Betalingsmuligheder til udland (Sverige)

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • U9kumForfatter
  Indlæg
 • #386068
  U9kumForfatter

  Jeg betaler regelmæssigt regninger fra el-selskab i Sverige. Selskabet modtager kun bankoverførsler, og de kan endvidere ikke håndtere en samlet overførsel for flere fakturaer med samme forfaldsdato på trods af at betalingen sker til samme konto i Sverige. Det medfører at jeg skal overføre betaling for hver enkelt faktura for sig, og altså betale det ret høje gebyr til banken for hver enkelt faktura.

  Jeg kan få en konto i Swedbank i Sverige hvorfra jeg så kan betale mine regninger. Men hvis jeg ikke samtidig har lån i Swedbank, så koster kontoen ret høje løbende gebyrer, og så er jeg jo lige vidt.

  Mit spørgsmål i debatten er. Findes der anden betalingsmulighed fra DK til Sverige ?

  Og yderligere spm. Det forekommer mig, at gebyr for udlandsoverførsel meget ligner de gamle roomingregler for mobiltelefoni. Det var jo primært bare en malkeko !
  Hvad dækker gebyret for udlandsoverførsel egentlig ? Som jeg ser det, er det jo en kontooverførsel som alle andre, som kan klares i min mobilbank gebyrfrit ?

  #386095
  morsdrengForfatter

  Du overser at der er tale om betalinger mellem 2 forskellige lande med hver sin valuta og det er noget helt anden, end at betale danske kroner til en person i Skagen – så helt så enkelt som du tror, er det ikke..

  Som du skitserer problemet ligger årsagen hos den svenske modtager og IKKE hos dit danske pengeinstitut og skal derfor løses af dig og IKKE af dit pengeinstitut.

  Undersøg hvad andre med fast ejendom i Sverige gør i forbindelse med betaling af deres faste udgifter vedrørende ejendommen?  Mon ikke de bruger en konto i et svensk pengeinstitut, og dem er der mange andre af end Swedbank. En person med fast ejendom i Danmark og bopæl i udlandet, vil sandsynligvis oprette en konto i Danmark for at kunne bruge Betalings-Service og andre danske betalingsløsninger. Noget tilsvarende gælder sandsynligvis også i Sverige

Viser 2 indlæg - 1 til 2 (af 2 i alt)
 • Du skal være logget ind for at svare på dette indlæg.