Andelsboligejere sparer i gennemsnit næsten 10.000 kr. ved at skifte bank

Ser vi på de af vores brugere, der bor i en andelsbolig, giver de bedste tilbud i gennemsnit en årlig besparelse ift. deres nuværende bank på tæt på 10.000 kr. før skat. Det dækker hele deres bankforretning, så besparelsen fx også kan være ved billigere billån og højere indlånsrenter.

Langt de fleste vil i øvrigt kunne opnå en besparelse. Hele 79 pct. af vores brugere får et eller flere tilbud, der vil give dem en besparelse ift. deres nuværende bank.

Tallene viser altså, at det er en rigtig god ide at gå sin økonomi igennem og undersøge, om man kan få bedre vilkår hos en anden bank. Vores tal viser i hvert fald, at rigtig mange kan, og at der er tale om betydelige beløb.

GENNEMSNITLIG BESPARELSE FOR ANDELSBOLIGEJERE PÅ NÆSTEN 10.000 KR.

Kilde: Mybanker.
Note: Opgjort for knap 6.000 andelsboligejere, der har ansøgt gennem Mybanker i løbet af 2023. Besparelsen er beregnet på førsteårsydelsen. I takt med at lånet afdrages, vil ydelsen falde over tid. Vi har ikke lavet opgørelsen for ejerboligejere, da realkreditsystemet gør, at den månedlige ydelse kan stige, selvom restgælden falder. Derfor er det vanskeligt at lave en meningsfuld analyse på den type kunder.

Indhent tilbud på andelsboliglån

Fortæl os om dit behov og få personlige tilbud skræddersyet til din økonomi

Indhent tilbud