Rente

Bliv voksenkonfirmeret i Mybanker og få del i rentefesten

Nu er det ved at være konfirmationssæson, og i år er bankerne parate med favorable renter på op mod 9 procent til de nyudklækkede konfirmander. Det er en del mere, end de ”voksne” kunder kan forvente at få. Men det vil sammenligningsportalen Mybanker råde bod på med kæmpe voksenkonfirmationsseance.

Skrevet af Redaktionen

Konfirmationssæsonen nærmer sig, og bankerne står traditionen tro parat med fordelagtige renter til de nyudsprungne konfirmander. Alene i år kan konfirmanderne se frem til skyhøje renter i nærheden af 8-9 procent. Det viser analysearbejde foretaget af Mybanker.dk, som snarligt offentliggøres. Og det er jo selvsagt mere, end de ”voksne” kunder kan få. Men fortvivl ej. I år kan du nemlig også få del i konfirmandernes rentefest.

”Ud fra et forbrugersynspunkt er det ikke er helt fair, at de ”voksne” kunder tilbydes ringere renter end konfirmanderne. Derfor planlægger vi her i Mybanker at tilbyde en voksenkonfirmandseance, hvor man kan blive enten genkonfirmeret eller konfirmeret for første gang uanset alder. Præsterne skulle efter sigende være friske på at deltage, da de dermed kan se frem til, at der kommer flere besøgende i kirkerne. Vi påtænker også at invitere alle de banker, der har gode tilbud til konfirmanderne, så de kan blive matchet op med kunderne med det samme,” lyder det fra Ulrik Marschall.

 

Ren win/win-situation

Mybankers initiativ falder på et tørt sted. På bare ti år har den danske folkekirke oplevet massiv medlemsflugt. I 2007 var 82,6 procent af befolkningen medlem af folkekirken, men per 1. januar 2017 var tallet faldet til 75,9 procent. Det viser tal fra Danmarks Statistik.

”Det er jo en ren win/win-situation. Kunderne får bedre renter, og kirkerne får flere medlemmer i en tid, hvor de ellers har været hårdt ramt af medlemsflugt,” pointerer Ulrik Marschall. Han tilføjer desuden at en dato for seancen vil blive fastsat senere i april.

Og så er der vidst bare tilbage at ønske alle læsere en glædelig 1. april. Vi kan for resten meddele at vi snarligt er klar med den årlige undersøgelse af tilbuddene til de ”rigtige” konfirmander.

 

 

APRILSNAR 🙂

 

Får du nok ud af dine penge?

Få mest muligt ud af din opsparing. Sammenlign bankers renter på opsparing – gratis.

Sammenlign opsparing her

Om forfatteren Redaktionen

Attraktive renter til 2019-konfirmanderne

Læs artiklen
Attraktive renter til 2019-konfirmanderne
Konfirmationskonto 2018 – Op til 10,5% i rente 3. april 2018 Konfirmationskonto 2018 – Op til 10,5% i rente Konfirmanderne i 2017 får skyhøje renter 10. april 2017 Konfirmanderne i 2017 får skyhøje renter Op til 10 % i rente til konfirmanderne i 2016 4. april 2016 Op til 10 % i rente til konfirmanderne i 2016