Andelsbolig er singlers vej ind på boligmarkedet i byerne!

Her får du det billigste andelsboliglån

Renten på andelslån er fortsat lav, og der er attraktive tilbud at hente, hvis du står overfor at skulle låne til en andelsbolig. Men hvor kan man få det bedste lånetilbud? Få svaret her.

Skrevet af Redaktionen

Er du på jagt efter en andelsbolig og har du en sund økonomi? Så er der godt nyt, for pengeinstitutterne står nemlig næsten på tæerne af hinanden for at tilbyde kunderne de bedste andelsboliglån. Det viser en ny undersøgelse, som Mybanker har lavet.

Skal man låne 500.000 til en andelsbolig til en værdi af 625.000 kroner, viser undersøgelsen for eksempel, at man som kunde kan få en rente på helt ned til omkring 3 procent. Faktisk tilbyder en række banker en rente under 3 procent.

”Når banken laver et tilbud på et andelsboliglån, kigger den blandt andet på hvor meget gæld, du har i din andelsbolig og hvordan din privatøkonomi generelt ser ud. Jo bedre privatøkonomi og jo lavere gæld i andelsboligen, jo mere attraktiv rente kan banken tilbyde,” siger kommunikationschef i Mybanker, Ulrik Marschall.

 

Tjek de forskellige tilbud

Og der er gode besparelser at hente, hvis man tager sig tid til at indhente tilbud fra de forskellige låneudbydere via Mybankers Skift bank service – et værktøj, der hjælper med at indhente de bedste tilbud på andelsboliglån. Det seneste års tid har mere end 11.000 andelshavere brugt Skift bank servicen, og de har i gennemsnit fået en besparelse på 1,1 procent point i rente forhold til deres gamle lån. Det kan blive en væsentlig besparelse i forhold til et andelslån på 500.000 kr. 

Der kan være store fordele ved at benytte Skift bank servicen fortæller Ulrik Marschall:

”Vores partnerbanker er opsatte på at få nye kunder, og de ved godt, at de er i konkurrence med andre banker, når forespørgslen kommer gennem Mybanker. Derfor gør de sig ekstra umage, når de sender et tilbud tilbage til kunden”. 

 

Indhent tilbud på andelsboliglån når du skifter bank

 

 

Data pr. 11 september 2019

 

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og hold dig opdateret på alt inden for privatøkonomi. Nyhedsbrevet kan afmeldes til enhver tid.

 

Overvejer du et bankskifte?

Der kan være store besparelser samt bedre vilkår at opnå ved at skifte bank.

Få op til 3 tilbud på bankskifte

Om forfatteren Redaktionen

Realkreditlån eller prioritetslån: Hvad skal du vælge?

Læs artiklen
Realkreditlån eller prioritetslån: Hvad skal du vælge?
Etik og værdier fylder mere når der skal vælges ny bank 29. april 2019 Etik og værdier fylder mere når der skal vælges ny bank Bankskifte gennem Mybanker 23. april 2019 Hver tredje har skiftet bank på fem år Boligøkonomi – det handler om at træffe nogle valg 1. april 2019 Boligøkonomi – det handler om at træffe nogle valg