Mybanker fandt besparelse på 130.000 kr. til Nick

udgivet: 18. september 2013
, sidst redigeret: 05. december 2016
Mybanker fandt besparelse på 130.000 kr. til Nick
I mandags var der premiere på ”Boksen”, som er et nyt tv-program på Ekstra Bladet, lavet i sammenarbejde med Mybanker.dk.

Nick fra Vanløse var i studiet for at høre om han kunne spare penge på sit andelsboliglån og det lykkedes at finde frem til en optimering af lånet, der i sidste ende vil spare Nick og hans kæreste for 130.000 kr. Du kan se hele indslaget her.

 

Som John Norden nævner i indslaget kan der være store besparelser ved at optimere sine lån.

På Mybanker.dk har du mulighed for at se de aktuelle rentesatser på bl.a. andelsboliglån hos de danske pengeinstitutter, og du kan desuden ansøge om tilbud - gratis og uforpligtende.

 

Vi søger derudover stadig deltagere som vil med i tv-studiet sammen med vores direktør John Norden. Her vil vi med udgangspunkt i din situation komme med et alternativ, der kan spare dig for penge. Vi forventer på ingen måde, at du lægger hele din privatøkonomi frem for offentligheden, men for eksempel tager vi udgangspunkt i hvilket billån, du har, og på den baggrund vil vi komme med et forslag til en billigere løsning. 

Vi har brug for personer inden for følgende emner:
- Realkreditlån
- Børneopsparing
- Billån
- Generelt bankskifte
- Forbrugslån kontra banklån
- Pension
- Forbrugslån/overtræk

Hvis du er interesseret i at deltage eller høre mere, så ring til John Norden på tlf.: 20 72 02 00 eller skriv på jn@mybanker.dk

sidst redigeret: 05. december 2016