henrik666

Forum-svar oprettet

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)
 • Jens Hjarsbech
  Indlæg
 • Du kunne jo købe nogle svensk kroer for nogle af pengene ,og håbe på de stiger igen

  hej

  jeg har nogle Healthcare garantiobligationer usd 2017 købt til kurs 105 kan nu sælge dem til kurs 129, fik brev om det idag d 4.2 skal give besked imorgen ,det ville være dejligt hvis nogen her har erfaring med disse.

  vh henrik666

  Hej

  Jeg har talt med Larvik Bank ,de vil godt sørger for at jeg får et D nummer .skal så indsende en blanket til skat Dk + kontakte finnanstilsynet Dk ,så det er mere omstændig end som så . Lidt ærgerligt for Larvik Bank har en jubilæumskoto som giver 3,70% med kun et års binding og 4 % ved 2år ,som stopper d 1/5.men nu er jeg da forberedt på hvordan man gør .alt det parpir for sølle 500000 kr ,for så lidt man gider næsten ikke.

  mvh henrik666

  Hej jens yog andelsgut

  Har i selv på nuværende tispunkt penge på Koto i Norge.

  Jeg arbejde i stavanger i perioden 1990-95 ,havde dengag S-banken har stadigvæk mit bankkort men kontoen er lukket.Skrev til dem sidste år men fik det at vide at jeg skulle have adresse og personnummer.
  Jeg er ikke sikker om man kan bo i danmark og have norsk personnummer samtidig.???

  Jeg mener at have læst et sted at Norge har 4000 milliader i deres såkaldte olifond (nogle af dem tjent på oliefeltet ekofisk som de byttede sig til for torskekvoten i nordsøen engang i tresserne ,hvor dumt af danmark) Hvis det nu rapler helt eu og alle de middelhavslande skal have flere 1000 milliader vil det da værre en god ide at have det ene ben plantet i norge.

  mvh henrik666

  indlånsrente

  in: Privatøkonomi #152618

  Hej.

  Det er et problem ,at få få de internetbanker til at oprette en kreditorbeskyttet konto §513, har allerede fået afslag fra 2.De siger det ikke er en del af produkt aftalen eller lignende .

  Er der nogen som har erfaring med bankmedhjertet.dk ,den giver 1.95% i rente og man kan hæve som man har lyst.

  mvh henrik666

  indlånsrente

  in: Privatøkonomi #152330

  hej og tak for de gode råd.

  Jeg er p.t lidt i vildrede med de penge . Ville allerhelst bare have dem anbragt hurtigst mugligt ,men jeg kan også lugte højre bankrenter om 9-12 måneder . Hvordan er det nu med kortløbende obligationer er det værd at røre ved såsom 6-9 måneder.

  mvh henrik

  indlånsrente

  in: Privatøkonomi #152150

  Århus lokalbank vil give 4% hvis jeg binder 350000 kr der i 3,5 år

  cantobanken vil give 3,3% hvis jeg binder dem 2 år

  Ingen højer ?? mvh henrik

Viser 7 indlæg - 1 til 7 (af 7 i alt)