Flere finder vej til deres nye bank via en internetplatform

Flere finder vej til deres nye bank via en internetplatform

De økonomiske behov ændrer sig i løbet af livet. De krav, man stiller til sin bank som ung studerende er ikke de samme, som senere i livet, hvor man står med realkreditlån, boliglån, billån og forbrugslån. Mybanker har udviklet den største internetplatform for bankskifter i Danmark og den bliver brugt flittigt.

Skrevet af mybanker

”Danskerne er efterhånden vant til at søge information via forskellige internetplatformer. Mybankers platform gør det let at få information og tilbud fra flere banker på sin økonomi. Vi tror på, at flere og flere danskere vil gå denne vej, når vil undersøge om deres nuværende bank er den rette for dem,” siger Ulrik Marschall, der kommunikationschef i Mybanker.

 

Få tilbud på din økonomi

Hver måned mybanker mere end 3.000 bankkunder deres økonomi ved at lave et udbud på deres privatøkonomi via Mybankers udbudsplatform. Det gør de med henblik på at finde ud af, om der er en bank, som vil gøre mere for dem end deres nuværende bank. I årets første 6 måneder har bankkunder modtaget tilbud fra banker, der svarer til udlånsvolumen fra en mindre dansk bank.

 

Udbuddet sendes i anonymiseret form ud til en række banker i området, som dermed har mulighed for at strikke et attraktivt tilbud sammen, som kan få bankkunden til at udskifte sin nuværende bank med en ny. Banken ved, at den er i konkurrence med andre banker og vil derfor gøre sig umage for at vinde kunden.

 

Bankkunden modtager op til tre tilbud, og når de er vurderet, besluttes det, om der anledning til at gå videre med en af bankerne. I så fald arrangeres et møde med den nye bank, hvor de nærmere aftaler kan blive forhandlet.

 

Hvis du endnu ikke har prøvet det, kan du klikke her og få op til tre gratis tilbud fra banker, som vil gøre sig umage med at få dig som kunde.

Har du den bedste bank?

8 ud af 10 af vores brugere sparer penge på at skifte bank. Se hvad du kan spare.

Få op til 3 tilbud

Om forfatteren mybanker

Sådan finansierer du din bolig

Læs artiklen
Sådan finansierer du din bolig
Sommerferie 2019: Få råd til drømmerejsen 7. marts 2019 Sommerferie 2019: Få råd til drømmerejsen 6 grunde til at du holder fast i din bank – også selvom det ikke altid kan betale sig 7. januar 2019 6 grunde til at du holder fast i din bank – også selvom det ikke altid kan betale sig Har din bank gjort sig {fortjent} til at have dig som kunde? 1. oktober 2018 Har din bank gjort sig fortjent til at have dig som kunde?