Henrik (63)

Forum-svar oprettet

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)
 • Mikael Mogensen
  Indlæg
 • @ thsv
  Jeg kunne godt tænke mig og høre om hvilke puljeordning du henviser til, jeg har kigget både danske bank og Nordea uden rigtig kan finde dem du snakker om.. evt du kan smide et link tak..

  Jeg står ikke og har nogle planer de næste 5 år og måske længere frem med pengene.. Jeg har hus idag, vil dog bare gerne have lidt mere ud af min opsparing.. da jeg idag ingen renter på min opsparing…

  Super tak for hjælpen har været stor.. så skal jeg bare have fat i realkreditten hvordan kan du se at det er kurs 100 da, syntes hvad jeg kan se står min til 94,40% kan det passe..?

  Tak for jeres svar.. jamen idag har jeg et fastforrentet lån på 4%, men har også pengene til at kunne betale det sidste ud, men der kunne jo også være der var ideer sætte sine penge i.. Jeg ved at lave en opsparings konto, giver jo ingenting eller måske 1%..
  Jeg står ikke lige og skal ud og bruge penge lige nu..

  Hej

  Jeg har snakket med PD om at flytte over til dem.. Min privat pension er ved Nykredit idag.. fik det her svar fra PD..

  Hvor finder jeg hvor jeg kan se hvad jeg betaler af omkostninger..?

  Du kan godt flytte din private opsparing til PensionDanmark. Vi tager ingen gebyrer for overførslen, men det kan ske at det selskab du har den private opsparing stående i, tager gebyr for at slippe opsparingen.

  Hvis det er en ratepension du har stående, vil den også blive registreret som ratepension hos os, ligeledes gælder det hvis det er en kapitalpension.

  Opsparingen vil ligeledes blive registreret som en privat ordning i PensionDanmark, som du vil have råderet over ligesom du har nu.

  Nej helst ikke da min interesse er ikke så store i investeringer, så søger den bedste med bedst afkast…

  Er der ikke andre der har en holding til det.. er det værd at betale ind til efterløn..?

  Jamen koster et flekslån ikke det samme som fastforrentet lån at omlægge da..?

  Må man godt sætte sine penge sådan.. tænker på bliver man ikke mere beskattet af det..?

Viser 9 indlæg - 1 til 9 (af 9 i alt)