Få råd til babysitter

Få råd til babysitter

 

Opdateret 16 august 2019

 

For den nyetablerede familie, der er flyttet i ejerbolig, og som kæmper med at få de daglige udgifter til at matche indtægterne, kan det virke uoverskueligt at finde og bruge penge på noget, der ikke umiddelbart synes nødvendigt for at komme gennem hverdagen.

 

”Mange familier er ikke klar over, at der kan være en del penge at spare ved at få flere banker til at slås om at få dem som kunder. Bankerne er på udkig efter nye kunder, og 8 ud af 10, der modtager tilbud fra en bank via vores platform, ender med at spare penge. Disse penge kan man vælge at bruge på at skabe rum for at få mere energi i hverdagen, f.eks. i form af en fast babysitter eller rengøringshjælp,” siger Ulrik Marschall, der er kommunikationschef i Mybanker.

 

Få udbud på din privatøkonomi

Hver måned mybanker mere end 3.000 bankkunder deres økonomi ved at lave et gratis udbud på deres privatøkonomi via Mybankers udbudsplatform. Det gør de med henblik på at finde ud af om der er en bank, som vil gøre mere for dem end deres nuværende bank.

 

Bankkunden skal kun bruge tid på at taste sin privatøkonomi ind, indsende de nødvendige dokumenter digitalt, vurdere de indkomne tilbud og holde møde med den nye bank. Resten af arbejdet sørger den nye bank for. Så let er det blevet at skifte bank.

 

8 ud af 10, der modtager et gratis tilbud fra en bank gennem Mybankers hjemmeside ender med at spare penge. Penge som kan bruges til at forsøde tilværelsen med at købe hjælp til børnepasning, rengøring, havearbejde eller andre hverdagsopgaver, som har det med at blive udskudt eller løst i sidste øjeblik.

 

Klik her, hvis du vil lade bankerne slås om at få dig som kunde

 

 

Siden 2013 har Mybanker hjulpet tusindevis af danskere med at finde en bank, der har gjort sig fortjent til at få dem som kunder. Måske det kunne være relevant for dig. Prøv det. Det er gratis.

Indhent tilbud på boliglån

Gør som 300.000+ danskere. Indhent tilbud med Mybanker og find den bedste bank og rådgiver for dig

Indhent tilbud