Store besparelser på billån

Kæmpe prisforskel på billån

Står du og skal låne til en bil, eller har du allerede et billån, bør du tjekke om den pris du betaler er konkurrencedygtig. Forskellen på dyreste og billigeste billån bliver nemlig større og større, og det kan betyde store udgifter hvis du vælger den forkerte finansiering.

Skrevet af Redaktionen

En undersøgelse af Mybanker lavet til Ekstra Bladet afslører at de billigeste banker er blevet billigere, og de dyreste er blevet dyrere de seneste 3 år.

 

I et konkret eksempel hvor lånebehovet er 96.000 kr. (Bilens værdi er 120.000 med en udbetaling på 20%) afdraget over 7 år, er der over 30.000 kr. til forskel.

Den dyreste finansiering er således over to og en halv gange så dyr som den billigeste.

 

Det kan derfor betale sig at se dig for, når du skal have finansieret dit bilkøb. Du kan finde en rangeret liste over de billigeste billån på mybanker.dk

 

Du bør være opmærksom på at nogle pengeinstituter kræver at du er helkunde hos dem, før du kan få det billigeste billån. Det kan derfor også være en undersøgelse værd, at tjekke din evenetuelle besparelse ved et totalt bankskifte.

 

Overvejer du billån?

Sammenlign bankernes renter før du låner og undgå at betale for meget.

Sammenlign billån gratis her

Om forfatteren Redaktionen

Skal bilen købes, leases eller betales via abonnement?

Læs artiklen
{Skal} bilen købes, leases eller betales via abonnement?
Skal jeg vælge et billån uden udbetaling 26. marts 2018 Skal jeg vælge et billån uden udbetaling? Betaler du for meget i gebyrer 14. september 2017 Tjek rentespændet: Det billigste lån er måske det dyreste Her er de billigste billån 12. juli 2017 Her er de billigste billån