Dette emne
Erfaringer med Roger

Erfaringer med Roger

23-07-2017 16:40
Jyden
Er der nogen der har erfaring med betalinger via Roger.ai ?
25-07-2017 11:44
Jyden
Efter al denne spam prøver jeg igen.

Er der nogen der har erfaring med betalinger via Roger.ai ?
25-07-2017 13:31
test
hvorfor? det ser ikke umidelbart ud til at den kan mere ind min dansk bank app. Med den kan jeg nemt og hurtigt ta et billede af kodelinen på regningen.

hvem står bag den service og hvad sikkerhede har brugeren?
25-07-2017 13:33
test
ps:
Samtykke til at modtage reklame & tilbud fra roger & samarbejdspartner

nej tak siger jeg bare jeg holder mig til min bank og kaster mig ikke i armene på et APS i kbh der køre med underskud.
28-07-2017 21:53
Jyden
Hvorfor ? Fordi jeg afsøger de muligheder der er for at få nogle fordele og ikke støtte NETS og pengeinstitutterne med deres høje gebyrer, men selvfølgelig ikke for en hver pris, og det er derfor jeg her spørger om evt. erfaringer inden jeg kaster mig ud i det.

I et andet Forum er der flere tilfredse debatører der har fået store fordele ud af alternative betalingsmetoder.
28-07-2017 22:35
test
Gebyr på pbs og betaling af grip kort via netbank er da nul komma nul.

Husk nu hvor ledt det er at oprette en profil og udtrykke sin tilfredshed med nogen. Er ikke imponeret over Rogers ejere
22-08-2017 18:02
RogerChristian
Hej.
Først og fremmeste tak for interessen i Roger.

Mit navn er Christian Rasmussen og jeg er til daglig CTO i Roger. Roger består 12 ansatte med kontor i San Francisco og København. Jeg sidder til daglig med de tekniske beslutninger på et strategisk niveau og har primært fokus på sikkerhed og kunders data. Selve holdet er sammensat af folk med tidligere baggrund i blandt andet Cisco og Uber. Jeg er ked af vi ikke har formået at imponere dig endnu, men jeg er sikker på vi kan nå det endnu.

Ang. din tvivl om vores kerne value-proposition, nemlig regningsbetaling, er det faktisk et stort problem - både lokalt men også internationalt. En undersøgelse lavet af Wilke i 2017 for teleskabet 3 viste at op mod 70% af danskerne var utilfredse med betalingsgebyrer og med priser op til 49kr for et girokort kan man kun anerkende problemet. Roger mission er kort sagt at give vores brugere et værktøj til en relativ bekrymringsfri hverdag hvad ang. regningsbetalinger. De to store identificeret problemer i vores samfund indenfor dette felt, er manglende cashflow og selve processen/omkostningerne ved en givet betaling. Dertil kommer hele kreditor-bogholderiet internt i virksomheder, hvor Roger også vil kunne yde stor værdi med automatiseret processer.

Rent featuremæssigt har vi efter bedste evne prøvet at løse alt dette og bestemt også at være mere ledende end andre bank apps. Vi har introduceret afbetalingsmodeller så du let og simpelt kan swipe for at afbetale en faktura over flere måneder, vi har loyalitet-programmer som kan give dig en lavere rente hvorr vi ankender din financielle profil - ikke udfra hvor mange penge du har på din konto - men derimod hvordan du betaler dine regninger, en mere fair model i vores øjne. Betaler du til tiden vil dette gavne din rente osv. Yderligere frigiver vi inden for kort tid en komplet infrastruktur til regningsbetalinger for andre udvikler og et mere Business målrettet produkt.

Hvad ang. vores regnskab er det korrekt at Roger har generet et underskud hvilket I bund og grund kun i mine øjne er positiv, da vi derfor ikke har tjent på vores kunder som pt. kun er forbrugeren - denne model overlader vi til bankerne. Vores monetære indtjening vil komme fra virksomheder og deres brug af system, og derimed IKKE forbrugeren. Vores første test version af Roger Business er i luften og viser allerede gode tegn.

Håber det kunne svare lidt på dine bekrymringer, ellers er du mere end velkommen til at tage fat i mig direkte på christian@roger.ai eller komme forbi til en kop kaffe og hilse på holdet.
Co-founder og CTO af Roger.ai
Bosiddende i San Francisco, USA
22-08-2017 20:51
test
49 kr for at betale et Giro kort i Danmark? håber i har bedre oplysninger fra jeres andre områder.
22-08-2017 21:47
RogerChristian
Underordnet det reele gebyer er vi som sagt en samling danske iværksættere som blot prøver at skabe en bedre, gratis og mere fair model for forbrugeren. Finder du ikke servicen relevant er det heldigvis helt valgfrit :)

God aften.

(og tilbuddet om kaffe og en snak om vores løsning er stadigvæk gældende)
Co-founder og CTO af Roger.ai
Bosiddende i San Francisco, USA