Her får du det billigste andelsboliglån

udgivet: 10. maj 2016
, sidst redigeret: 27. august 2018
Her får du det billigste andelsboliglån
Lige nu er der attraktive tilbud at hente, hvis du skal låne til en andelsbolig. Men hvor kan man få det bedste lånetilbud? Få svaret her.

 

Er du på jagt efter en andelsbolig, og er din økonomi i orden? Så er du heldig. Pengeinstitutterne står nemlig næsten på tæerne af hinanden for at tilbyde kunderne de bedste andelsboliglån. Det viser en ny undersøgelse, som Mybanker har lavet for Politiken.

 

 

Skal man låne 500.000 til en andelsbolig til en værdi af 625.000 kroner, viser undersøgelsen for eksempel, at man som kunde kan få en rente på helt ned til 2,15 procent hos Langå Sparekasse. Desuden tilbyder en lang rækker banker en rente under 3,50 procent.

 

 

”En kombination af faldende renter og rigelig likviditet i mange af bankerne, har gjort at der nu kæmpes hårdt om andelsboligkunderne. Som andelshaver er det med at udnytte denne tendens og få indhentet tilbud på sit andelsboliglån” udtaler kommunikationschef i Mybanker, Peter Jensen.

 

 

Tjek de forskellige tilbud

Og der er gode besparelser at hente, hvis man tager sig tid til at indhente tilbud fra de forskellige låneudbydere via Mybanker.dk's Skift bank tjeneste – et værktøj, der hjælper med at indhente de bedste tilbud på andelsboliglån. Det seneste års tid har mere end 4.700 andelshavere brugt Skift bank tjenesten, og de har i gennemsnit fået tilbudt en rente på bare 3,36 procent. Det er en gennemsnitlig besparelse på 1,64 procent point i forhold til deres gamle lån (eller en besparelse på 11.500 kr. om året i gennemsnit).

 

 

Der kan være store fordele ved at benytte Skift bank tjenesten fortæller Peter Jensen:

 

 

”Bankerne tilknyttet Skift bank tjenesten er opsatte på at få nye kunder, og ved godt at Mybankers brugere er prisbevidste og tager deres økonomi alvorligt. Derfor giver bankerne i mange tilfælde de lavest mulige renter fra start af. Så med Mybanker i ryggen opnår du nemmere de bedste vilkår”. 

 

Indhent tilbud på andelsboliglån

 

 

 

Her er de billigste andelsboliglån netop nu - sammenlign selv her.  

Data pr. 15 marts 2018

 

Hold dig opdateret med nyheder, gode råd og perspektiver på privatøkonomi. Tilmeld dig vores gratis nyhedsbrev her.

sidst redigeret: 27. august 2018