Få rådgivning til køb af andelsbolig

Hvad er andelsbolig-rådgivning?

Når du køber en andelsbolig, er det en god ide at få en rådgiver til at kigge andelsboligens regnskab og referat igennem. På den måde får du et par professionelle øjne til at se på, om du er ved at gøre en god handel eller ej.

Læs også: Er andelsbolig en god investering?

 

Rådgivning ift. andelsboligens regnskab

Andelsboligens økonomi er en af de vigtigste punkter at få en rådgiver til at kigge på. Det kan sikre dig, at du ikke køber en andelsbolig med skrantende økonomi. Rådgiveren kan også vurdere, hvor attraktiv andelens beliggenhed er. Det kan nemlig blive det svært at sælge andelsboligen igen, hvis den ikke ligger i et eftertragtet område.

Læs også: Finansiering af andelsbolig


Få hjælp til juridisk rådgivning

Når du har fundet en andelsbolig, som du gerne vil købe, kan en rådgiver hjælpe dig med at kigge de juridiske dokumenter igennem. Står der noget i købsaftalen, som stiller dig dårligt som køber, fx forbehold eller urimelig lang overtagelsesdato? Det er vigtigt, at du er helt skarp på, hvad du er ved at købe, før du skriver under på købsaftalen.

Økonomisk rådgivning

En rådgiver kan også kigge på din privatøkonomi. Derved kan du få uvildig rådgivning om, hvad du har råd til at købe og sidde for om måneden. Nogle rådgivere kan hjælpe dig med at lægge et budget, så du får overblik over dine indtægter og udgifter. Det gør det også lettere for dig at finde ud af, hvor du kan spare, hvis det bliver nødvendigt for at kunne købe en andelsbolig.

 

Er rådgivning pengene værd?

Der er både gode og dårlige andelsboliger, og det kan være svært at gennemskue, hvilke du skal holde dig fra. Rådgiveren kan se helt objektivt på den bolig, som du har kastet din kærlighed på. Både ift. om prisen er rigtig, regnskabet er godt, hvor eftertragtet området er, og om det helt generelt er et godt køb eller ej.

Indhent tilbud på andelsboliglån

Fortæl os om dit behov og få personlige tilbud skræddersyet til din økonomi

Indhent tilbud