Efterløn (Kan det svare sig at få efterlønen udbetalt..)

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Henrik (63)Forfatter
  Indlæg
 • #93122
  Henrik (63)Forfatter

  Hej jeg vil hører om det kan svare sig at få udbetalt sin efterløn.. Jeg er 32år så har betalt til det i 2år..,har hørt at mange gange kan det ikke svare sig at betale indtil det hvis man også betaler ind til pension… Vil gerne svar på om hvornår det er en dårlig ide at betale indtil efterløn..?

  VH Henrik

  #186592
  AnonymForfatter

  Ja, jeg tror ikke det kan betale sig at forblive i efterlønsordningen hvis man er i vores alder.

  Eneste argument for at blive i ordningen er seniorjobordningen, men også den står for fald. Kommunerne kan ikke finde alle de jobs til 56+ årige, så jeg vil gætte på seniorjobordningen blive helt afskaffet indenfor de næste 3 år.

  #186696
  Henrik (63)Forfatter

  Er der ikke andre der har en holding til det.. er det værd at betale ind til efterløn..?

  #186698
  AnonymForfatter

  Henrik, som 32-årig kan du se frem til at blive pensionist om ca. 40 år. Efterlønnen kan evt. dække de sidste 3 år, men ordningen kan nå at blive ændret mange gange inden det bliver aktuelt for dig.
  Personligt tror jeg ikke, det holder at forhøje pensionsalderen med så mange år som planlagt, for den forventede levealder stiger kun marginalt. Derfor må politikerne på et tidspunkt finde på nye love og regler for at de gamle i arbejdsstyrken kan beholde en indkomst.
  Mit råd er helt klart at få udbetalt efterlønsopsparingen. Brug enten pengene, så der kommer lidt skub i økonomien, eller sæt dem ind på en pensionsordning. Dybest set er der ingen, der ved, hvad der er den bedste løsning.

  #186700
  testForfatter

  Der er flere senarier.
  Du vil stoppe på arbejdsmarkedet tidligere ind pensions alderen:
  Se på den modregning pensionsformue giver i efterlønnen hint stor formue e.g ang opsparingsperiode og mellem funktionær niveu overvej at spar op selv e.g. Forlad plus spar op. Lavt lønnet bliv. Plus kort tid til pension = mindre modregning bliv.

  Du vil ikke stoppe tidligt.
  Relativ usikker og lille fortjeneste ved præmie især hvis du har gæld du kan afdrage på.

  Senior job
  Kort tid til pension bliv længer tid forlad eg læs gp indlæg

  Ps hvis du var bare lidt opsøgende er der tonsvis af Info på nettet plus at alle pensionskasser og akaser har tilbudt rådgivning og Info. Hvor har du Været?

Viser 5 indlæg - 1 til 5 (af 5 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.