Gaven til personen der har alt

Her er Danmarks bedste bank 2017: Se hvordan din bank klarer sig

Det kan være en udfordring at finde den perfekte julegave til svigermor, men så kan man selvfølgelig gøre som så mange andre danskere og give en ged gennem Folkekirkens Nødhjælp eller give andre velgørenhedsjulegaver. Det er nemlig gaverne, der bliver ved med at give. Ikke nok med at en familie i et Uland får en ged og svigermor en gave under træet – du får også en gave i form af et skattefradrag.

 

Intet beløb er for lille

Der er ikke nogen nedre grænse for hvor lidt penge, du skal have givet til velgørenhed, for at det kan trækkes fra i skat. Støtter du en sag med 50 kroner, er det med andre ord fradragsberettiget. Du kan dog maksimalt få fradrag for 15.200 kroner fra i 2016, og kun hvis du har støttet godkendte foreninger. På Skats hjemmeside kan du se en liste over godkendte foreninger og organisationer.

Hvis du oplyser dit cpr-nummer til den pågældende velgørenhedsorganisation, du har valgt at støtte, indberetter organisationen din støtte til skat, og du får automatisk dit fradrag.

Har du den bedste bank til dine behov?

Gør som mange andre danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Skift bank i dag