvad et andelsboliglån koster

Hvad koster det at låne til en ny andelsbolig?

kr.
kr.
Din udbetaling skal mindst være 5% af boligens værdi
Hvor længe vil du låne?
10 år
30 år
Du kan normalt låne op til 95 % af boligens pris som andelsboliglån. Din egen udbetaling skal være mindst 5 %.
Der var en fejl ved beregningen, prøv at ændre dine indstillinger eller vent et øjeblik.
Månedlig ydelse
Indhent tilbud
Detaljer om banklån
Månedlig ydelse
Realkreditlån
Løbetid
10 års afdragsfrihed
Banklån
Løbetid
Månedlig ydelse
Realkreditlån
Løbetid
10 års afdragsfrihed
Banklån
Løbetid
Realkreditlån
Banklån
Realkreditlån
Banklån
Detaljer om realkreditlån
Detaljer om banklån
Vis flere detaljer

Sådan fungerer det

Du skal igennem nogle få step, men vi tager dig i hånden hele vejen, og vi finder hurtigt den rette bank for dig.

Fortæl om dine behov og ønsker

Udfyld vores formular med dine behov, ønsker og din nuværende økonomi.

Vi indhenter tilbud fra banker der matcher

Vi finder de banker, der passer bedst til netop dine ønsker og din økonomi.

Vælg den bank der passer dig

Vælg det tilbud som passer bedst til dig, og skift herefter nemt til din nye bank.

gør det kloge valg - beregn lån

Tænk dig – Brug en andelsbolig beregner

Som beskrevet ovenfor kan det være svært at gennemskue på egen hånd, hvad et andelsboliglån koster. Her kommer andelsboligberegneren ind i billedet. Med vores beregner kan du bl.a. beregne den månedlige ydelse, renten, ÅOP og de samlet omkostninger for et andelsboliglån.

Selvom låneberegneren ikke kan fortælle dig, hvad lånet helt præcist vil koste dig, kan beregningen stadig give dig en god ide om, hvad et andelsboliglån koster. Mybankers andelsboligberegner tager udgangspunkt i prisen på andelsboligen, og hvor meget du kommer med som udbetaling.

Inden du begynder at indhente tilbud fra bankerne, anbefaler vi altid, at du tænker dig om og bruger en andelsbolig beregner. På den måde kan du skabe dig et overblik over, hvad et muligt andelsboliglån vil koste dig. I det du får tilsendt et aktuelt lånetilbud, vil du have en bedre forståelse for, hvad det bedste lån for dig vil være.

Beregn andelsboliglån

Det siger Mybankers brugere

Vi oplever tit, at vores brugere bliver overrasket over, hvor nemt det er at skifte bank, og mange vender ofte tilbage med en god oplevelse for brugen af Mybankers platform. Særligt det at kunne indhente tilbud fra flere forskellige banker via blot én ansøgning er en positiv feedback, som går igen hos vores brugere.

Tag f.eks. Michael, som brugte Mybankers platform til at undersøge hans muligheder for finansiering af hans bolig:

“God og hurtig respons, en genial måde at få relevante tilbud. Det gik noget hurtigere end jeg forventede, og fik samtidig kontakt med en bank jeg ikke kendte til. 5 stjerner herfra, og min bedste anbefaling.”

Er dit lån en pengesluger?

Hvad koster et andelsboliglån?

Når det kommer til lån og især store lån som andelsboliglån og boliglån, er mange interesseret i at vide hvad et andelsboliglån koster. For de fleste er et andelsboliglån ofte en stor økonomisk post. Derfor ønsker mange også at vide, hvor meget de kan låne uden, at deres økonomi falder sammen. Her kan en andelsbolig beregner bl.a. være til stor hjælp.

 

Beregn selv ydelsen på dit andels­boliglån

Med en andelsbolig låneberegner kan du nemt og hurtigt beregne ydelsen på dit andelsboliglån. På den måde er du bedst klædt på, når det kommer til finansieringen af din andelsbolig.

Der kan være mange gode grunde til at beregne ydelsen på andelsboliglån. F.eks.

  • Du står og overvejer at købe en andelsbolig og vil undersøge, hvad et andelsboliglån koster
  • Du har allerede et andelsboliglån, men er tvivl om, du har det bedste andelsboliglån på markedet.

Uanset hvilken situation du står i, er det altid en god ide at undersøge din muligheder. Mange af Mybankers brugere anvender Mybankers låneberegner og Skift Bank Service, når de enten ønsker at indhente uforpligtende tilbud på finansiering til en ny andelsbolig, eller ønsker at tjekke om, de har det bedste andelsboliglån på markedet.

Undgå de dyre andelsboliglån

Om du bruger Mybankers andelsbolig beregner eller en af de mange andre låneberegnere, der findes på markedet, er underordnet. Vi ønsker blot, at alle får det bedste lån i sidste ende. Den eneste måde du er sikker på at få det bedste lån er ved at undersøge dine muligheder.

Hvad koster det at låne 1 million til andelsbolig?

Ifølge Mybankers låneberegner koster det fra 4.464 – 6.130 kr. før skat og med en rente på 3,76% – 6,7% at låne 1 million kroner til en andelsbolig (september 2023). Prisen på et andelsboliglån vil altid blive udarbejdet på baggrund af din privatøkonomi, og derfor vil prisen på dit lån ikke være den samme som din nabos.

Med en låneberegner kan du skabe dig et overblik over, hvad det koster at låne til en andelsbolig. Når du kender prisen på lånet, har du nemmere ved at lægge et budget over dine nuværende og kommende faste udgifter, herunder afbetalingen af andelsboliglånet.

Sådan forstår du en beregning.

Bliver du også nemt forvirret af de mange forkortelser og finansielle termer, som ofte er forbundet med et eksempel på et lånetilbud? Derfor har vi gjort det nemt for dig at forstå den beregning, vores beregner giver dig. Nedenfor kan du se et eksempel på et andelsboliglån, som beregneren er kommet med. I eksemplet har vi oversat nogle af de ord, som danskerne ofte studser over.

Sådan beregner du andelsboliglån

Om Mybankers andelsbolig beregner

Mybankers andelsbolig beregner er lavet til alle vores brugere, der ønsker at tage sagen i egen hånd og vide, hvad et andelsboliglån muligvis vil koste dem. Det er helt gratis at bruge beregneren. Da et prisen på et andelsboliglån bliver udregnet ud fra din økonomi, skal du være opmærksom på at beregningen, du får ud, er et realistisk eksempel på et andelsboliglån. Da lånet er et eksempel, betyder det også, at du har mulighed for at få tilbudt et endnu billigere lån.

 

Hvorfor skal du bruge Mybanker?

Vi vil selvfølgelig gerne have du bruger Mybanker, hvis du ønsker at indhente tilbud på andelsboliglån. Men mest af alt ønsker vi, at du overvejer dine ønsker til et andelsboliglån og undersøger dine muligheder hos flere forskellige banker.

Det første lån kan sagtens være det bedste, men da bankerne ser forskelligt på din økonomi, kan der være stor forskel på, hvad den enkelte bank vil tilbyde dig. Mybanker arbejder på tværs af hele banksektoren, og vi kan derfor indhente lånetilbud fra flere forskellige banker, uafhængigt af, hvilken bank du i dag er kunde i.

En andelsboliglån beregner kan ikke fortælle dig alt.

Vi anbefaler dig altid at undersøge, hvad et andelsboliglån vil koste dig. På den måde har du en ide om, hvor meget du kan låne til en andelsbolig. Du skal dog huske på at en andelsboligberegner ikke fortælle dig alt.

En låneberegner kan kun give dig et realistisk eksempel på et andelsboliglån. Da renten og omkostningerne for et lån bliver udregnet på baggrund af din økonomi, kan dit lån variere fra det beregnet lån. Hvis du vil undersøge, hvad dine muligheder er for et andelsboliglån, kan du gratis og uforpligtende indhente tilbud på andelsboliglån. Du udfylder blot én ansøgning via Mybanker, og så klarer vi resten. Vi indhenter tilbud fra vores samarbejdspartnere, der matcher dine ønsker. Du vælger helt selv, hvilket tilbud du ønsker at gå videre med.

Mybanker samarbejder med 30+ banker og 500+ rådgivere