Bliv voksenkonfirmeret i Mybanker og få del i rentefesten

Rente

Konfirmationssæsonen nærmer sig, og bankerne står traditionen tro parat med fordelagtige renter til de nyudsprungne konfirmander. Alene i år kan konfirmanderne se frem til skyhøje renter i nærheden af 8-9 procent. Det viser analysearbejde foretaget af Mybanker.dk, som snarligt offentliggøres. Og det er jo selvsagt mere, end de ”voksne” kunder kan få. Men fortvivl ej. I år kan du nemlig også få del i konfirmandernes rentefest.

”Ud fra et forbrugersynspunkt er det ikke er helt fair, at de ”voksne” kunder tilbydes ringere renter end konfirmanderne. Derfor planlægger vi her i Mybanker at tilbyde en voksenkonfirmandseance, hvor man kan blive enten genkonfirmeret eller konfirmeret for første gang uanset alder. Præsterne skulle efter sigende være friske på at deltage, da de dermed kan se frem til, at der kommer flere besøgende i kirkerne. Vi påtænker også at invitere alle de banker, der har gode tilbud til konfirmanderne, så de kan blive matchet op med kunderne med det samme,” lyder det fra Ulrik Marschall.

 

Ren win/win-situation

Mybankers initiativ falder på et tørt sted. På bare ti år har den danske folkekirke oplevet massiv medlemsflugt. I 2007 var 82,6 procent af befolkningen medlem af folkekirken, men per 1. januar 2017 var tallet faldet til 75,9 procent. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

”Det er jo en ren win/win-situation. Kunderne får bedre renter, og kirkerne får flere medlemmer i en tid, hvor de ellers har været hårdt ramt af medlemsflugt,” pointerer Ulrik Marschall. Han tilføjer desuden at en dato for seancen vil blive fastsat senere i april.

Og så er der vidst bare tilbage at ønske alle læsere en glædelig 1. april. Vi kan for resten meddele at vi snarligt er klar med den årlige undersøgelse af tilbuddene til de ”rigtige” konfirmander.

 

 

APRILSNAR 🙂

 

Har du den bedste bank til dine behov?

Gør som mange andre danskere. Indhent tilbud fra banker og se om du kan opnå besparelser eller mere fordelagtige vilkår på dit bankengagement.

Skift bank i dag