Her er Danmarks bedste bank 2017: Se hvordan din bank klarer sig

Gaven til personen der har alt

Velgørenhedsgaver så som ”Giv en ged” er gaver, der gavner mange – også dig. Giver du penge til velgørenhed, kan du nemlig trække det fra i skat. Hermed har du gaven til personen der har alt.

Skrevet af Redaktionen

Det kan være en udfordring at finde den perfekte julegave til svigermor, men så kan man selvfølgelig gøre som så mange andre danskere og give en ged gennem Folkekirkens Nødhjælp eller give andre velgørenhedsjulegaver. Det er nemlig gaverne, der bliver ved med at give. Ikke nok med at en familie i et Uland får en ged og svigermor en gave under træet – du får også en gave i form af et skattefradrag.

 

Intet beløb er for lille

Der er ikke nogen nedre grænse for hvor lidt penge, du skal have givet til velgørenhed, for at det kan trækkes fra i skat. Støtter du en sag med 50 kroner, er det med andre ord fradragsberettiget. Du kan dog maksimalt få fradrag for 15.200 kroner fra i 2016, og kun hvis du har støttet godkendte foreninger. På Skats hjemmeside kan du se en liste over godkendte foreninger og organisationer.

Hvis du oplyser dit cpr-nummer til den pågældende velgørenhedsorganisation, du har valgt at støtte, indberetter organisationen din støtte til skat, og du får automatisk dit fradrag.

Har du den bedste bank til dine behov?

Gør som mange andre danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Få tilbud fra interesserede banker

Om forfatteren Redaktionen

Bankerne ligger på knæ for de unge

Læs artiklen
Bankerne ligger på knæ for de unge
Event med Kvindeøkonomien: Hvem siger, at kvinder ikke interesserer sig for økonomi? 9. april 2018 Event med Kvindeøkonomien: Hvem siger, at kvinder ikke interesserer sig for økonomi? skat må jeg få nogle lommepenge 5. marts 2018 Skat, må jeg få nogle lommepenge? bonusordninger 25. oktober 2017 Bonusordninger: Er point og klubber værd at gå efter?