Store besparelser på billån

Ny bil? - Sådan finder du det bedste billån

Netop nu er der mange penge at spare ved at gennemgå sine bankforretninger – specielt for udlån.
Langt de fleste banker har i øjeblikket rigelig likviditet, og har derfor igen rettet fokus på at få udlån i bøgerne. Det har ført til en skærpet konkurrence på især billån.

Når du sammenligner de forskellige priser for billån, vil du hurtigt se, at der er meget stor forskel på prisen.

I skrivende stund er den laveste rente for billån på Mybanker.dk på 2,56%, mens den højeste er på 14,75%. For at illustere hvilken forskel dette dækker over, har vi udarbejdet et lille eksempel.

En bil koster 300.000 kr. Der lægges 60.000 kr. i udbetaling svarende til 20%, hvilket giver et lånebehov på 240.000 kr. Lånet løber i 7 år og når lånet er tilbagebetalt har der været en forskel mellem billigste og dyreste udbyder på knap 120.000 kr.

Den gennemsnitlige udgift i lånets løbetid, målt i renter og gebyrer, for samtlige af de 104 billån – vi sammenligner – er på 88.744 kr. Hos den billigste udbyder er den samlede udgift 41.984 kr., mens den dyreste udbyder vil have 161.537 kr.

Der er med andre ord en rigtig god grund til at se på, hvilken rente du betaler, hvis du altså vel at mærke har et billån. Er det ikke tilfældet, så prøv at sammenligne dine andre lån på www.mybanker.dk.

Lån til bilen?

Sammenlign bankernes renter før du låner og undgå at betale for meget

Sammenlign billån