rivejernet

Forum-svar oprettet

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 17 i alt)
 • Mikael Mogensen
  Indlæg
 • Du har fuldstændig misforstået tråden, få dig et par læsebriller 🙂

  Jo, jeg har ganske ret. Finanstilsynet har IKKE længere tilsyn med Nordea efter Nordea DK blev en filial af Sverige/Finland. Læs afgørelsen fra finanstilsynet 2018…Nordea er ikke længere under loven om finansiel virksomhed.
  Mit indlæg er af principiel og drejer sig ikke om mig.

  Du har ganske ret, derfor er det VIGTIGT at offentliggøre samspillet mellem finansstyrelsen og Nordea. Alle i finansverden siger “tys tys" men her er foregået noget der ligener en “aftale under bordet"…….Netop af den årsag kan fogedretten ikke behandle en sådan sag men burde afvise til civilretten. Det her handler mere om princip end penge for mig

  Finansankestyrelsen er ved at undersøge sagen hvorvidt Nordea ikke længere er under lov om dansk finansiel virksomhed. Når der er kendelser fra Datatilsynet og Finansankestyrelsen kan vi tale om “virkligheden"..
  .Jeg har på skrift fra Nordea at de fik tilladelse til at sælge porteføljen af finanstilsynet ( hvilket er i modsætning til Erhvervsankestyrelsen kendelse fra 2005.) Citat " Nordea blev med virkning fra 2 januar 2017 en filial af af Nordea Bank AB (publ). Sverige. I henhold til FIL& 1, stk 4 gjaldt de danske videregivelsesregler i FIL & 117 ff. IKKE for Nordea som filial af svensk virksomhed…Att: Christian la Cour Nordea 1 marts 2019 …Aftalen er ikke offentlig kendt men en intern aftale mellem finanstilsynet og Nordea. ( kan dokumenteres)

  ja ved det, fogedretten skal bestemme om de vil give tilladelse til tvangssalg. De må gøre udlæg i en bil der er vurderet over kr. 3.000

  Den er ikke speciel indrettet, Lindorff truer med få fogeden til at sætte den på tvangssalg. Jeg er 64 og søger en seniorførtidspension eller flex. Jeg er dybt uenig med fogedens afgørelse og jeg kunne have vundet sagen hvis jeg havde fundet rette advokat. Fogedretten har klart overskredet sin kompetence. Finansankestyrelsen og Datatilsynet har sagen, der er sket noget mystisk da Finanstilsynet gav Nordea lov til at sælge en portefølje. De påstår de nu er under det svenske opsyn og ikke det danske med hensyn til videregivelse af personlige oplysninger. Alle siger jeg skal finde et forlig med Lindorff, det nægter jeg fordi jeg er blevet røvrendt.

  NB ! 4 december 2017 hvor fordringen påstås forældet 14 dec 2017 på grund af Nordea sendte påmindelser ud 14 dec 2007

  Helt ærligt, hvad skal personen bruge dit “råd til" han forsøger at finde ud af en løsning !

  Sagen ligger hos datatilsynet.

  Vil lige tilføje at det er umuligt at møde selv i landsretten det foregår kun på skrift, og landsretten behandler ikke nye oplysninger. Jeg vil sammenligne landsretten i det her tilfælde “som at sætte ræven til at vogte gæs"

  Tak for svar, jo jeg har været i landsretten der bare har givet fogedretten medhold. Jeg mener heller ikke fogedretten burde tage sagen og har kun behandlet om sagen er forældet eller ej. Jeg vil gerne høre lidt mere om, at de ikke må sælge til udenlandsk bank. Jeg skal nu i fogedretten igen med en jurist men hun vil ikke høre noget om salg af fordring, manglende inkassoskik m.m. Fogedretten har pligt til at vejlede, jeg har ingen vejledning fået overhovedet. Du må meget gerne skrive til min mail du kan læse ovenstående.

  Hvis det kan have din interesse sender jeg dig gerne den udtalelse Nordea har givet datatilsynet. [censureret] og jeg sender dokument til dig. Nordea mener nemlig det skal være finsk og ikke dansk datatilsyn

  Hvis det kan have din interesse sender jeg dig gerne den udtalelse Nordea har givet datatilsynet. rita.tofte@live.dk og jeg sender dokument til dig. Nordea mener nemlig det skal være finsk og ikke dansk datatilsyn

  Problemet er, at finanstilsynet udtaler de ikke længere har tilsyn med Nordea efter det blev svensk. Før hed det Nordea, DK men nu gælder svensker regler om videresalg af personlige oplysninger. Når Linforff har købt fordringen tager fogedretten den råt for usødet og stiller ingen spørgsmål. Vi behøver aldeles mere åbenhed om konsekvensen at Nordea ikke længere er under dansk finanstilsyn. Jeg har en sag kørende og søger så meget viden jeg kan. Nordea overgik til svensk/finsk flag i 2017. Direktøren for Nordea udtaler, at det ikke har konsekvens for os danske , men det har det i høj grad.

  NB ! Nordea var netop blevet svensk da de solgte portefølje i januar 2017.

Viser 15 indlæg - 1 til 15 (af 17 i alt)