Lån 100.000 kr.

Find det billigste lån på 100.000 kr. til dig i samarbejde med Lendo – Din hjælpende hånd på låne­markedet

Mybanker og Lendo arbejder tæt sammen om at tilbyde dig Danmarks største sammenlignings­tjeneste indenfor lån, renter og boligfinansiering.
 • Få tilbud på at låne penge fra op til 21 banker
 • Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån
 • Lån 100.000 kr. eller mere til en lav rente via Lendo.
Din låneansøgning sker i samarbejde med

Lendo samarbejder med 21 banker

Sådan fungerer det

Ansøg

Ansøg om lån på 100.000 ved at udfylde en ansøgning. Det tager kun et par minutter. Derefter indhenter Lendo tilbud på lån på 100.000 fra forskellige banker.

Sammenlign

Inden for 24 timer har alle banker og låneudbydere vurderet din låneansøgning, og derefter kan du nemt sammenligne og vælge det tilbud der passer bedst til dig.

Vælg

Vælg det lån på 100.000 som passer bedst til dig og din økonomi. Det er gratis og uforpligtende.

Lån 100.000 kr.

Lån 100.000 kr. billigt

Står du og mangler 100.000 kr.? Hvad end du går og drømmer om, og har brug for at låne penge til, kan du ansøge om det via Lendo. Det er gratis og uforpligtende at udfylde en låneansøgning på 100.000. og på den måde kan du nemt og hurtigt undersøge dine lånemuligheder hos flere banker.

Indhent tilbud

Lån penge hurtigt og nemt

Få personlige lånetilbud fra op til 21 veletablerede banker og långivere

Det tager maks. 24 timer, men ofte får du svar med det samme, så du kan låne 10.000 kr. hurtigt og nemt. Prøv Lendos låneberegner eller indsend en låneansøgning så du kan få et godt overblik over de renter og vilkår, som långiverne kan tilbyde netop dig.

Du er garanteret samme eller endda bedre lånevilkår, end hvis du henvender dig direkte til bankerne.

Lendo er helt gratis og uforpligtende for dig at benytte.

Indhent tilbud

Ofte stillede spørgsmål

Lån 100.000 kr. i dag og få pengene direkte på din konto

Hvis du er på udkig efter et lån på 100.000 kroner, er du kommet til det rette sted. På denne side hjælper vi dig med, hvordan du finder det bedste lån på 100.000 kroner, som matcher dine behov og økonomi bedst.

Her på siden forklarer vi bl.a. om:

Når du bruger Lendos låneansøgning ovenfor, indhenter Lendo tilbud fra deres samarbejdspartnere. Derved kan du nemt og hurtigt kan undersøge lånemarkedet og finde det lån på 100.000 kr., som matcher dine behov og økonomi bedst. Det er helt gratis og uforpligtende at indhente tilbud via Lendo.

I sidste ende er det op til dig, om du går med det ene lån frem for det andet lån. Når du skal låne så stort et beløb som 100.000 kr., kan der være penge at spare. Derfor er det en god ide at undersøge dine lånemuligheder, så du ikke går med det første og bedste.

 

Lån 100.000 til lav rente

For mange af vores brugere er det vigtigt at få en attraktiv rente på deres lån. Men hvordan får du en lav rente?

Den rente som du får tilbudt fra banken er baseret på baggrund af din kreditvurdering, som bankerne laver af din privatøkonomi.

Hvordan kreditvurderer banken dig?

Bankerne kigger på en lang liste af forskellige faktorer og det kan variere fra bank til bank, hvad de lægger mest vægt på. Nedenfor finder du tre generelle faktorer bankerne kigger på, når de kreditvurdere låneansøgere.

Din økonomi

Alle låneudbydere vil kigge på din økonomi, med det formål at sikre sig, at din økonomi kan klare at skulle betale af på lånet. Her vil de ofte kigge på årsindkomst og faste udgifter.

Hvis du selv kommer med et budget til banken, kan du vise banken, at du har styr over din økonomi og luft i dit budget til at tilbagebetale lånet.

Din formue

Bankerne tager også din samlet formue i betragtning, når du ansøger om at låne 100.000 kr.

En formue kan bestå af friværdien i din bolig, dine konti herunder din lønkonto og opsparingskonti i banken eller din pensionsopsparing.

Bankerne kigger oftest på din samlet formue i forbindelse med større lån, såsom boliglån, andelsboliglån eller realkreditlån.

Din låne- og tilbagebetalingshistorik

Bankerne kan også kigge på din låne- og tilbagebetalingshistorik. Altså om du tidligere har lånt penge, og om du betalte pengene tilbage indenfor den aftalte løbetid.

Hvis du vil have en bedre kreditvurdering, kan det være en fordel at have en medansøger med på lånet. Bankerne vurderer nemlig jeres kreditværdighed som en samlet enhed. Altså vil jeres samlet indkomst muligvis kunne resultere i en lavere rente.

Sørg for at din medansøger har styr på sin økonomi, da det kan skade mere end det gør gavn, hvis din medansøger f.eks. er registeret i RKI.

 

Hvad bruger andre typisk 100.000 kroner på?

Når du låner 100.000 kr., er det helt op til dig selv, hvad du vælger at bruge pengene på. Du bestemmer selv om pengene skal gå til et bestemt formål, såsom en ny bil eller om pengene skal gå til dit generelle forbrug.

Som sagt er det helt op til dig, hvad du vil bruge pengene til. Det betyder også, at et lån på 100.000 kroner kan være fristende for mange. Vi anbefaler alle vores brugere til kun at låne det beløb du har brug for. Det er ikke gratis at låne penge, da der altid vil være omkostninger ved et lån.

En lang række brugere har ansøgt om lån på 100.000 hos Lendo med forskellige formål. Det kan f.eks. være, du drømmer om at renovere din bolig, eller måske er det på tid at skifte bilen ud.

Lån 100.000 til renovering

Går du og drømmer om at renovere dit gamle køkken eller er det badeværelset, som kræver en renovering? Det er dog de færreste, som har råd til at finansiere en renovering fra egen lomme. Derfor vælger mange at lån 100.000 kr. til renovering.

Hvis du har friværdi i din bolig, har du mulighed for at lån 100.000 billigt via et realkreditlån.

Lån 100.000 til drømmebrylluppet

Et bryllup kan hurtigt løbe op i mange penge. Derfor ser mange sig nødsaget til at låne 100.000 til et bryllup. Et lån på 100.000 kan måske give dig muligheden for at få det perfekte bryllup, du går og drømmer om.

Lån 100.000 til ny bil

Tidligere kunne det betale sig at undersøge dine muligheder for at finansiere din nye bil med et forbrugslån. I dag er renten på et billån lavere end de mest gennemsnitlige forbrugslån. Det betyder dog ikke, at forbrugslåner et dårligt lån, når det kommer til finansiering af din nye bil.

Den største forskel på et forbrugslån og billån er at du ofte stiller sikkerhed for et billån. Det betyder, at banker tager udlæg i din bil, hvis du ikke kan betale pengene tilbage som aftalt. Det kan for nogle virker grænseoverskridende, at banken har ret til at tage ens bil, men sikkerheden giver dig en fordelagtig rente på dit lån. Banken ser en større sikkerhed for at få pengene tilbage og derfor tilbyder de ofte også en bedre og lavere rente end for et forbrugslån.

En af fordelene ved et forbrugslån er, at du ikke skal oplyse, hvad pengene skal bruges på. Du kan altså låne pengene og derefter finde lige præcis den bil du gerne vil have. Banken sætter ikke spørgsmål tegn til bilen og dens stand.

Der er mange danskere, som vælger at finansiere deres drømme om en motorcykel med et forbrugslån, privatlån eller banklån. På den måde kan du nemt komme ud og køre landevejene tynde. Selvom et forbrugslån ofte bliver optaget i forbindelse med forbrug, står det dig frit for om du vil bruge pengene på en ferie eller en ny motorcykel. Lån til en motorcykel

Saml dine lån med 100.000 kr.

Mange vælger at samle deres små dyre spontane lån under et samlelån på 100.000 kroner. Tidligere var det muligt at optage dyre kviklån, som ofte var karakteriseret af høje renter og kort løbetid. Selvom det ikke er muligt at optage kviklån i dag, er dit kviklån stadig gældende og derfor betaler du stadig de høje renter.

Et samlelån er et lån til dig, som har en række små lån, og som gerne vil samle nogle af disse lån under et lån med mere en fordelagtig rente. Mange har i dag spredt deres gæld ud på forskellige lån, men du betaler renter og gebyrer for hvert enkelt lån. Derfor kan du både spare penge og få et bedre overblik over din privatøkonomi med et samlelån.

 

Sammenlign lån og lån 100.000 billigst

Hvis du er på udkig efter det billigste lån på 100.000 kroner, skal du læse med her. Der er mange udbydere, både online og fysiske udbydere, som tilbyder lån på 100.000 kr. Derfor er der også forskel på, hvad de enkelte banker kan tilbyde af lån og til hvilken pris.

For at få overblikket over dine lånemuligheder, kan det være en fordel at indhente lånetilbud fra flere forskellige banker og sammenligne lånetilbuddene. Du øger altså dine muligheder for at finde det billige lån på 100.000 kr., hvis du undersøger lånemarkedet før du træffer en beslutning. Når du har indhentet tilbud fra låneudbyderne, kan du dermed sammenligne lånetilbuddene og finde det lån, som passer til dine behov og økonomi.

Hvordan sammenligner du lånetilbud?

Når du vil sammenligne lånetilbud, kan du med fordel kigge på tre faktorer – ÅOP, rente og omkostninger og vilkår. Inden du sammenligner lånetilbud, skal du sikre dig, at alle lånene har samme lånebeløb og løbetid.

ÅOP

Hvis du har modtaget lånetilbud, er du helt sikkert stødt på tallet ÅOP. ÅOP er en forkortelse for Årlige Omkostninger i Procent. Tallet dækker over alle de udgifter og omkostninger et lån vil koste dig hvert år. Det er lovpligtigt for alle låneudbydere at oplyse ÅOP på et lån. Du kan altså altid bruge ÅOP til at sammenligne lån, og derved finde det billigste lån.

Rente

Det kan sagtens være fordelagtigt at kigge på renten på et lån, da renten er den pris, du betaler for at låne pengene. Du skal være opmærksom på, at en lav rente ikke nødvendigvis betyder et billigt lån. Nogle lån kan have en lav rente, men derimod høje etableringsomkostninger. Du kan risikere at vælge et dyrt lån på trods af en lav rente.

Omkostninger og vilkår ved lån

Det er altid en god ide at kigge på lånets omkostninger og vilkår. F.eks. etableringsomkostninger og administrationsgebyrer for oprettelsen af lånet.

Ved større lån, f.eks. realkreditlån og boliglån, er det vigtigt at kigge på omkostninger såsom tinglysning og oprettelse af pantebrev.

 

Alt du skal vide, inden du låner 100.000 kr.

Det er vigtigt at du sætter dig ind i det at låne penge, inden du træffer en beslutning. På den måde er du bedst klædt på til at tage den bedste beslutning for dig og din økonomi.

Hvad koster det at låne 100.000 kroner?

Mange vil gerne vide, hvad det koster at låne 100.000 kr., men når det kommer til prisen på et lån, kan det være svært at komme med et enstydigt svar. Prisen for at låne penge kan variere fra udbyder til udbyder, da de ikke kreditvurdere ens. Det betyder, at bankerne muligvis ikke vil tilbyde dig den samme rente. Derudover har det ønsket lånebeløb og løbetid også stor betydning for prisen på dit lån. Jo mere du ønsker at låne, jo højere bliver prisen på dit lån.

Som sagt kreditvurdere bankerne ikke ens, og derfor er en god ide at undersøge lånemarkedet og indhente tilbud fra flere forskellige banker, når du vil lån 100.000 kroner. På den måde er du sikker på at få det bedste tilbud på renter og andre omkostninger samt få det lån, som passer bedst til din økonomi.

Alle lånetilbud du indhenter via Lendo er personligt skræddersyet til din økonomi, og derfor vil dine tilbud sandsynligvis ikke ligne naboens lånetilbud. Det er altid en god ide at overveje, hvad der er vigtigt for dig, når det kommer til priser, løbetid og vilkår. Dermed kan du træffe den bedste beslutning, når du skal lån 100.000 kroner.

Hvis det er for dyrt at låne 100.000 kroner, kan du med fordel indhente tilbud på:

Hvem kan låne 100.000 kroner?

De flest myndige mennesker (fyldt 18 år) har lov til at optage et lån. Dog ser mange låneudbydere, at du er over 21 år, før du må låne penge. Alder er et af de krav, som låneudbydere stiller til deres kunder.

Bankernes krav

Bankerne har en liste af krav du skal kunne opfylde før du bliver godkendt til at låne penge hos dem. Det kan variere fra bank til bank hvilke krav, der er vigtigst for banken, men der findes nogle generelle krav, som alle banker har.

Generelle krav til dig som vil låne 100.000 kr.:

 • Du skal være fyldt 18 år – nogle banker ser helst, du er over 21 år.
 • Du skal have en dansk folkeregisteradresse
 • Du må ikke være registreret som dårligbetaler i RKI eller Debitor Registeret
 • Du skal have en fast indtægt

Hvor kan du låne 100.000 kroner?

Der findes en lang række låneudbydere, som kan tilbyde dig lån på 100.000 kroner. Du kan både lån 100.000 kr. online og i banken. Der er både fordele og ulemper ved at låne penge i banken. Du kan finde vores liste længere nede, hvor vi har kigget på forskellen mellem lån i banken og online.

Hvilke banker samarbejder Lendo med?

Lendo samarbejder med banker rundt om i hele Danmark.  Disse banker tilbyder nogle af de mest fordelagtige lån. Mange af bankerne fokuserer typisk på forbrugslån til kunder, og derfor bestræber de sig på at kunne tilbyde attraktive personlige lånetilbud til dig.

 

Lån 100.000 i banken

Som sagt er der mange låneudbydere, der står i kø for at låne dig penge. Men skal du låne pengene i banken eller via en online låneudbyder? Der er både fordele og ulemper ved begge. Vi prøver at give dig et overblik over forskellene på de to muligheder.

Lån 100.000 kr. i banken eller online?

Når du låner penge i banken, er det typisk igennem din private bank. Bankerne tilbyder alt fra mellem til langsigtede lån. Det er dog ofte på baggrund af din privatøkonomi, der afgør, hvilke låneløsninger du vil få tilbudt.

Når du låner penge online, har du en lang række låneudbydere at vælge imellem. Der findes mange forskellige udbydere, der tilbyder forskellige online lånetyper. Hvis du indhenter tilbud via Lendo er alle lånetilbud skræddersyet til din privatøkonomi.

Nedenfor finder du fordele og ulemper ved at lån penge i banken og online. Du skal være opmærksom på, at det kan variere fra udbyder til udbyder, og at fordelene og ulemperne ikke passer på alle udbydere.

 

Lån penge i banken – fordele og ulemper

Fordele

 • Du får ofte en lavere rente på dit lån
 • Du kan ofte låne et større beløb
 • Du kan ofte få en længere løbetid på dit lån
 • Du kan få vejledning fra bankrådgivere

Ulemper

 • Ansøgningsprocessen er ofte længere
 • Ofte ser bankerne helst at du stiller sikkerhed for lånet
 • Ofte stiller bankerne højere krav til dig og din økonomi
 • Det kan tage op til flere dage, før du får svar

 

Lån penge online – fordele og ulemper

Fordele

 • Du har frihed til at låne til stort set hvad som helst
 • Hurtig udbetaling
 • Du skal ofte ikke stille sikkerhed for lånet
 • Der er ofte lavere krav til dig og din privatøkonomi
 • Du får ofte svar på din ansøgning inden for få timer
 • Du sparer turen ned til banken

Ulemper

 • Renten på lånet er ofte lidt højere da du ikke stiller sikkerhed for lånet
 • Du kan ofte kun låne 100.000 – 500.000 kroner, og løbetiden på disse lånetyper ligger ofte mellem 1-15 år.
 • Du har ikke kontakt med en bankrådgiver

 

Ofte stillet spørgsmål

Du kan hurtig blive tabt i de mange muligheder og spørgsmål, når det kommer til at låne penge. Vi har besvaret en række af de hyppigste spørgsmål, så du nemmere kan låne 100.000 kroner.

Hvad koster det at låne 100.000 kroner?

Prisen på forbrugslån bliver oftest udregnet på baggrund af den enkeltes økonomi. Derfor kan det også være svært at komme med et entydigt svar på spørgsmålet – hvad det koster at låne 100.000 kr. Hvis du vil have det bedste tilbud på et lån, kan du med fordel indhente tilbud fra flere forskellige låneudbydere og sammenligne dem.

Hvor kan jeg låne 100.000 kr.?

Der findes utallige låneudbydere, som tilbyder lån på 100.000 kroner, både online udbydere og fysiske banker. Lendo samarbejder med en lang række danske banker, som tilbyder forbrugslån. Du kan indhente tilbud fra Lendos samarbejdspartnere nemt og hurtigt. Du skal blot trykke på knappen nedenfor.

Hvordan sammenligner jeg lån på 100.000 kroner?

Den bedste måde at sammenligne lån er at kigge på lånenes ÅOP. ÅOP dækker over alle de omkostninger, der kan være, når du låner penge. Tallet fortæller dig, hvad det enkelte lån kommer til at koste dig årligt. Du skal altid tjekke, om lånebeløbet og løbetiden på lånetilbuddene er de samme.

Hvor hurtigt bliver pengene udbetalt?

Det kan variere fra udbyder til udbyder om, hvor hurtigt de kan udbetale beløbet til din konto. Hvis du vil vide mere præcist, hvornår låneudbyderen udbetaler pengene, kan du finde svaret på den enkelte banks hjemmeside. Her oplyser de ofte, hvor lang tid der går fra du har underskrevet aftalen, til du kan se pengene på din konto.

Kan jeg låne 100.000 til en udbetaling?

Du kan i princippet ikke lån penge til en udbetaling i forbindelse med et boligkøb. Bankerne kigger på dine gældsfaktor og denne må helst ikke overstige 4. Det betyder, at den gæld du stifter med et lån på 100.000 kroner, bliver talt med i din gældsfaktor. I princippet kan du godt låne 100.000 til en udbetaling, hvis det er til en lejelighed du lejer. Her vil der ikke blive kigget på din gældsfaktor. I stedet for at låne pengene kan du også spare 100.000 op selv. Du kan f.eks. oprette en opsparingskonto og løbende indbetale til kontoen. Derudover kan du også vælge at investere din opsparing via investering. Det kunne f.eks. være en mulighed for dig at investere i indeksfonde. På den måde slipper du for at gældsætte dig selv.

Indhent tilbud på lån

Vælg beløb, løbetid og indhent tilbud fra flere forskellige banker via Lendo