Gratis lønkonto? Her skal du være kunde i 2024

Det er få banker, hvor du kan få en helt almindelig lønkonto med tilhørende netbank og kort gratis.

Nedenunder har vi listet de banker som tilbyder gratis lønkonto, netbank og Visa/Dankort og de banker der tilbyder gratis lønkonto, netbank og Dankort.

 

Pengeinstitutter som tilbyder gratis lønkonto, netbank og Visa/Dankort:

  • Lunar Bank
  • Sønderhå-Hørsted Sparekasse

 

Hvis du ikke har brug for et Visa/Dankort, kan du vælge en løsning, hvor du blot har et almindeligt Dankort tilknyttet din lønkonto. Her er mulighederne for en gratis løsning nogle flere. Du skal være opmærksom på, at det almindelige Dankort i flere pengeinstitutter er helt udgået og ikke udstedes længere.

 

Pengeinstitutter som tilbyder gratis lønkonto, netbank og Dankort:

  • Frørup Andelskasse
  • Middelfart Sparekasse
  • Sparekassen Kronjylland
  • Sparekassen Thy
  • Hvidbjerg Bank

 

Husk at forhandle med banken

Analysen er foretaget ud fra bankernes basispriser, dvs. hvis du ikke tilhører et kundeprogram eller har en vis alder. Hos mange banker er det gratis at få et betalingskort, hvis du er under 30 år. Har du et større engagement med banken (enten i form af opsparing eller lån, såsom boliglån eller onlinelån), vil du også ofte kunne få både konto, netbank og f.eks. kreditkort gratis. Hvis det ikke er tilfældet, kan du muligvis forhandle dig til det. Husk desuden at dine renteindtægter og -udgifter i mange tilfælde kan udgøre en langt større udgift end diverse gebyrer. Samtidig kan det være en fordel at undersøge, om du kan samle din gæld i et samlelån. Dermed kan du opnå store besparelse på dine lån.

 

Du kan holde dig opdateret på hvor du får den bedste rente på opsparing her og indhente tilbud på din boligfinansiering her.

 

Får du nok ud af dine penge?

Få mest muligt ud af din opsparing –
Sammenlign bankers renter på opsparing her helt gratis.

Sammenlign opsparing